Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014

Τραβάνε το σχοινί τα μεμέτια:Δωρεά 2 εκατ. ευρώ της Τουρκίας στο στρατό των Σκοπίων!!!


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ--ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΠΟΥ "ΕΚΛΕΨΕ" ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ;


Σμηναγός (Ι) Σωτήριος Στράλης.
O Σμηναγός (Ι) Σωτήριος Στράλης είναι Ιπτάμενος Επίδειξης της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "ΖΕΥΣ".
Εισήχθη στη Σχολή Ικάρων το 1997. Το 2002, τοποθετήθηκε στην 116ΠΜ/336 Μοίρα σε αεροσκάφη Α-7Η Corsair ΙΙ ενώ το 2004 τοποθετήθηκε στην 115ΠΜ/ΣΜΕΤ σε αεροσκάφη F-16 Block52+. Από το 2005 υπηρετεί στην 340 Μοίρα. Έχει περισσότερες από 1700 ώρες πτήσης, από τις οποίες οι 1300 είναι σε αεροσκάφη F-16.
Δείτε φωτογραφικό υλικό από επίδειξη της ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζευς":

(ΦΩΤΟ)--Θεσσαλονίκη: 'Οταν η παρέλαση τελειώνει, αναλαμβάνουν οι φαντάροι .....Σε μια διαφορετική... μάχη ρίχνονται κάθε φορά μετά το τέλος της επετειακής παρέλασης οι φαντάροι. Τα στρατευμένα νιάτα καλούνται να αναλάβουν δράση, προκειμένου οι εξέδρες των επισήμων να ξεστηθούν με ταχύτητα, ώστε να ελευθερωθεί τόσο η άσφαλτος, όσο και το πεζοδρόμιο.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σημερινής στρατιωτικής παρέλασης για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ένα στρατιωτικό όχημα βρέθηκε στην παραλιακή οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ύψος της εκκλησίας Κυρίλλου και Μεθοδίου, όπου ήταν στημένη η εξέδρα των επισήμων. Οι φαντάροι του Ελληνικού Στρατού άρχισαν αμέσως να φορτώνουν τις καρέκλες στο όχημα, με συντονισμένες κινήσεις σαν καλοκουρδισμένη μηχανή, 
ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες των ανωτέρων.
Η συγκεκριμένη εργασία... εκτελείται παραδοσιακά από τους νέους στρατιώτες σε κάθε επέτειο εθνικής εορτής, οπότε πραγματοποιούνται οι καθιερωμένες παρελάσεις.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: 

3 BINTEO: Οι θεαματικοί ελιγμοί και τα συγκινητικά λόγια του Πιλότου του F16 ...
ΕΛΛΑΔΑ...ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!

Χαμένες αξίες, πολιτικοί συνεπαρμένοι από το χρήμα, νεολαία που έχει στο μυαλό της τη σαρκική απόλαυση και την εύκολη ζωή. Στη νέα μορφή που έχει πάρει η Ελληνική κοινωνία, η έννοια πατρίδα είναι χαμένη. Δεν υπάρχει πουθενά...

Ζούμε σε καιρούς περίεργους. Γύρω μας όλα αλλάζουν. Η Παγκοσμιοποίηση δεν είναι απλά μια λέξη στο λεξικό, αλλά έχει αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά με συνέπειες απρόβλεπτες για τα έθνη.
Ακόμα και η έννοια της πίστης έχει αλλοιωθεί τόσο πολύ, που η Ελλάδα των προηγούμενων δεκαετιών, που οι πιστοί παρακολουθούσαν τα κηρύγματα της Εκκλησίας, μοιάζει με ένα παραμύθι. 

Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε: Καλή Λευτεριά Έλληνες!!!


Η ηττοπαθής στάση που είναι διάχυτη στην καθημερινότητα των περισσότερων Ελλήνων απέναντι στις πολιτικές εξαθλίωσης που μας επέβαλλαν ΓΑΠ, Σαμαράς, Βενιζέλος και Μέρκελ είναι ανακόλουθη με την παρακαταθήκη του έπους του '40.

ΔΕΙΤΕ τι ΕΛΕΓΕ πέρυσι ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ...


ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940...ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΜΟΡΦΩΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ....ΚΑΡΜΑ ΤΗΣ 8ΗΣ Μ.Π.;;;ΣΙΓΟΥΡΑ......
Ένας άγνωστος ήρωας που κράτησε ζωντανούς τους Έλληνες και καταδικάστηκε για εσχάτη προδοσία.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΧΗΣ ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ-ΗΠΕΙΡΟΣ…


BINTEO--ΟΧΙ-ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ 1940...
Επενδύθηκαν 11 δισ στην Εθνική και στο stress σενάριο βρέθηκε με -246 εκ κεφάλαια - Ο Τουρκολιάς συνεχίζει να κοιμάται ήσυχος; ...

 


Τα stress tests ήταν ένας εφιάλτης....για την Εθνική τράπεζα με όρους τέλους 2013.... 

ΒΙΝΤΕΟ-O TEΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΠΙΖΩΝ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΧΥΡΟΥ ΡΟΥΠΕΛ...Ο ΕΚ ΧΙΟΥ ΑΣΥΡΜΑΤΙΣΤΗΣ...


Σοφία Βέμπο, η τραγουδίστρια της νίκης του ‘40...
Η ελληνίδα βάρδος, με τη φωνή της αναπτερώνονταν οι έλληνες, γιατί η καρδιά της ήταν γεμάτη Ελλάδα.
Με το ξεκίνημα του 1941 ανεβαίνει στο θέατρο Μοντιάλ η επιθεώρηση  Bella Grecia  των Χαρίτου – Λαουτάρη - Παπαδόπουλου.
Η Βέμπο τραγουδά δυο νέα πολεμικά τραγούδια: το «Στον πόλεμο βγαίν΄ο Ιταλός» παρωδία του Γ. Θίσβιου πάνω στη μεγάλη επιτυχία της Βέμπο «Στη Λαρσα βγαίν΄ο Αυγερινός» και το «Βάζει ο Ντούτσε τη στολή του».  

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ: Διαμαρτυρία για τις “αστυνομοκρατούμενες” παρελάσεις ...


Φωνάζουν οι «νταβατζήδες»… για να φοβηθούν οι νοικοκύρηδες ...
ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ..."ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΥ" !!!


"Ηλεκτροσόκ" στην αγορά: -3,29% το Χρηματιστήριο !!!
TAINIA--- Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ…


Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr