Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΒΙΝΤΕΟ--CL-415: Ολοκληρώθηκε η ανέλκυση, μεταφέρεται στην 113ΠΜ (Vid) ...




ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ...



Παίζει τα «ρέστα» του ο Βενιζέλος υπό το βάρος της δημοσκοπικής κατρακύλας – Εκβιάζουν το εκλογικό σώμα: «Αν δεν μας ψηφίσετε θα πέσει η κυβέρνηση».
Κινήσεις πανικού προδίδουν οι τελευταίες πολιτικές «κωλοτούμπες» του ΠΑΣΟΚ που εντελώς ξαφνικά αποφάσισε να σηκώσει αντάρτικο για το θέμα των λαϊκών αγορών τη στιγμή που έχει κάνει πίσω σε όλες τις σκληρές και απάνθρωπες μνημονιακές αποφάσεις που επιβλήθηκαν με το «έτσι θέλω» στον ελληνικό λαό.
Στην Χαριλάου Τρικούπη βλέποντας τα ποσοστά της «Ελιάς» να κατακρημνίζονται έχασαν πλήρως την απαιτούμενη ψυχραιμία και άρχισαν να εκβιάζουν όχι μόνο την κυβέρνηση Σαμαρά αλλά και το εκλογικό σώμα.

"Ελευθέρια 2014" στο Διδυμότειχο .....




Η κρίσιμη λεπτομέρεια της έλευσης Ισραηλινού ΑΚΑΜ στην Αθήνα ...




Ως φυσικό επακόλουθο ενός «προαναγγελθέντος γάμου» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η τοποθέτηση Ακολούθου Άμυνας (ΑΚΑΜ) του Ισραήλ στην χώρα μας και η συζήτηση να σταματήσει εδώ. Πέραν όμως της σημασίας του γεγονότος αυτού ως μία κίνηση του Ισραήλ με την οποία επισημοποιεί την αναβαθμισμένη σχέση με την Ελλάδα, μία κρίσιμη λεπτομέρεια καταδεικνύει και τον ευρύτερο γεωπολιτικό σχεδιασμό του Τελ-Αβίβ και της Αθήνας και υπογραμμίζει τη σημασία της εξέλιξης. 

Του Δρ. Γεωργίου Κ. Φίλη 

"Αποκόλληση πλωτήρα" η αιτία "ανατροπής" του πυροσβεστικού αεροπλάνου .....




Τροπολογία κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την «Ελιά» .....





Τροπολογία με την οποία ζητεί η «Ελιά» να θεωρηθεί καθολικός διάδοχος του ΠαΣοΚ ως προς τις οικονομικές οφειλές του προς το Δημόσιο και τις τράπεζες, κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ βάζοντας ευθέως στο στόχαστρο το συγκυβερνών κόμμα.

Αποκάλυψη:Επιστολή αφοσίωσης των Τσάμηδων προς τον Μουσολίνι!!!




"ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ" ...




Γιατί ο Σαμαράς ανέχεται τους εκβιασμούς του Βενιζέλου .......


Έκτακτη συνάντηση σήμερα των κυβερνητικών εταίρων μετά τις δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ
Έκτακτη συνάντηση θα έχουν σήμερα Τρίτη, στις 3.30 το απόγευμα, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μαξίμου, το θέμα που θα συζητηθεί είναι τα αποτελέσματα του Εurogroup καθώς και η πορεία της ελληνικής οικονομίας.
Ωστόσο είναι πρόδηλο πως η νέα συνάντηση των δύο πολιτικών αρχηγών γίνεται στη σκιά των δηλώσεων του Ευάγγελου Βενιζέλου τα τελευταία 24ωρα περί αποχώρησης του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση σε περίπτωση που η Ελιά δεν στηριχτεί επαρκώς από το εκλογικό σώμα στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου, καθώς και στον απόηχο της κίνησης του ΠΑΣΟΚ να μπλοκάρει το νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές.

Συγχαρητήρια: Το Υπουργείο Παιδείας κλείνει εκκλησιαστικά σχολεία ...




Στην κόψη του ξυραφιού Σκαραμαγκάς και Ελευσίνα ...


Παιδιά στρατιωτικών σε υγειονομικό "Καιάδα" - Γιατί δεν έχουν πια περίθαλψη! ...


Βυθίστηκε το Canadair 415 ανοιχτά της Μηχανιώνας - Τι λέει το Λιμενικό ....




Αποκάλυψη: Η μυστική συνάντηση του πασίγνωστου εφοπλιστή και του «δικηγόρου» της Χρυσής Αυγής ...




Μειώνουν τα πρόστιμα για τους παρασκευαστές νοθευμένων ποτών !!!



Συνεχίζεται η υφαρπαγή των περιουσιών των Βορειοηπειρωτών από Αλβανούς .....



Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com