Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Κυβέρνηση περι-ορισμένου χρόνου με σύμβαση (συγκεκριμένου) έργου...


Τις... τελευταίες πινελιές στη νέα, δικομματική κυβέρνηση που προέκυψε έπειτα από την αποχώρηση της ΔΗΜ.ΑΡ., έβαζαν έως την ώρα που γράφονταν τούτες οι γραμμές, οι Αντ. Σαμαράς και Ευ. Βενιζέλος. Πάντως, παρά την αποφυγή των εκλογών, την οποία επιδίωκαν πάση θυσία και ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, το κλίμα στα επιτελεία αμφοτέρων είναι βαρύ: σε Μαξίμου και Ιπποκράτους είτε παραδέχονται είτε φοβούνται ότι ξεκίνησε η "αρχή του τέλους", σε μία λεπτή φάση για τη χώρα, που το περίφημο "success story" έχει εξανεμιστεί, η όποια "έξωθεν καλή μαρτυρία" χάθηκε στα γρανάζια της κυβερνητικής κρίσης και ο χρόνος μετρά ήδη αντίστροφα.

Έρχεται η πρώτη γυναίκα υπουργός στο Άμυνας - Η Φώφη Γεννηματά αναπληρωτής υπουργός...


Η πρώτη γυναίκα που θα περάσει την πύλη του ΥΠΕΘΑ με προορισμό  υπουργικό γραφείο είναι η Φώφη Γεννηματά. Η κα.Γεννηματά τοποθετείται αναπληρωτης υπουργός στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας  ,με υπουργό τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και υφυπουργό τον Αθ. Δαβάκη.

ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Α.Σαμαράς (video): "Κυβέρνηση ομηρίας η οποία συμφέρει τη διαπλοκή και τα εξωθεσμικά κέντρα"



Τι είναι η νέα κυβέρνηση που ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ.Κεδίκογλου:

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.



Πρωθυπουργός:
Αντώνης Σαμαράς
Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Ευάγγελος Βενιζέλος

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! Αναταραχή στη ΝΔ από την τακτική Α.Σαμαρά: "Μας πουλάει για χάρη του Βενιζέλου"



Αναστάτωση έχει προκληθεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας από τις πληροφορίες που θελουν εγνωσμένης αξίας και δημοτικότητας στελέχη της φιλελεύθερης παράταξης να απομακρύνονται από την κυβέρνηση για να μπουν σε αυτήν στελέχη του ... ΠΑΣΟΚ! 

Στήνουν προβοκάτσια κατά της Ελλάδας!!!


''Φταίνε οι Ρωμιοί, οι Αρμένιοι και οι Εβραίοι για τις ταραχές στη χώρα (!)'' - Kατηγορούν τις μη Μουσουλμανικές Μειονότητες της Κωνσταντινούπολης για ενεργό συμμετοχή και ευθύνη για τις διαδηλώσεις εναντίον της κυβέρνησης με αφορμή το πάρκο Γκεζί.  

Αγκάθια ΥΠΕΞ και Δικαιοσύνης στο προξενιό Σαμαρά – Βενιζέλου...


 Ανεξέλεγκτες οι απαιτήσεις που διατυπώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στον πρωθυπουργό για τον ανασχηματισμό. Θέλει να συγκροτήσει κυβέρνηση Βενιζέλου με πρωθυπουργό Σαμαρά!

«Να μην πάει ο Ιερώνυμος για την ορκωμοσία»


Ραχήλ Μακρή: Δεν χρειάζεται να ορκίζει δοσίλογους προσκυνημένους.

Ντροπή... Οι στρατηγοί των 900 ευρώ!!!!



Το τι γίνεται στο διαδίκτυο από επικριτικά σχόλια και επιστολές διαμαρτυρίας για τις διαφαινόμενες νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις το 2014, δεν περιγράφεται.

"Είναι παράλογο να πληρώνει κανείς φόρους στην Ελλάδα - Η κατάσταση είναι εξωφρενική"



Το ΔΝΤ εξηγεί σε ειδική μελέτη του το πώς οι Έλληνες προτρέπονται από το φορολογικό σύστημα να φοροδιαφύγουν για να επιβιώσουν....

Αιματοβαμμένες εκλογές στην Αλβανία...



Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός των σημερινών εκλογών στην Αλβανία.

Σαμαράς, όπως …Γιωργάκης! Του Γιώργου Δελαστίκ...



Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος με την απόφασή του να κλείσει την EPT για να ανοίξει την …YENEΔ της χούντας, ο Σαμαράς! Eπίδειξη πυγμής για να τρομοκρατήσει τον κόσμο πήγε να κάνει, απολύοντας ακαριαία πάνω από δυόμισι χιλιάδες εργαζόμενους.

Στουρνάρας : Αυτός θα είναι ο πραγματικός ΥΕΘΑ με το ψευτοδίλημμα "βούτυρο ή κανόνια"



Ίσως η αναμονή για την ανακοίνωση του ανασχηματισμού να μην έχει και τόσο μεγάλη σημασία. Ειδικά για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Γιατί όποιο όνομα κι αν ανακοινωθεί ο πραγματικός υπουργός Εθνικής Άμυνας θα είναι ίδιος: ο Γιάννης Στουρνάρας!
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com