Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Alpha Bank: Εξασφαλισμένη από τους ιδιώτες η αύξηση μ/κ κατά τουλάχιστον 10%.



Η τράπεζα ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι έγινε «η πρώτη ελληνική τράπεζα η οποία έχει λάβει δεσμεύσεις καλύψεως από τον ιδιωτικό τομέα για την ελάχιστη απαιτούμενη συμμετοχή του (10%) στην πλήρως εγγυημένη αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου», όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλός της Δημ.Μαντζούνης.

ΣτΕ: Απόλυση εκπαιδευτικού λόγω διετούς απουσίας.



Το Συμβούλιο της Επικρατείας έκανε δεκτή την αίτηση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λ. Ρακιντζή και μετέτρεψε την πειθαρχική ποινή που είχε επιβληθεί σε εκπαιδευτικό, λόγω μακροχρόνιας αδικαιολόγητης αποχής από τα καθήκοντά του πάνω από δύο χρόνια, από 6μηνη προσωρινή παύση σε οριστική απόλυση, ενώ την ίδια στιγμή απέρριψε την αίτηση του εκπαιδευτικού που ζητούσε να ακυρωθεί η απόφαση του δευτεροβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου που του επέβαλε την 6μηνη προσωρινή παύση.

ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ ΟΥΤΕ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ EFG ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΛΕΝΑΝ ΧΡΗΜΑ;.




ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ.

Παρέμβαση της δικαιοσύνης για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ ..............



-Εισαγγελική έρευνα με απρόβλεπτη κατάληξη, φοβούνται στελέχη του ΠΑΣΟΚ -Η έρευνα μπορεί να επεκταθεί στην εποχή Σημίτη και στα χρήματα που πήρε ο Τσουκάτος από τη Siemens -Ο Βενιζέλος «δίνει» Ρ. Σπυρόπουλο και Ν. Αθανασάκη.

Νομοτελειακή και φυσική εξέλιξη θεωρείται πλέον η παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τη ''μαύρη τρύπα'' στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, μετά την επικείμενη δημοσιοποίηση του πορίσματος ελέγχου που διενεργήθηκε για την περίοδο 2004-2011.

Προφυλακίστηκε ο ειδικός φρουρός για την υπόθεση βιασμού.


Η υπόθεση του 29χρονου Ειδικού Φρουρού, ο οποίος κατηγορείται ότι στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου εισέβαλε στο σπίτι μίας 27χρονης ρεθυμνιώτισσας, αποπειράθηκε να την βιάσει και την ξυλοκόπησε, στέλνοντάς την στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα σε όλο της το σώμα, παίρνει νέα τροπή.

ΚΑΡΤΕΣ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ-ΥΕΘΑ: "Θα κάνουμε τα πάντα για τους ένστολους"



Μετά από ερωτήσεις δημοσιογράφων για το θέμα των καταστάσεων επιβίβασης του στρατευμένου προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, από τη Διεύθυνση Ενημέρωσης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΑ?



Πράσινο φως για την έκδοση των Προεδρικών Διαταγμάτων βάσει των οποίων θα επικυρώνονται τα νέα οργανογράμματα των υπουργείων θα δοθεί με νομοσχέδιο που αναμένεται να κατατεθεί εντός των ημερών – πιθανά και την Τρίτη – από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Σφοδρή επίθεση στην Τατιάνα Στεφανίδου από στενή φίλη της Νατάσας Λιβάνη.

Σοκαρισμένη και γεμάτη οργή μια κολλητή φίλη της Νατάσας Λιβάνη, η Αλίκη Παπαχελά, κάνει λόγο για ξεκάθαρη δολοφονία και προειδοποιεί την Τατιάνα Στεφανίδου να μην κάνει τατιανιές!

Το 62% των τουρκοκυπρίων δηλώνει δυσαρεστημένο με την ηγεσία του.




Το 62% των Τουρκοκυπρίων δεν είναι ευχαριστημένοι με την κοινωνικοοικονομική κατάσταση του ψευδοκράτους ενώ μόνο το 14%είπαν ότι ήταν ικανοποιημένοι. Επίσης 49% από αυτούς είπε ότι το μέλλον θα είναι χειρότερο από ό,τι σήμερα, έναντι μόλις 17% που είπε ότι θα ήταν καλύτερα.

"Βόμβα" του ΣτΕ προκαλεί πανικό στους πολίτες - Αντισυνταγματική η τακτοποίηση των αυθαιρέτων και το πάγωμα της κατεδάφισης



Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) σε διάσκεψη, κεκλεισμένων των θυρών, έκρινε σύμφωνα με πληροφορίες, αντισυνταγματική την τακτοποίηση των αυθαιρέτων νέας γενιάς με "πάγωμα" της κατεδάφισής τους για 30 χρόνια (αφού καταβληθεί το σχετικό πρόστιμο), όπως επίσης έκρινε αντισυνταγματικό στο σύνολό του το νόμο 4014/2011 για την περιβαλλοντική αδειοδότηση έργων και δραστηριοτήτων, την δημιουργία του «Πράσινου Ταμείου», κ.λπ.

Συστάσεις… άλλων εποχών από αστυνομικούς προς ρεπόρτερ και φωτογράφους...........




Απόλυτη ασυλία για να απειλούν δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ ζητούν αστυνομικοί ενώ ΠΟΑΣΥ και ΜΜΕ βραβεύουν υπόπτους βασανισμού κρατουμένων, σύμφωνα με το antigoldgreece.

ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ..................



Ένας Έλληνας πεθαίνει και φτάνει στη ρεσεψιόν της Κόλασης και ο υπάλληλος του ανακοινώνει ότι
επειδή είναι υπήκοος χώρας μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορεί να διαλέξει μία από τις κολάσεις
των χωρών-μελών.

Φόροι 4Χ4 και σε μικρομεσαία ΙΧ -"Τεκμήριο" ανάλογα με τη μάρκα και όχι τα κυβικά!!!



“Colpo grosso" για να πληρώσουν περισσότερους φόρους όσοι δεν κατέθεσαν πινακίδες, πιστεύοντας πως “τη γλίτωσαν” με το νέας τεχνολογίας και χαμηλού κυβισμού υβριδικό ή “τούρμπο” ΙΧ αυτοκίνητο που απέκτησαν τα προηγούμενα χρόνια, σχεδιάζει... το υπουργείο Οικονομικών.

Κοινωνικό κραχ και άνεργη ανάκαμψη «βλέπει» ο Σ.Ρομπόλης του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ.


Εργατική Πρωτομαγιά με τις προβλέψεις να μιλούν για πραγματική ανεργία στο 35% φέτος, την αγορά εργασίας πλήρως απορρυθμισμένη, τους εργαζόμενους απελπισμένους, έχοντας χάσει το 50% της αγοραστικής δύναμής τους, τα διεθνή ινστιτούτα και τη Διεθνή Οργάνωση Εργασίας να μιλούν ανοιχτά πια για ανθρωπιστική κρίση, αδιέξοδες πολιτικές, και να φοβούνται κοινωνική έκρηξη.

Χ.Α: Το συσσίτιο στο Σύνταγμα θα γίνει! Λαθρολάγνος ο Καμίνης.




Άμεση ήταν η αντίδραση της Χρυσής Αυγής η οποία ξεκαθάρισε πως το συσσίτιο θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη στη πλατεία Συντάγματος, ανεξάρτητα με τα όσα δηλώνει ο κ. Καμίνης, χαρακτηρίζοντάς μάλιστα την ανακοίνωσή του κατάπτυστη. 

Πως διαμορφώνεται το εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων μετά τις μειώσεις (πίνακας).



Στην ουρά βρίσκονται πάνω από 38.000 δημόσιοι υπάλληλοι για το εφάπαξ και σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (ΓΛΚ) που έδωσε στη δημοσιότητα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Δημοσκόπηση στη Β’ Αθήνας-

Το σενάριο των διπλών εκλογών.................



«Στο τέλος του έτους θα τα έχουμε καταφέρει και θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε, για το 2013 οριακό πλεόνασμα της τάξης του 0,1%».

Ράιχενμπαχ: «Οι Γερμανοι εργάτες διαδηλώνουν και παίρνουν αυξήσεις»


Έκπληκτος που οι Έλληνες δεν διαδηλώνουν

Περισσότερα από 1.000.000€ μοιράζονται 26 άτομα στην ΕΡΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Το μηνιαίο κόστος ανέρχεται σε 89.950 ευρώ για την εταιρεία ή, διαφορετικά, ο μέσος όρος των αποδοχών τους ανέρχεται σε 3.459 ευρώ! Ορισμένοι από αυτούς εργάζονται πραγματικά στην ΕΡΤ και ίσως και να λαμβάνουν και λίγα, ενώ άλλοι είναι απλώς εξαφανισμένοι με άδεια «από τη σημαία».
Από τα στοιχεία που διατέθηκαν από τους εργαζομένους, και στηρίζονται στη «Διαύγεια», ως προσωπικό ειδικών θέσεων βρίσκονται στην ΕΡΤ οι:..

Ο ΝΕΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
politikologia1.blospot.gr

Προοίμιο εξελίξεων η συγκέντρωση χρυσού????



Δεν μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός, ότι οι χώρες των οποίων οι οικονομίες θεωρούνται ακόμη σταθερές, αυξάνουν -μανιωδώς, ορισμένες- τα ποσοστά του χρυσού στα συναλλαγματικά τους αποθέματα. Η τελευταία πληροφόρηση έρχεται από την Γερμανία, η οποία επαναπατρίζει τον χρυσό της που έχει κατατεθειμένο σε ξένες χώρες.

Στο Μέτσοβο για Πάσχα ο Ν. Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής.

Τελικά δεν είναι μόνο ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής που θα μας επισκεφτεί το Πάσχα και θα πάει στο Πωγώνι. Σύμφωνα με πληροφορία που μας έδωσε επαγγελματίας από την περιοχή του Μετσόβου, ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια(βουλευτής της Χ.Α.) θα καταλύσει εντός των προσεχών ημερών σε γνωστό ξενοδοχείο της ορεινής κωμόπολης. Δεν ξέρουμε εάν έχει ξανάρθει στο Μέτσοβο και τι είναι αυτό που τον έλκει στην περιοχή, όμως όπως είναι λογικό, έχει ήδη σημάνει ένας συναγερμός στην περιοχή, καθώς η παρουσία του εκεί, μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει.

Πασχαλινές Επισκέψεις Δημάρχου σε φυλάκια..................




Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, συνοδευόμενος από τον Υποδιοικητή της 98 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχο Αναστάσιο Πάτμιο, επισκέφθηκε σήμερα Μ. Τρίτη 30 Απριλίου 2012, το πρωί, απομακρυσμένα Στρατιωτικά Φυλάκια του νησιού μας.

Γιατί κάποιοι προσπαθούν να διασπάσουν τώρα τους Αποστράτους ; ...(Επειδή τίποτε δεν γράφεται τυχαία ! )



Κάποιοι μας αγαπάνε πολύ και θέλουν το καλό μας και ...μας  συμβουλεύουν !
Κάποιοι μιλάνε ότι θα σπάσουμε τα μούτρα μας και κάποιοι μας παρομοιάζουν με τον Στρατηγό Ντεγκώλ ! 

Επιβεβαιώνει την... αναβολή του ανασχηματισμού ο Κουβέλης..............


Τις πληροφορίες που ήθελαν τον Αντώνη Σαμαρά να μεταθέτει τον ανασχηματισμό της κυβέρνησής του για το διάστημα μετά το συνέδριο της ΝΔ στα τέλη Ιουνίου, επιβεβαιώνει τώρα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης. 

Γκίντερ Γκρας: Με την πολιτική της Γερμανίας η Ελλάδα δεν θα ορθοποδήσει ποτέ...



Έντονη κριτική στην Α. Μέρκελ και την κυβέρνησή της για τις θέσεις τους στην ευρωκρίση ασκεί ο βραβευμένος με Νομπέλ Λογοτεχνίας γερμανός συγγραφέας Γκίντερ Γκρας. Σε συνέντευξή του προς το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο Phoenix που θα μεταδοθεί την ερχόμενη Κυριακή, ο Γκ. Γκρας λέει μεταξύ άλλων: «Θεωρώ ντροπή (…) όταν η Γερμανία ως υπερχρεωμένη χώρα αναγκάζει άλλες χώρες να ακολουθήσουν μια αυστηρότατη πολιτική λιτότητας». Πρόκειται, όπως είπε, για περικοπές μέχρι τελικής πτώσης, για χώρες όπως την Ελλάδα. «Δεν θα μπορέσουν να ξανασταθούν στα πόδια τους».

10 πράγματα που δεν πρέπει να πείτε ποτέ στην πεθερά σας............



Δεν είναι μυστικό ότι οι νύφες με τις πεθερές έχουν… περίπλοκες σχέσεις. Τόσο η μάνα όσο και η σύζυγος αισθάνονται ότι απειλούνται η μία με την άλλη, μονομαχώντας μάλιστα ορισμένες φορές την αγάπη του… κανακάρη/αντρούλη τους, ξεχνώντας ότι η κάθε σχέση είναι διαφορετική.

Καλοκαιρινός ο καιρός το Πάσχα......................................




«Καλοκαιρινό» θα είναι το φετινό Πάσχα, με κύρια χαρακτηριστικά την ηλιοφάνεια, τις υψηλές θερμοκρασίες και τις καλές θάλασσες.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ, Αντώνης Λάλος, τόνισε πως οι αίθριες καιρικές συνθήκες θα επιτρέψουν στους κατοίκους σε όλα τα μέρη της Ελλάδας να απολαύσουν τις παραδόσεις αυτών των ημερών χωρίς κανένα πρόβλημα.
Παράλληλα όσοι θα ταξιδέψουν θα έχουν σύμμαχο την καλοκαιρία. Οι θάλασσες θα είναι καλοτάξιδες και στο Αιγαίο και στο Ιόνιο, ενώ η θερμοκρασία θα διατηρηθεί όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα καθώς και την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα σε υψηλά επίπεδα, δηλαδή στους 28 και 30 βαθμούς Κελσίου.
Ιδιαίτερα για την Κυριακή του Πάσχα, ο ουρανός θα συννεφιάσει μόνο σε ορεινές περιοχές στη βορειοδυτική Ελλάδα, στην οροσειρά της Πίνδου και τη δυτική Μακεδονία, όπου υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών αργά το μεσημέρι.
Σύμφωνα με τον κ. Λάλο, η θερμοκρασία είναι υψηλότερη κατά 4 με 5 βαθμούς από το μέσο όρο για την εποχή, όπου η θερμοκρασία συνήθως κυμαίνεται στους 25 βαθμούς Κελσίου.
«Είναι όμως, ήδη Μάιος, θα μπορούσε να είναι έτσι κι αλλιώς μια πολύ καλή πασχαλινή περίοδος. Και σταθήκαμε τυχεροί με τις καιρικές συνθήκες» σημείωσε.


newsbomb

Ο Στουρνάρας αθώωσε το Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ...............




Σφοδρές αντιδράσεις στο καραμανλικό στρατόπεδο αλλά και στη Δικαιοσύνη προκάλεσε η πρωτοφανής κίνηση του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα να αποδεχτεί με την αναφορά του στην αιτιολογική έκθεση του πολυνομοσχεδίου πως το έλλειμμα του 2009 έφτασε το 15.9%, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου.

Ενώ η Αθήνα κοιμάται......


Η Αθήνα μπορεί να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, εγκλωβισμένη από τους δανειστές, ευνουχισμένη από το Βερολίνο και – κυρίως – παραδομένη στη δική της αφοπλιστική ηττοπάθεια. Η Άγκυρα πάλι... δεν νυστάζει καθόλου. Το αντίθετο. Έχει βάλει μπροστά τις μηχανές και όποιος πρόλαβε τον Κύριο οίδε (και το Καστελόριζο έχασε, θα προσθέταμε εμείς).

Σκοτώθηκε ο Αλέξανδρος Παναγούλης.




1 Μαΐου 1976
O αγωνιστής κατά της χούντας των συνταγματαρχών και βουλευτής της Ένωσης Κέντρου, Αλέξανδρος Παναγούλης, βρήκε τον θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, επιστρέφοντας στο σπίτι του.

Ναι τα Μετοχικά Ταμεία θα ενοποιηθούν............




“Μόνη λύση είναι η ενοποίηση των Μετοχικών Ταμείων και προς αυτή την κατεύθυνση θα προχωρήσουμε”, είπε στο Onalert κορυφαία πηγή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, σχολιάζοντας το δημοσίευμά μας για.... την διαφαινόμενη προσπάθεια ενοποίησης.

ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ... ..........


Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Νίκος Παπαχρήστος, μίλησε στη ΝΕΤ και στην «Πρωινή Ενημέρωση» τονίζοντας ότι η τελική απόφαση για τις απεργιακές κινητοποιήσεις κατά την διάρκεια των Πανελλαδικών εξετάσεων θα παρθεί στις 15 Μαΐου.

Τσίπρας, Δένδιας, το ΠΑΣΟΚ, και το ΚΚΕ αρθρογραφούν μαζί εναντίον της Χρυσής Αυγής!!!!!!!!!!!!!!!!


Κοινό μέτωπο εναντίον της ρατσιστικής βίας και ειδικότερα της Χρυσής Αυγής διαμορφώνουν όλα τα πολιτικά κόμματα στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού «Αστυνομική ανασκόπηση» της ΕΛ.ΑΣ, καθώς... ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Πανούσης και εκπρόσωποι από το ΠΑΣΟΚ, τους ΑΝΕΛ και το ΚΚΕ, καταδικάζουν τα φυλετικά εγκλήματα μίσους.

Γυναίκες: Και τώρα, ο οργασμός στο γυμναστήριο…




Οι γυναίκες δεν χρειάζονται απαραιτήτως έναν σύντροφο ή οποιοδήποτε «βοήθημα» σεξουαλικής διέγερσης για να φτάσουν στην κορύφωση, σύμφωνα με μία νέα μελέτη που αποκαλύπτει ότι πολλές έχουν οργασμό εξαιτίας της… γυμναστικής.

Ηλεκτρονικό φακέλωμα και άνοιγμα λογαριασμών από την εφορία – Κατασχέσεις ζητά η task force για όσους φοροδιαφεύγουν.


Στο όνομα της πάταξης της φοροδιαφυγής το νέο μέτρο. Το ΣΔΟΕ τελικά δεν αποκτά πρόσβαση, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, αλλά αυτό θα γίνει τελικά εφικτό με το νέο νόμο που ζητά η ομάδα δράσης, η γνωστή ως task force υπό τον Χόρστ Ράιχενμπαχ.

Κάθε δύο χρόνια και Νέα Δομή στις Ένοπλες Δυνάμεις...



Φαίνεται ότι ο κάθε υπουργός Εθνικής Άμυνας, κατά τη διάρκεια της θητείας του, πρέπει απαρέγκλιτα να ανακοινώσει αλλαγές στη Δομή των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Οι δύο καταζητούμενοι στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής - Πώς έφτασαν στα ίχνη τους.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή έξι ατόμων για εξακρίβωση στοιχείων, αλλά όπως όλα δείχνουν έπεσαν πάνω σε γνώριμες φυσιογνωμίες. 

Die Welt: Οι “Ελληνες γιατροί δεν εγχειρίζουν πλέον, τα παιδιά δεν εμβολιάζονται.


Εκτενές άρθρο αφιερώνει η εφημερίδα DIE WELT για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΝΙΠΤΗΡΟΣ.


Έκτακτα. Η Μαργαρίτα Παπανδρέου κάνει αγωγές. Ίσως τώρα φρεσκαριστούν οι μνήμες ορισμένων.



Αγωγές καταθέτει η κυρία Παπανδρέου για τα δημοσιεύματα που την εμπλέκουν με τον λογαριασμό – μαμούθ της λίστας Λαγκάρντ. Εξαιρετική εξέλιξη, αφού τώρα θα φρεσκαριστεί η μνήμη πολλών.
-Των στελεχών του ΣΔΟΕ που κατέθεσαν ότι ο κύριος Λέκκας σε σύσκεψη ανέφερε το όνομα της. Μπορεί να μην θυμόντουσαν καλά.

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

Παράταση για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων 2013.



Με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη, η προθεσμία υποβολής δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος οικονομικού έτους 2013 για όλα τα υπόχρεα νομικά πρόσωπα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα της παρ.2 του άρθρου 101 του Κ.Φ.Ε...

Πρώτα μας έσωσαν, τώρα διορίζουν...



Πάνω στα ερείπια που άφησε η μνημονιακή πολιτική των τελευταίων χρόνων οι τρεις εταίροι της κυβέρνησης Σαμαρά επιχειρούν να φτιάξουν το νέο κομματικό κράτος διεκδικώντας ο καθένας για την πάρτη του την πολιτική... νεκρανάσταση.

Άσχημα νέα για τους αγνοούμενους Μητροπολίτες.



Στο σκοτάδι οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ιεραρχών

Για όσους υποστηρίζουν το Τζαμί στο Βοτανικό............



Ξενοδοχεία οι εκκλησίες στα κατεχόμενα!

Ειναι γνωστό εδω και καιρό οτι πολλες εκκλησίες στα κατεχόμενα ειναι υπο κατάρρευση και εχουν υποστεί λεηλασίες. 

Δύο Έλληνες οι καλύτεροι πιλότοι του ΝΑΤΟ.


Εξαιρετικά τιμητικές διακρίσεις απέσπασαν στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας σε ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Τακτικού Προγράμματος Ηγεσίας (Tactical Leadership Programme).   Ο Σμηναγός Θεοχάρης Κατσαρός και ο Υποσμηναγός Ιωάννης Σιάνος της Πολεμικής Αεροπορίας αναδείχθηκαν οι καλύτεροι πιλότοι στο ΝΑΤΟ. Ο Επισμηναγός Μαρίνος Μπογατίνης που είναι
εκπαιδευτής στο πρόγραμμα ψηφίστηκε για 3η φορά ως ο καλύτερος εκπαιδευτής.
Δείτε τι είπαν οι δύο πιλότοι, οι οποίοι ήταν προσκεκλημένοι στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ
bloxo
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com