Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Συνέχιση της ενημέρωσης επί των μεταθέσεων των στελεχών Ε.Δ.



Συνεχίζουμε την ενημέρωσή μας, επί της εξέλιξης των μεταθέσεων και συγκεκριμένα επί των δυνατοτήτων αντίδρασης των αξκών που πιστεύουν ότι αδικήθηκαν επί των πρόσφατων τοποθετήσεων - μεταθέσεων.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο κ. Υ.ΕΘ.Α. "ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ” ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ.



Φ.Φράγκος: Ο ελληνικός λαός βιώνει σήμερα μια άλλη γενοκτονία!!!!!!!!!!!!!



Όλα είναι ένα τέχνασμα για να χάσουμε τα ακίνητα!!!



Σύμφωνα με τους πιο κάτω λογικούς συλλογισμούς αποδεικνύεται παραχρήμα ότι ο στόχος των ντόπιων και ξένων «προστατών» μας είναι να μας αρπάξουν σύμφωνα με τους νόμους και το σύνταγμα τα ακίνητα.

Σε ποια κατηγορία ανήκει η γυναίκα σας;;;



ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΟΥ ΞΕΧΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.....

I had  forgotten all of this.  Do you
remember  when the senators were giving Ollie North such  a
bad time?  This brings it all into  perspective doesn't
it?  Have a great  day
.

Do you remember 1987..... 

YΠΕΡΟΧΟΣ ΚΟΣΜΟΣ...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ....


Όταν οι «στρατηγοί» είναι ανάξιοι.....


... και δεν μπορούν ν' ανταποκριθούν στις περιστάσεις, αρκούν και οι «λοχίες». Και είναι πάμπολλα τα παραδείγματα που οι μάχες σώθηκαν από τους μικρούς και ταπεινούς (φαινομενικά), αλλά με μεγαλείο ψυχής και απόθεμα θάρρους.

Οι εν ενεργεία στρατιωτικοί δεν συμμετέχουν στην Πανθεσσαλική συγκέντρωση της 30-5-2013 των ε.α. συναδέλφων.




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι

Γκάλης: Ήταν συγκλονιστικό για εμένα…



Ο Νίκος Γκάλης σε συνέντευξή του στην "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία", αναφέρθηκε στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από την ΚΑΕ Άρης για να τον τιμήσει, όπως και στον Ολυμπιακό, ενώ εξήγησε γιατί δεν ασχολήθηκε με την πολιτική, παρότι του έκαναν σοβαρές προτάσεις...

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ...



Προειδοποίηση πως τα προηγμένα όπλα που παρέχονται στη Συρία από την Ρωσία ενδέχεται να καταλήξουν στα χέρια οντοτήτων που θα τα χρησιμοποιήσουν εναντίον του Ισραήλ, απηύθυνε το Σάββατο η υπουργός Δικαιοσύνης...του εβραϊκού κράτους, Τζίπι Λίβνι.

Μέχρι 33 βαθμούς το θερμόμετρο τη Δευτέρα!!!!!!!!



ΙΔΟΥ Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΥΙΖΝΙΕΚΣ: ΖΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.



Τσίπρας: «Πρόθεσή μου να αναβαθμιστεί ο διάλογος μέσα στο κόμμα»...


Εμφανώς πιεσμένος ο Αλέξης Τσίπρας από τις αντιδράσεις συνιστωσών και κορυφαίων κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για το...

ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ "ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ" ΤΗ ΧΩΡΑ. ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ...




Το ένα μετά το άλλο, μεγάλα γερμανικά μέσα εξυμνούν τον Αντώνη Σαμαρά. 'Αρθρο για τον έλληνα πρωθυπουργό, με τίτλο «Ο εξυγιαντής» , δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα στη στήλη «Πρόσωπο της ημέρας», με αναφορές τόσο στην επίσκεψή του στην Κίνα, όσο και στην... προσήλωσή του να πετύχει τους στόχους της Μέρκελ και των δανειστών.

Αίσχος! Δημόσιοι υπάλληλοι «αυτοχρίσθηκαν» προϊστάμενοι και μοίραζαν άδειες...



Τρίτη του Πάσχα, μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο στο υπουργείο Τουρισμού...

Πόρισμα - καταπέλτης του υπουργείου Τουρισμού περιγράφει μια εικόνα που εν πολλοίς αποτελεί«άγραφο νόμο» στη λειτουργία του δημοσίου και των οργανισμών του.

"Εκσυγχρονίζουμε την εξωτερική μας πολιτική"...




Ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, υπογράφει  άρθρο στο “Βήμα” με τίτλο “η ελληνική διπλωματία πέρα από την κρίση” το οποίο επιχειρεί να δικαιολογήσει την πολιτική ενδοτισμού και υποχωρητιότητας που ακολουθείτει έναντι της Τουρκίας.

What Job Candidates Really Want: Meaningful Work!!!




What talented people want has changed. They used to want high salaries to verify their value and stable career paths to allow them to sleep well at night. Now they want purposeful work and jobs that fit clearly into the larger context of their career. And that means they want jobs that are sensible parts of an ongoing journey through a series of professional endeavors — not some supposedly linear path toward "success".

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ.(Σ.Μ.Υ.)




Η Σχολή κάθε χρόνο προκηρύσσει την πρόσληψη πολιτικού διδακτικού προσωπικού με ωριαία αποζημίωση, για κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών της, σε μαθήματα που το οργανικό στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της δεν μπορεί ή δεν επαρκεί να διδάξει.
Για το Νέο Ακαδημαϊκό Έτος 2013 – 2014, η Σχολή προκηρύσσει την πλήρωση θέσεων εκπαιδευτών, σε διάφορα αντικείμενα ακαδημαϊκήςτεχνικής ή στρατιωτικής εκπαίδευσης, ξένων γλωσσώνπληροφορικήςπολιτισμού,σωματικής αγωγής.

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚΟ ΜΕ "ΕΝΤΟΛΗ" ΩΝΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ.ΤΗΝ "ΠΑΤΗΣΕ" Η ΑΘΗΝΑ;



Η επιθυμία του παππού της, Αριστοτέλη Ωνάση να παραμείνει ο Σκορπιός στους κληρονόμους του μπαίνει στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης, η οποία ήδη εξετάζει τα συμβόλαια για την εκμίσθωση του νησιού στη Γιεκατερίνα Ριμπολόβλεβα.

Μια εκπομπή με κρατικό χρήμα για τον "κόκκινο Πάνο"




Το προσωπικο κανάλι του Πάνου Παναγιωτόπουλου.

Πώς να μειώσετε τις εισφορές στον ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ)...




Δυνατή είναι η μείωση των εισφορών προς τον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) με την κατάταξη σε κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία, σύμφωνα με νέα υπουργική απόφαση.

Αρχίζουν οι έλεγχοι.....




Mε αφορμή την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννης Βρούτσης, έδωσε εντολή στον ειδικό γραμματέα ΣΕΠΕ, Μιχάλη Κανδαράκη, για τη διενέργεια άμεσων και εντατικών ελέγχων σε επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον τουριστικό κλάδο.

Διαψεύδουν το “κούρεμα” του ελληνικού χρέους, που ήδη έχει αποφασιστεί…



Οι διαψεύσεις για το νέο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, το οποίο έχει καθοριστεί να συμβεί μετά τις γερμανικές εκλογές, προκαλούν θυμηδία. Ουδείς διαπιστευμένος στο ΔΝΤ δημοσιογράφος, που σέβεται τον εαυτό του και τηρεί τη δεοντολογία, δέχεται τις διαψεύσεις, διότι όλες οι πληροφορίες μέσω «κλειστών» ενημερώσεων, καταδεικνύουν ότι το νέο «κούρεμα» του χρέους, που έχουν στην κατοχή τους οι Κεντρικές Τράπεζες αλλά και χώρες της Ευρωζώνης, είναι μονόδρομος.

ΜΕΛΕΤΗ « ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΙΡΑΝ»/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.!!!


ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΟΙ ΞΕΝΟΙ !!!



Μανταμάδος. Πανηγύρι Ταξιάρχη 2013 (φωτογραφίες)...



"Ξεσκονίζουν" περιουσιακά, προχωρούν σε κατασχέσεις μισθών-συντάξεων-ενοικίων!!!




Με ταχύτατες διαδικασίες και εντός 10ημέρου θα αποδίδονται στο Δημόσιο τα ποσά που κατάσχονται μέσω τραπεζών για ληξιπρόθεσμες οφειλές των φορολογουμένων.
Πρόκειται για το μέτρο της κατάσχεσης εις χείρας τρίτων και αφορά κυρίως μισθούς, συντάξεις, ενοίκια που «κινούνται» μέσω τραπεζικών λογαριασμών, όπου τα χρήματα δεσμεύονται μεν από τα πιστωτικά ιδρύματα αλλά καθυστερούν να περάσουν στα δημόσια ταμεία.

Στο Ισραήλ τον Ιούνιο ο Πάνος Παναγιωτόπουλος.....

Με τον ισραηλινό ομόλογό Μοσέ Γιααλόν, του θα συναντηθεί τον Ιούνιο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, για την περαιτέρω σύσφιξη των διμερών σχέσεων σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος όπως συμφώνησαν κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής τους επικοινωνίας.

Σύνταξη στα 50 για χιλιάδες γυναίκες...




Οι γυναίκες που ασφαλίστηκαν από 1ης Ιανουαρίου 1983 έως 31 Δεκεμβρίου 1992 και πρόλαβαν να θεμελιώσουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα μέχρι το τέλος του 2012 ευνοούνται για πρόωρη έξοδο από την εργασία ακόμα και στην ηλικία των 50.
Σύμφωνα με το «Έθνος» αφορά σε 600.000 γυναίκες και πρόκειται μια σειρά ευνοϊκών διατάξεων της ασφαλιστικής νομοθεσίας. 

Τι δεν λέει ο Στουρνάρας: Νέα μέτρα τον Σεπτέμβριο!!!



Μετά τα μπάνια του λαού έρχεται κι άλλο πακέτο μέτρων και διαρθρωτικών παρεμβάσεων για να κλείσουν «τρύπες» 4,2 δισεκατομμυρίων ευρώ, επισημαίνουν από την Κομισιόν

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ ΓΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ...


Άρωμα Κρήτης στο βιβλίο Γκίνες υπάρχει αρκετό, αλλά ο μοναδικός Ελληνας νευροχειρουργός που μπήκε στο βιβλίο για μια ιδιαίτερα δύσκολη επέμβαση που έκανε, είναι ο Γιώργος Αρχοντάκης.

Η Δανία νικήτρια της Eurovision - Στην 6η θέση η Ελλάδα,...



Από το Κέιμπριτζ στις ληστείες και στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής Το βιογραφικό ενός 30χρονου που συνελήφθη προ ημερών στη Νέα Φιλαδέλφεια.



Το καλοκαίρι του 2007 φέρεται να ολοκλήρωσε τις πολυετείς οικονομικές σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ στη Βρετανία. Λίγες ημέρες αργότερα, στα τέλη Αυγούστου, κατηγορήθηκε για αρπαγή χρηματοκιβωτίου από σουπερμάρκετ στα Χανιά -με νεαρούς άγγλους ύποπτους ως συνεργούς του- και την τελευταία διετία εμφανίζεται από αστυνομικούς να έδωσε το «παρών» σε «βραχίονα» της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς».

ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΜΠΛΟΚΕΣ: Ελλάδα, Κύπρος, Μέση Ανατολή...




Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου

Ανακοίνωση στήριξης του ΠΑΣΟΚ στους Μουσουλμάνους......



Αντιρατσιστικός Νόμος: μπορείς να επιτίθεσαι στην Εθνική Ταυτότητα και Ασφάλεια των Ελλήνων...ΜΟΝΟΝ...αντιληπτόν;




Μύθοι και αλήθειες για τη σοκολάτα...




Η σοκολάτα προέρχεται από τους καρπούς του δέντρου Theobroma cacao (ελληνικά: τροφή των θεών), γνωστό ως κακαόδεντρο. Τα επιστημονικά δεδομένα που σήμερα έχουμε δείχνουν ότι η σοκολάτα περιέχει αρκετά σημαντικά συστατικά, όπως υδατάνθρακες, απαραίτητα αμινοξέα, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, αλλά και κάποια των οποίων την κατανάλωση πρέπει να προσέχουμε, όπως τα κορεσμένα λιπαρά και η χοληστερόλη. Τα κυριότερα είδη σοκολάτας είναι: η μαύρη σοκολάτα, η σοκολάτα γάλακτος και η λευκή σοκολάτα.

Πρέσβης Ζαχαράκις: Ο Ερντογάν δεν έχει μεταβάλει την τουρκική πολιτική στο Κυπριακό.


ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΒΙΚΕΤΟΥ
Ο πρώην πρέσβης επί τιμή της Ελλάδος και πρώην ευρωβουλευτής Χρήστος Ζαχαράκις διατυπώνει την εκτίμηση ότι δεν υπάρχει κοινή στρατηγική Ελλάδος-Τουρκίας και μάλιστα επί της ουσίας του Κυπριακού. Βαθύς γνώστης του κυπριακού και των ελληνοτουρκικών σχέσεων ο κ. Ζαχαράκης επισημαίνει ότι στην οικονομική κατάσταση, που βρίσκονται Ελλάδα και Κύπρος είναι διαπραγματευτικά ανίσχυρες και εκτιμά ότι οι ξένοι πιέζουν για ένα σχέδιο εξ ορισμού χειρότερο από εκείνο του Κόφι Ανάν.

Εκδήλωση για την Μάχη της Κρήτης,...




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Υπάλληλοι-φαντάσματα στο υπουργείο Τουρισμού....



Σωρεία παραβάσεων από πλευράς δημοσίων υπαλλήλων διαπιστώθηκε έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο υπουργείο Τουρισμού, την Τρίτη μετά το Πάσχα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής», υπάλληλοι αυτοχρίστηκαν διευθυντές και προϊστάμενοι, δίνοντας άδειες σε συναδέλφους τους, ενώ ορισμένα αδειόχαρτα υποβλήθηκαν μετά τον αιφνιδιαστικό έλεγχο.

Γενοκτονία Ποντίων - 353.000 νεκροί - Ημέρα μνήμης - ΒΙΝΤΕΟ


Η γενοκτονία των Ποντίων ( 1916 - 1923 ) με 353.000 νεκρούς αποτελεί τη δεύτερη μεγάλη γενοκτονία του αιώνα μας.

Αξιωματικοί της Σχολής Μηχανικών Αεροπορίας σε διαγωνισμό της NASA ! Ψηφίστε την πρότασή τους//


Αξιωματικοί της Σχολής Μηχανικών της Αεροπορίας σε Διαγωνισμό της NASA! 

Σύννεφα και βροχές την Kυριακή.......




Συννεφιασμένη θα είναι η Κυριακή και βροχές θα σημειωθούν σε πολλές περιοχές. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.
Αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com