Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ--ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΘΗΚΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΤΗΣ Χ.Α. Α. ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ...ΓΙΑΤΙ, κ.ΣΑΝΤΟΣ; ...«Βόμβα» 20 δισ. απειλεί την κυβέρνηση!!!Εκκρεμούν δεκάδες πρόσφυγες στα δικαστήρια - Δεν υπάρχουν χρήματα για επιστροφές
Με το «δάχτυλο στη σκανδάλη» βρίσκεται το οικονομικό επιτελείο, καθώς μετά τις αποφάσεις της δικαιοσύνης για δικαστικούς και ενστόλους, υπάρχει έντονη ανησυχία ότι οι δεκάδες πρόσφυγες που εκκρεμούν είναι ικανές να τραντάξουν συθέμελα τον προϋπολογισμό, σε περίπτωση φυσικά που χαρακτηριστούν αντισυνταγματικές.

Συνεκπαίδευση 71 Α/Μ ΤΑΞ με στρατιώτες από την Ιορδανία [εικόνες] ...Στο πλαίσιο του Προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας Ελλάδας – Ιορδανίας για το έτος 2014, πραγματοποιήθηκε από 23 έως 27 Ιουνίου συνεκπαίδευση 6 Αξιωματικών και 29 Οπλιτών από την Ιορδανία με αντίστοιχο τμήμα της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «ΠΟΝΤΟΣ», στον αγώνα σε αστικό περιβάλλον, στο Εθνικό Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης Αγώνα σε Αστικό Περιβάλλον (ΕΠΚΕΑΑΠ), στην Αργυρούπολη Κιλκίς.

Περισσότερη εκπαίδευση μάχης για τους νεαρούς αξιωματικούς θέλει ο Α/ΓΕΣ ...Με ανακίνηση του ζητήματος της Τσαμουριάς μας "ευχαριστούν" οι Αλβανοί για την υποστήριξη .......To DEB θα μοιράσει φαγητό στους Έλληνες μουσουλμάνους της Θράκης με σκοπό τον εκτουρκισμό τους !!!Κόστα Ρίκα – Ελλάδα 1-1 με γκολ του Παπασταθόπουλου στο 90'! - Πήγαμε παράταση ...
AΠΟΣΤΡΑΤΟΙ--AAA--Η κατηφόρα δεν έχει τέλος!!!Η Κύπρος τίμησε τους ήρωες του 281 Τάγματος Πεζικού ...Τουλάχιστον δύο ομογενείς νεκροί και ένας τραυματίας στην Ανατολική Ουκρανία!!!
Εκκλήσεις τους προς το ΥΠΕΞ δεν εισακούονται
Τουλάχιστον δύο ομογενείς νεκροί και ένας τραυματίας συγκαταλέγονται μέχρι στιγμής στα εκατοντάδες θύματα στην Ανατολική Ουκρανία από τις επιθέσεις των πιστών στο Κίεβο ουκρανικών δυνάμεων εναντίον των εξεγερμένων ρωσόφωνων.

ΠΑΜΕ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ......Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr