Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013

Φίλοι - Facebook ναι....πειθαρχικό όχι;;;;;;;;;Γιατί κάποιοι δεν περνάνε από πειθαρχικό ενώ παρανομούν ;;;Εδώ και καιρό φωνάζουμε για τις κουπονοπροσφορές και τους κουπονο-οδοντιάτρους . Ο Ο.Σ.Α δυστυχώς δεν προστατεύει τα μέλη του . Για να δούμε λίγο μια φωτογραφία ...

ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ C.I.A. ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!!!


ΑΨΟΓΗ ΣΤΗΝ "ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ" ΝΕΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 17Ν.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ.

ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ... Πώς το Μνημόνιο καταβροχθίζει τα μωρά!Οι ειδικοί καταγράφουν δραματική πτώση των γεννήσεων, αλλά και κατακόρυφη αύξηση των γεννήσεων νεκρών βρεφών. Στα χρόνια της άγριας λιτότητας, ειδικοί επιστήμονες καταγράφουν δραματική πτώση των γεννήσεων αλλά και κατακόρυφη αύξηση των γεννήσεων νεκρών βρεφών, κάτι που αποδίδεται ευθέως στην ανεργία αλλά και στην πτώση του εισοδήματος των Ελλήνων.

Και οι Κυκλάδες στο σφυρί!!!!Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο υπουργείο Οικονομικών και στο ΤΑΙΠΕΔ, που φαίνεται ότι δεν θέλουν να βάλουν μυαλό. Έτσι, για μια ακόμα φορά η πιάτσα αναρωτιέται… 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ--ENA 'ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ" ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ...


ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ε.α. ΤΑΜΟΥΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.
ΕΠΙΤΙΜΟΣ Α΄ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ Γ.Ε.Σ.


                          ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ !!!


ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗΣ & ΑΦΙΛΟΤΙΜΗ... Παρέχουν πλήρη φορολογική ασυλία σε Τρόικα & Task Force με διάταξη-σοκ!Η κυβέρνηση συμπεριέλαβε στο νέο Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος μία -το λιγότερο- κατάπτυστη διάταξη, με τη οποία καθιερώνεται πλήρης φορολογική ασυλία για τα 22 μόνιμα εγκατεστημένα στη χώρα μας στελέχη και απλά μέλη των κλιμακίων της τρόικας, καθώς και για τους 28 μόνιμα εγκατεστημένους στις ελληνικές δημόσιες υπηρεσίες εμπειρογνώμονες της Ομάδας Δράσης (Task Force) της Κομισιόν.

Χαράτσι, δηλώσεις, ΦΑΠ και ληξιπρόθεσμα κάνουν το καλοκαιρι εφιαλτικό!!!Πυρ ομαδόν εναντίον των φορολογουμένων φαίνεται πως εξαπολύει το Υπουργείο Οικονομικών μέσα στο καλοκαίρι με τα ραβασάκια από την Εφορία να διαδέχονται το ένα το άλλο.

14 ΙΟΥΛΙΟΥ 1789-ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΤΙΛΛΗΣ-ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ.


                                                 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΙΣΟΤΗΣ-ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ 

«Γεωπολιτική» της Δουλοκτησίας!!!"Θηλειά" από Χατζηδάκη στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις...Σε προαιρετική βάση θα ανοίγουν πάντα όλα τα καταστήματα, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου, επτά Κυριακές το χρόνο κατά τις περιόδους Χριστουγέννων, Πάσχα και εκπτώσεων.
Έως και 52 Κυριακές τον χρόνο θα μπορούν να λειτουργούν τα μικρά εμπορικά καταστήματα (μέχρι 250 τ.μ.), με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΝΤΗ...Τί είχε πει στην τελευταία του δημόσια δήλωση προς τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ...Ο πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ιωαννιτών ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΤΗΣ ,έβαλε τέρμα στην ζωή του!!!Στο σπίτι του στην περιοχή του Βελισσαρίου στο αντλιοστάσιο τερμάτισε σήμερα το μεσημέρι τη ζωή του δι απαγχονισμού.

ΑΛΗΘΕΥΕΙ; Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ;Είναι πραγματικά εξωφρενικό αν ισχύει το δημοσίευμα που υπάρχει σήμερα στο περιοδικό «Επίκαιρα»

ΕΧΕΤΕ ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ ; ΚΑΥΤΕΡΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ‏...Θα μπορούσαν οι καυτερές πιπεριές να κρατούν το «κλειδί» της θεραπείας των ημικρανιών; Ερευνητές ανακάλυψαν ότι υπάρχουν σημαντικές ομοιότητες μεταξύ του τι συμβαίνει στον εγκέφαλο κατά τη διάρκεια μιας κρίσης ημικρανίας και του τρόπου με τον οποίον αντιδρά το 
δέρμα όταν επάνω του βάλει κάποιος λάδι καυτερής πιπεριάς.

ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΕΛΟΣ; -ΟΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ.ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΩΡΑ......


Ένα βίντεο-παρωδία για την εξέλιξη του Facebooκ που όλοι πρέπει να δείτε!Δείτε το βίντεο...
Τα στατιστικά στοιχεία του Facebook, σε ένα διαφορετικό βίντεο παρωδία!

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr