Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Ερντογάν επαναφέρει τη μαντίλα στα δημοτικά σχολεία - Εκπαιδευτικοί: "Επιστρέφουμε στον μεσαίωνα" ...
BINTEO--TA 10 συγκλονιστικά αεροπορικά ατυχήματα με ελικόπτερα..ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ "ΒΛΕΠΟΥΝ" ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ--ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΑΝΑΓΩΓΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΔΡΩΝ ...Πώς αναλύουν στην Κουμουνδούρου τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων.

Το Copy - Paste… σκοτώνει !!!(φωτογραφίες)---Συμμετοχή Αρχηγού ΓΕΑ στο Συμπόσιο Αρχηγών Αεροποριών του ΝΑΤΟ ...
Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, συμμετείχε στο Συμπόσιο Αρχηγών Αεροποριών του ΝΑΤO (ΝΑΤΟ Air Chiefs Symposium – NACS), που έλαβε χώρα στο Ramstein, στην Ο.Δ. Γερμανίας και στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, από το Σάββατο 13 έως και το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014.
Σκοπός του Συμποσίου ήταν η ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των Πολεμικών Αεροποριών του ΝΑΤΟ και η αμοιβαία κατανόηση κοινών θεμάτων και προκλήσεων που αυτές αντιμετωπίζουν.
Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η παρούσα γεωπολιτική κατάσταση στην Ουκρανία και στη Μέση Ανατολή, οι δυνατότητες των αεροπορικών δυνάμεων της Συμμαχίας καθώς και θέματα εκπαίδευσης και ασκήσεων μεταξύ των συμμαχικών δυνάμεων.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

ΙΚΑ: 6.031 κατασχέσεις και 987 πλειστηριασμοί για ληξιπρόθεσμες οφειλές !!!
«ΑΣΤΑΚΟΣ» Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ… ΥΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ…Με 586 ευρώ μισθό οι νέοι δημόσιοι υπάλληλοι - Τέλος η μονιμότητα ...ΣΑΛΟΣ στην Βρετανία: Μουσουλμάνοι βίασαν ανήλικες με ειδικές ανάγκες !!!


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Να γυρίσει ο Γιάννης για να βρει ένα μέρος να πηγαίνει ο Βορίδης τα δευτερόβραδα ...
H. Κασιδιάρης: ΕΠΙΣΤΟΛΗ – περί sms, «επισκέψεων Μπαλτάκου» κ.ο.κ.Όποιος νοήμων πολίτης διαβάσει τα επίμαχα sms («με είπε Μπαλτάκος…» κλπ) κατανοεί κατ’ αρχήν ότι απέφευγα τον εν λόγω τύπο, όπως και όλους τους παράγοντες αντιπάλων κομμάτων που κατά καιρούς ζητούσαν ακρόαση.
 Την βρώμικη δουλειά είχα αναθέσει σε συνεργάτη του γραφείου Τύπου της βουλής με την εντολή να λέει ότι λείπω και να απασχολεί εκείνος τους περίεργους.

Βενιζέλος – Παπανδρέου: Δυο «ξένοι» στην ίδια πόλη ...Στην Νέα Υόρκη βρίσκονται ο νυν και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Το σκάνδαλο του σκανδάλου - Παπανδρέου και Ράικου ενώ αποκαλύπτουν το σκάνδαλο του ΤΤ…. οι εμπλεκόμενοι είναι ελεύθεροι ...
Ποιοι αποδομούν το έργο των εισαγγελέων Ράικου και Παπανδρέου αλλά και του Νικολούδη της Αρχής Ξεπλύματος Βρώμικου Χρήματος, που αποκάλυψαν το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου;

Οι Εθνοφύλακες της Κύπρου δεν παραδίδουν τα Όπλα - Οργισμένη επιστολή στο Α/ΓΕΕΦ ! ...
Παραλύει την σήμερα το δημόσιο - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς ...ΒΙΝΤΕΟ---Ο "ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ" ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΥ (Α.ΔΙ.Σ.ΠΟ,) ...Πάνε για τα 300 ευρώ την σύνταξη μετά το 2015 ...ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΑ...Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr