Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

ΒΙΝΤΕΟΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ--Βίαιες συγκρούσεις στο υπουργείο Οικονομικών μετά την απόφαση Αρείου Πάγου για τις καθαρίστριες...Απίστευτο παρασκήνιο: Η συμφωνία Σγουρού-Καρατζαφέρη που χάλασε και η στήριξη στην Ρένα Δούρου -«Είσαι μπαμπέσης» ! ...


ΤΟ ΗΞΕΡΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ !!!
 

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 28,7% η ανεργία το α' τρίμηνο ...ΚΑΙ Η ΜΥΛΩΝΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑΔΕΣ ...Απάνθρωπη η απόφαση για ομαδικές απολύσεις στη Χαλυβουργία ...Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Χ.Α. κα. ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΕΛΑΒΕ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ...Δεύτερη στον κόσμο στη μείωση τιμών ακινήτων η Ελλάδα μετά την Ινδία! ...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πληκτρολόγησε τη διεύθυνσή σου στα ελληνικά και δες το σπίτι σου!!!!! ...
"Πετάνε λευκή σημαία" στο Mega, σε αμηχανία για την κατρακύλα! ...Την παραίτηση της Σοφίας Βούλτεψη ζήτησε ο πρωθυπουργός!
«Πράσινο φως» για την παραλαβή των δύο Type 214 - Σε αναμονή για τον «Κατσώνη» - «Κόκκινο φως» για τον «Ωκεανό» ...ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο πόλεμος Ντορας – Ψυχαρη για την θέση του επιτρόπου!
Αμερικανός πολιτικός ζήτησε επίσπευση μεταρρυθμίσεων στο στρατό ...Ξεκινά τα… άλλα κόλπα ο νέος υπουργός Παιδείας – Με τον ερχομό των τζαμιών προωθεί την πλήρη κατάργηση της καμπάνας από τις εκκλησιές!!

ΕΠΙΚΑΙΡΟ--Για κοινωνικό εκβιασμό κατηγορούν την κυβέρνηση οι διοικητικοί δικαστές !


Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr