Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013

Κόκκινος συναγερμός σε όλη τη χώρα για δολοφονικές ενέδρες - Πληροφορίες για ύποπτους που παρακολουθούν αστυνομικό τμήμα στα βόρεια προάστια...
ΤΑ ΔΥΟ ΣΕΝΑΡΙΑ...

Α.Γεωργιάδης: «Θέμα χρόνου η διάλυση του ΕΟΠΥΥ».....
Η CIA και το Πεντάγωνο ενάντια στην κατασκευή του GLONASS στις ΗΠΑ...
KAI...Ξανά το φάσμα της χρεοκοπίας πάνω από την Ελλάδα ...Εκτός ορίων βγαίνει η τεχνητή κόντρα που εσκεμμένα προκαλεί η Τρόικα με την ελληνική κυβέρνηση, δημιουργώντας για ακόμα μία φορά κλίμα ανασφάλειας και αστάθειας για την οικονομία της χώρας.  

Αστυνομική φρουρά υπό όρους....
ΕΝ ΟΨΕΙ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ...

Ο τελικός πίνακας για τη διαθεσιμότητα...
ΕΠΙΚΑΙΡΟ...ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ...

BINTEO--Η μυστική δημοσκόπηση που αποδόμησε τον Ε.Βενιζέλο και ο διάδοχός (;) του...ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑΞΥ ΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ.

Με το κόμμα να καταρρέει σε όλες τις μυστικές δημοσκοπήσεις και στις οποίες αντίθετα με τις πληρωμένες "ειδικού σκοπού" που είναι προς "λαϊκή κατανάλωση" το ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου κατακτά ποσοστό της τάξεως του 3-5% ο Ε.Βενιζέλος σε μία σπασμωδική κίνηση και ενώ από το πάλαι ποτέ προπύργιό του τον ΔΟΛ (ΒΗΜΑ, ΝΕΑ) ήδη τον έχουν αποκαθηλώσει και ψάχνουν τον διάδοχό του, συγκαλεί αύριο Κοινοβουλευτική Ομάδα μήπως και πάει πίστωση χρόνου.

ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ!!!

''Τρελλές οι απαιτήσεις της τρόικας, είναι τυφλοί, θα προκαλέσουν επανάσταση''...ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ & ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ!!!

Η ΜΗΝΙΑΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ "PALMOS ANALYSIS"...Με 3,3 μονάδες προηγείται ο ...

BINTEO--«ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ»...Πρό(σ)κληση ΧΑ προς "βολευτές": "Μείωση στα 1890 € του βουλευτικού μισθού"...

Μια πρόταση δεδομένων των οικονομικών συνθηκών που βιώνει η χώρα και οι πολίτες της οφείλουν να αποδεχθούν οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου κατέθεσε πριν ο συνάδελφός τους και  εκπρόσωπος  του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή Ηλίας Κασιδιάρης.

Με 11.570 ευρώ (συν) το μήνα κάνουν το "σκατό τους παξιμάδι" οι βουλευτές...
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ.....Ε.Βενιζέλος: Δίνει 147.600 ευρώ για φουλάρια!!!

Τη στιγμή που ο λαός πεινάει , φαίνεται ότι για τον Ευάγγελο Βενιζέλο "λεφτά υπάρχουν" αφού έδωσε εντολή στο υπουργείο Εξωτερικών, μέσω της διεξαγωγής μειοδοτικού διαγωνισμού, να διαθέσει το ποσό των 147.600 για... αναμνηστικά φουλάρια ενόψει της ελληνικής προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την 1η Ιανουαρίου 2014 .

Η Σύμβαση της Βιέννης... Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να αμφισβητηθούν και να ακυρωθούν τα μνημόνια.
Ποιοι και γιατί διαλύουν την εφεδρεία στην Ελλάδα - Ποιοι ωφελούνται;ΠΟΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ;;;Παιχνίδι Τούρκων με "ελληνική βοήθεια" - Απειλούν με μήνυση για "κατάρριψη" F-16 τους!
ΝΑ Η ΤΡΟΙΚΑ...Ενστάσεις για τον φόρο ακινήτων-Πίεση για πλειστηριασμούς.......ΒΙΝΤΕΟ.Νέα «μέτωπα» ανοίγει η τρόικα στις διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση για το δημοσιονομικό κενό του 2104, το οποίο, σύμφωνα με την ελληνική πλευρά προσδιορίζεται σε 1,3 δισ. ευρώ.

BINTEO--ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ ΘΑ ΘΑΦΤΟΥΝ ΤΟΝΟΙ ΧΗΜΙΚΩΝ...Σε χωματερή των χημικών της Συρίας μετατρέπουν την Βόρειο Ήπειρο οι ΗΠΑ!

Οριστική φαίνεται ότι είναι η μυστική συμφωνία με την κυβέρνηση του αλβανική κυβέρνηση του Έντι Ράμα έκλεισαν οι ΗΠΑ για την μεταφορά και αποθήκευση στην Βόρειο Ήπειρο των χημικών όπλων της Συρίας στις υπόγειες σήραγγες που υπάρχουν στη Μαμαλία, της επαρχίας Αργυροκάστρου εκεί όπου βρίσκονται τα ορυχεία λιγνίτη, όπου χιλιάδες Έλληνες άφησαν την τελευταία τους πνοη εργαζόμενοι υπό απάνθρωπες συνθήκες στα ορυφαία του κομμουνιστικού καθεστώτος του Ε.Χότζα.

ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΝΟΤΑ ΓΕΛΙΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥΣ.....                                           ΚΑΛΗ  ΘΕΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ.


17 τροφές κατά του καρκίνου του μαστού...


Συγκριμένα, υπάρχουν 17 τροφές, οι οποίες συμβάλουν στην πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού, αλλά βοηθούν και στον περιορισμό των μεταστάσεων, εφόσον έχετε ήδη εμφανίσει τη νόσο.

ΝΑ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!!!Πρόσφατες αιματολογικές εξετάσεις επιβεβαιώνουν ότι το αίμα των Ελλήνων είναι γεμάτο αλουμίνιο!
· Όχι μόνο μας ψεκάζουν αλλά τους πληρώνουμε κιόλας με ετήσια συνδρομή!
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr