Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ...



ΣΟΚ - Πέθαναν από καρκίνο επειδή δεν είχαν χρήματα για τη θεραπεία.....



Εφιαλτικές διαστάσεις παίρνει η ανθρωπιστική κρίση στην Υγεία μετά τη συγκλονιστική αποκάλυψη ότι 10 άνθρωποι, μεταξύ αυτών μητέρες που άφησαν ορφανά μικρά παιδιά, έχασαν τη ζωή τους από καρκίνο γιατί δεν είχαν τα χρήματα για εξετάσεις και θεραπείες και χάθηκε πολύτιμος χρόνος μέχρι να εξυπηρετηθούν στο πρόγραμμα των ανασφάλιστων καρκινοπαθών του Νοσοκομείου Σωτηρία.

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ Π.ΑΝΤΙΤΣ...


Σκοπιανοί ανήρτησαν σημαίες με τον Ήλιο της Βεργίνας...


Συνεχίζουν τις προκλήσεις τους με την καπήλευση ιστορικών μας συμβόλων οι Σκοπιανοί. Συγκεκριμένα σκοπιανοί οπαδοί που βρέθηκαν σε αγώνα των Ατλάντα Χόκς προς τιμήν του Πέρο Άντιτς ανήρτησαν σημαίες με τον Ήλιο της Βεργίνας!

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Κεδίκογλου για τα περί αποστασίας ...



Στην ανατροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη από τον σημερινό πρωθυπουργό το 1993, παραπέμπει ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στις επικρίσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου, ο οποίος κατηγόρησε τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα ότι με τη συνέντευξή του στην «Αυγή» απηύθυνε «προσκλητήριο αποστασίας».

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ--Παραιτείται η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών...




Α.ΣΑΜΑΡΑΣ: Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟ...Σε πλήρη αποσάθρωση το ΠΑΣΟΚ οδηγεί στην κατάρρευση τη συγκυβέρνηση.




Το ΠΑΣΟΚ φυλλορροεί, ο πρόεδρος του Ε. Βενιζέλος αμφισβητείται σφόδρα και ο κυβερνητικός συνασπισμός με τη ΝΔ φαίνεται πώς βρίσκεται στα τελευταία του στάδια πριν την κατάρρευση. Τα μέτρα που έρχονται και ιδίως τα νέα βάρη για τους ιδιοκτήτες ακινήτων πιθανόν να αποτελέσουν τη χαριστική βολή στην κυβέρνηση του μνημονίου και του «ναι» σε όλες τις απαιτήσεις των δανειστών.

"ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΡΑΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝ ΗΤΑΝ" ΓΕΕΘΑ: "Δεν είναι αξιωματικός η Θ.Χατζή" (upd)...Ανήκει στις Ενοπλες Δυνάμεις η σκανδαλιάρα Θ.Χατζή;




Τα «Νέα» κατηγορούν τον Τσίπρα για… αποστασία.......



-Λάδι στη φωτιά της πολικής αντιπαράθεσης  βάζει το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Τα Νέα». -Για «βρώμικο πόλεμο» εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο η Κουμουνδούρου 
Στα ύψη ανεβαίνει και πάλι το πολιτικό θερμόμετρο με επίκεντρο το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβήτης: Μύθοι & Αλήθειες.....



Επιστολή Μιχαλολιάκου από τον Κορυδαλλό...




Η επανάσταση στο πώς ψωνίζεις τα τρόφιμά σου "ψήνεται" ήδη στο Greek Foodosophy στην ΛΕΝΟΡΜΑΝ...



Λίγους μήνες πριν το εμπορικό κέντρο Foodosophy μπει επισήμως στην ελληνική πραγματικότητα, το Cosmo.gr έμαθε τη φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από τις λέξεις του. Και τις πόρτες του.
 

Έρχονται 21.000 απολύσεις στο Δημόσιο...



Οι σαρωτικές αλλαγές που έρχονται στο Δημόσιο, το προσεχές διάστημα τόσο σε ό,τι αφορά τους εργαζόμενους, όσο και τις δομές και λειτουργία της κρατικής μηχανής, είναι κάτι περισσότερο από βέβαιες.

Κλειστά Πανεπιστήμια όλη την εβδομάδα αποφάσισαν οι διοικητικοί - Υπ. Παιδείας: Τα πανεπιστήμια θα ανοίξουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο...




ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ - ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ...



Πατέρας αυτοκτόνησε γιατί το μνημόνιο στέρησε το γάλα στα τέσσερα παιδιά του!!!

Άνεργος πατέρας τεσσάρων παιδιών απαγχονίστηκε στο ίδιο του το σπίτι καθώς δεν μπορούσε να εξασφαλίσει ούτε καν το γάλα των παιδιών του. Εκεί μας έχουν καταντήσει οι κυβερνήσεις του μνημονίου που δήθεν διαπραγματεύονται με τους δανειστές για την ανάπτυξη, ενώ οι αυτοκτονίες για λόγους οικονομικούς εξελίσσονται σε μάστιγα εξόντωσης των Ελλήνων.
    

ΕΠΙΚΑΙΡΟ...Οι 21 προτάσεις του ΕΒΕΑ για την ενίσχυση των ΜμΕ...



KTHNΩΔΕΣ...Κατεχόμενα: Πέταξαν οστά αγνοουμένων στη θάλασσα....



Σε μία μεγάλη αποκάλυψη προβαίνει η εφημερίδα AFRIKA που εκδίδεται στο ψευδοκράτος, σύμφωνα με το οποίο οι Τούρκοι γέμισαν φορτηγά με οστά Ελληνοκύπριων αγνοουμένων που ήταν θαμμένοι σε ομαδικούς τάφους και τα πέταξαν στη θάλασσα.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ... ΘΕΟ ΤΟΥΣ...Απίστευτο: Απαγόρευσαν στους διαιτητές να κάνουν το σταυρό τους στα γήπεδα









Ανατριχιαστικό: Πούλησαν τα δικαιώματα του Εθνικού Ύμνου σε ιαπωνική εταιρεία!!!



Απίστευτο, τρελό, αλλά αληθινό: Στην εταιρεία διαχείρισης και διανομής μουσικής IODA που πλέον ονομάζεται Orchard ανήκουν τα πνευματικά δικαίωματα του Εθνικού μας Ύμνου (στίχοι Διονύσιος Σολωμός, μελοποίηση Νικόλαος Μάντζαρος) και άρα απαγορεύεται η χρήση του χωρίς να αποδίδονται πνευματικά δικαιώματα!

ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...

ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ “ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ” “ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ” ΕΜΠΛΟΚΗ “ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ”. ΜΙΤ, ΜΟΣΑΝΤ, Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ “ΠΡΟΔΟΜΕΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ” ΚΑΛΕΝΤΖΗΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ…



Ξενίζει και δημιουργεί ύποπτους και πρακτόρικους  συνειρμούς σε πολλούς σκεπτόμενους αναγνώστες που διαβάζουν αυτές τις ώρες την προκήρυξη των “Μαχητών” που σκότωσαν εν ψυχρώ τα δύο μέλη της Χ.Α, στο Νέο Ηράκλειο, η αμφιλεγόμενη και περίεργη εμμονή των συντακτών της, σε συγκεκριμένα σημεία.

ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ Χ.Α ΚΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑ: ΟΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΗΣ Morgan Stanley ΚΑΙ ΤΑ “ΚΑΝΙΣ” ΣΕ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ...



Αγωνία Βενιζέλου για το ενδεχόμενο νέων ρηγμάτων στο ΠΑΣΟΚ ...



Για... λίγες «εκατοντάδες εκατομμύρια» που χωρίζουν την Αθήνα από την τρόικα κάνουν λόγο, πλέον, κυβερνητικές πηγές μετά τις μαραθώνιες συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου, ενόψει της νέας φάσης της διαπραγμάτευσης που ξεκινά με τη συνάντηση μεταξύ Γιάννη Στουρνάρα και τρόικας.
Για σχεδόν 4 ώρες το βράδυ του Σαββάτου και σχεδόν 6 ώρες την Κυριακή, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εξέτασε, με τη συμμετοχή της ηγεσίας των υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εργασίας, το σύνολο των ανοικτών θεμάτων, ενώ στη μαραθώνια σύσκεψη της Κυριακής συμμετείχε και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Υποβρύχια - Ναυπηγεία: Τι στοιχεία έχει ο ΣΥΡΙΖΑ για την εξεταστική επιτροπή;




Μαντήλα και στις τουρκάλες παρουσιάστριες του κρατικού καναλιού!




Ισραήλ και Σ. Αραβία συζητούν για επίθεση στο Ιράν!



Η βρετανική εφημερίδα Sunday Times σε άρθρο της αναφέρει πως η ισραηλινή Mossad συζητά με αξιωματούχους των μυστικών υπηρεσιών της Σαουδικής Αραβίας για την κατάρτιση ενός σχεδίου επίθεσης στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν.

Κατέρρευσαν οι Τράπεζες και βρέθηκαν οι Λαοί χρεωμένοι και όχι το αντίθετο. Αυτή είναι η αλήθεια...



Σπύρος Στάλιας, Οικονομολόγος PhD
Στον Παναγιώτη Κοτιλέα

Πολλοί από τους συμπολίτες μας δεν έχουν ακόμα καταλάβει που αποσκοπεί η οικονομική πολιτική που ασκείται στη Χώρα μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Και αυτό είναι φυσικό αφού κανείς δεν την εξήγησε, όχι επαρκώς, αλλά καθόλου. Αμφιβάλω αν κάποιος βουλευτής την έχει κατανοήσει.

KAΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ/ΕΣ ΞΕΝΥΚΤΟΥΝ.........


ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΙΜΗΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΒΕΓΓΟ!!!!

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΣΟ ΒΛΑΒΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΘΟΡΙΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ; Το βλαβερό φθόριο...


ΤΟ ΦΘΟΡΙΟΥΧΟ ΝΑΤΡΙΟ ΣΤΙΣ ΟΔΟΝΤΟΠΑΣΤΕΣ 

Όταν η "ψυχή" της Αριστεράς καταδικάζει τους φονιάδες...




Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com