Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013

Ο 'Eλληνας σκοτώνει για ένα μέτρο γης, κ. Στουρνάρα...Σαν να μη φτάνει η κρίση, οι Ελληνες έχουν να υποστούν και τα μαύρα κοράκια που περιμένουν στο κλαρί για να τους «σώσουν» ή σχολιάζουν κρώζοντας. Με αφορμή οποιοδήποτε γεγονός, από τον τραγικό θάνατο του παιδιού στο Περιστέρι ως τις δηλώσεις για τους πλειστηριασμούς, αρχίζει η καταστροφολογία κι η υστερία.

H ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΜΠΑΝΤΑΡ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ.

Αλβανικά ΜΜΕ: Στην Ελλάδα ζουν 480 χιλιάδες Αλβανοί σύμφωνα με την απογραφή του 2011...ΑΨΟΓΟΙ...Προς σταδιακή κατάργηση της 12ετούς προστασίας από τις εξώσεις!!!Οι «γκουρού» της "Μεσογείων" προκαλούν νευρική κρίση στους στρατιωτικούς λόγω των έκτακτων μεταθέσεων...Η αγανάκτηση ορισμένων στελεχών που μετατίθενται ή αναμένουν την έκδοση των έκτακτων μεταθέσεων έχει φτάσει στο αποκορύφωμα.

"Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είμαστε πρωταγωνιστές''  • BAIA ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ.

ΟΙ "ΞΕΝΟΜΑΝΕΙΣ" ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ "ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΑ !!!Αλ-Τζάρμπα: Ο Άσαντ έριξε χημικά, όχι εμείς.....ΕΝΑ ΤΟΥΡ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΑΝΕ.....


Πούτιν: Προβληματική η Ελλάδα!!!Πώς μια μπριζόλα μπορεί να σε σκοτώσει;Μια μπριζόλα στα κάρβουνα έχει τόσα καρκινογόνα, όσα 600 τσιγάρα! Τι μπορείτε να κάνετε για να προστατευθείτε; Σας αρέσει να «ξεροψήνετε» τα τρόφιμα; Τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κατά τη διαδικασία αυτή...

" Χτύπησε κόκκινο" το δημόσιο χρέος της Ελλάδας: Ξεπέρασε τα 321 δισεκατομμύρια ευρώ !!!!!ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΜΕΤΑΚΛΗΤΩΝ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ (ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΜΥΝΑΣ).Οι ΗΠΑ δεν βρίσκουν πιλότους για τους «αόρατους δολοφόνους»...ΟΡΙΑΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!! Στα 10.815.197 ο πληθυσμός της Ελλάδας...ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ SHABBAT SHALOM.ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ...LOVE SONGS.


Την επιστροφή των σχολικών φυλάκων στις θέσεις τους αποφαίνονται τα δικαστήρια...


Ενοχλήθηκε απ’ τη μουσική των γειτόνων η κόρη του Κάρολου Παπούλια!!!ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ!ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ...ΒΙΝΤΕΟ.


ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΟΥΙΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.Και οι Πολωνοί προτιμούν την Ελλάδα...Ελευθερωθείτε από τα προβλήματα και τους όζους στο θυρεοειδή αδένα !!!
Ζητά συγγνώμη για τη σφαγή στο Αφγανιστάν...Υπόμνημα φωτιά του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, «καίει» Βενιζέλο, Προβόπουλο και Σάλλα !!!Ελλάδα η χώρα που θα ανακηρύξει ΑΟΖ μ΄ ένα υποβρύχιο και κανένα αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας...ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...Βάσεις 2013: Πότε και πού θα αναρτηθούν – Τελευταίες εκτιμήσεις !!!Η «αραβική σαλάτα»…ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΟΥΛΑ ΤΩΡΑ......

ΠΡΟΣΟΧΗ...Δημοσκόπηση πανικός στήν Νέα Δημοκρατία!!!


Αναστάτωση εχει προκαλέσει στην Συγγρού δημοσκόπηση που έφτασε στα χέρια τους την Δευτέρα.
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr