Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ...Αυξημένη προστασία στα μέλη των οικογενειών των στρατιωτικών των Ενόπλων Δυνάμεων και του Λιμενικού Σώματος παρέχει σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που κατατέθηκε για νομοπαρασκευαστική επεξεργασία στο Ε΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ιστορίες σπατάλης και τρέλας στο Δημόσιο -Πάρτι 33.000 ευρώ, κουβανέζικα πούρα και «χρυσά» μπόνους σε αριστούχους ...Γκάφα αλβανών αστυνομικών στην Κακαβιά: Μπέρδεψαν τον τραχανά με... ηρωίνη!!!Διάρρηξη στο ΚΨΜ στο στρατόπεδο Μεσολογγίου ...


ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ – ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΑΠΑΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΩΝ Ε.Δ. ΚΑΙ Σ.Α." Θα απαντήσουμε στον ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή" ....


TA 6 ερωτήματα για την συμφωνία των υποβρυχίων ...Να κλείσει παλιά χρέη του ΓΕΣ ύψους 480.000 ευρώ έχει θέσει ως μία από τις προτεραιότητές του ο νέος Α/ΓΕΣ Χρήστος Μανωλάς....


«Ήμασταν εκεί για να προσφέρουμε στην πατρίδα» ...Ο υπαρχηγός Στόλου αντιναύαρχος Σπύρος Κονιδάρης αποκαλύπτει τι συνέβη στα Ίμια – Το υψηλό εθνικό φρόνημα του Πολεμικού Ναυτικού, ο ρόλος της κυβέρνησης Σημίτη και το δριμύ «κατηγορώ» για τα εξοπλιστικά
Επιτέλους η αλήθεια ακούστηκε και δημόσια. Χρησιμοποιώντας «πύρινη» γλώσσα ο απερχόμενος υπαρχηγός Στόλου Σπύρος Κονιδάρης αποκάλυψε τι έγινε στα Ίμια το 1996.
Οι φήμες για την κυβέρνηση Σημίτη και τους απόλυτα λανθασμένους χειρισμούς της επιβεβαιώθηκαν εμμέσως και από τον ίδιο.

Επανέρχεται η Ελλάδα για την "παραχώρηση" 90 αρμάτων μάχης Abrams ...Η Πυθαγόρεια Διατροφή εξαφανίζει το 95% των ασθενειών! Δες τι πρέπει να τρως!!!
Περί Πυθαγόρειας Διατροφής...

ΤΟΜΠ ΛΕΩΝΙΔΑΣ: Το καλό μπορεί να γίνει καλύτερο .....Ο μακαρίτης Κατσαντώνης αποκλήρωσε την μοναχοκόρη του – Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» άφησε όλη του την περιουσία ο ποινικολόγος ...ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ UNESCO Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΓΡΑΦΗΚΕ ΩΣ ΤΟΥΡΚΟΣ!!!
Με λύπη μας, διαπιστώσαμε, πως ακόμη μια φορά, η γείτονα χώρα, με έξυπνους και προσεκτικούς χειρισμούς, πέτυχε το στόχο της, που στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν να «βαφτίσει» με την τουρκική υπηκοότητα, τον Καραγκιόζη, Η φιγούρα αυτή, αποτελούσε πάντα, για μας τους Έλληνες ένα σύμβολο εξυπνάδας και ευστροφίας, ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του τόπου μας και παράλληλα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το παρελθόν μας ! 

ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΜΑΣ....Χώρα… προφητειών και της έλλειψης κοινής λογικής ...


Τις τελευταίες ημέρες το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από την «προφητεία» του γέροντος Δανιήλ του Σιναΐτη, ο οποίος έζησε τον 17ο αιώνα. Όσοι μας παρακολουθούν θα γνωρίζουν, ότι η στάση απέναντι στα θρησκευτικά ζητήματα του «defence-point.gr», δεν χαρακτηρίζεται ούτε από άρνηση, ούτε, πολύ περισσότερο, από ειρωνεία. Ας δούμε όμως την «προφητεία» για να εξηγήσουμε. Έχει ως εξής:
Του Παντελή Καρύκα
«Το πουλί θα χαθεί ξαφνικά πάνω από τους σχιστομάτηδες και θα ταξιδέψει πίσω στο χρόνο. Πολλοί θα ψάχνουν αλλά δεν θα βρίσκουν. Τότε ο πόλεμος θα πιαστεί από πάνω. Οι ορθόδοξοι θα ενωθούν και θα κατατροπώσουν τον Φράγκο και την Τιάρα. Ο κοντός Μόσκοβοςμαζί με τους δικούς μας θα υψώσουν ξανά την βυζαντινή σημαία στην Βασιλεύουσα την ώρα που θα φεύγουν οι Τούρκοι να σώσουν τη φυλή τους στην Κριμαία».
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr