Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΛΛΑ...ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ--Οι Υποβρύχιοι Καταστροφείς του Στρατού Ξηράς…Τα κατάφεραν!!!
Τι έρχεται μετά από τις μηνύσεις στρατιωτικών σε Χαρδούβελη-Σταϊκούρα ...
ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...Αγωνία για είσοδο τζιχαντιστών στην Ελλάδα.

Ούτε ΔΕΘ, ούτε ελαφρύνσεις, ούτε κούρεμα αν δεν πάρουμε την άδεια από Τρόικα ...Συνεχίζεται το μαρτύριο της σταγόνας από τους δανειστές – Πέφτουν έξω όλοι οι σχεδιασμοί Σαμαρά για ελαφρύνσεις και αποκατάσταση αδικιών
Ποτέ άλλοτε στην ιστορία του τόπου οι ραγδαίες εξελίξεις δεν υπήρξαν τόσο αργές… Και τούτο διότι πολύ απλά δεν υπήρξαν ποτέ ουσιαστικές διαπραγματεύσεις για τίποτα και από κανέναν. Ούτε από την κυβέρνηση Παπανδρέου, ούτε από την κυβέρνηση Παπαδήμου, ούτε από την κυβέρνηση Σαμαρά.

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)---ΚΕΤΘ: Τελετή Ονομασίας και απονομή πτυχίων ΔΕΑ 2014 Β΄ΕΣΣΟ ...Την Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014, πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) στον Αυλώνα Αττικής, η τελετή ονομασίας και απονομής πτυχίων στους Δόκιμους Έφεδρους Αξιωματικούς (ΤΘ) της 2014 Β΄ΕΣΣΟ, παρουσία του Διευθυντή της Διεύθυνσης Ιππικού Τεθωρακισμένων του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Υποστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Βασιλειάδη.

Φόβοι για μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα μετά τη ληστεία στο Δίστομο! !!


Μήνυση από στρατιωτικούς κατά Χαρδούβελη - Σταϊκούρα για παράβαση καθήκοντος ...ΒΙΝΤΕΟ--ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ...


ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ...

ΒΙΝΤΕΟ--ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Α. ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...

Ο ΟΑΕΕ απειλεί τους ασφαλισμένους του!!! Θύελλα αντιδράσεων από εμπόρους και ελεύθερους επαγγελματίες ...
ΧΑΛΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ...."ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ"...

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr