Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

"Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ"... Mας δουλεύουν: Ελεύθερο άφησαν τον Α.Φιλιππίδη!
48ωρο …ψηστήρι στον Αβραμόπουλο από τον Α/ΓΕΕΘΑ; Δύσκολο…ΑΠΙΘΑΝΟ.....1.200 ευρώ πρόστιμο σε κάθε Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων στην Ελλάδα ζητάει το Υπουργείο Οικονομικών!!!
Κικίλιας, Καπερνάρος και Ρεπούση οι βουλευτές που ελέγχονται γιατί έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό – Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών...
ΝΑ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ...Βόμβα για την ΑΟΖ από την Αίγυπτο που "σβήνει" Καστελόριζο μαζί με την Τουρκία !!!
Διαψεύδει ο Βασίλης Κικίλιας ότι είναι ένας από τους 3 βουλευτές με τα 3,5 εκατομμύρια στο εξωτερικό ...
Συνελήφθη ο Δήμαρχος Ωρωπού για τα επεισόδια στην Μαλακάσα ...Στο "μυαλό" του Αβραμόπουλου - Τι σκέφτεται για τις κρίσεις και τι του εισηγούνται ...ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η ΤΡΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ...Βάζουν και φόρους "λίπους" στις τροφές με υψηλά λιπαρά!!!
Θερμή…υποδοχή για τον υπουργό Ανάπτυξης:”Έξω από το Αγρίνιο προδότη Χατζηδάκη”!


Σαμαράς-Βενιζέλος συμφώνησαν στην αλλαγή του εκλογικού νόμου ...Αλλαγές πάλι στις στολές του Στρατού Ξηράς!!!ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ...ΠΟΣΟ ΑΘΩΕΣ ΕΙΝΑΙ;ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ... ΥΠΕΞ: Λύπη για το ελβετικό αποτέλεσμα !!!
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ "ΦΡΕΝΑΡΕΙ" ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ...ETΣI--Μπρεζίνσκυ: «Οι bloggers καταστρέφουν την Προπαγάνδα των Καθεστωτικών ΜΜΕ....ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ!!! Τα blog τους «χαλάνε τη σούπα…» Θα επιτεθεί μόνος του ο ΟΜΠΑΜΑ, με τη ….. συνδρομή ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΣΑΜΑΡΑ και ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ. Τέτοια ΞΕΦΤΙΛΑ!
Σχόλιο: Γι αυτό ετοιμάζουν το Γ’ΠΠ ; Είναι πιο εύκολο να μας σκοτώσουν, παρά να μας ελέγξουν…» Κάτι ξέρει ο κος Μπρεζίνσκυ, αφού υπήρξε συνιδρυτής τηςΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, με τον David Rockefeller, το 1973….

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ... Εικόνες Βοσνίας και Ουκρανίας στα διόδια Μαλακάσας - Πολίτες τα καίνε (vid)!

Τα τρία σενάρια των πρόωρων εκλογών – Ποιοι προτείνουν στον Αντώνη Σαμαρά πρόωρη προσφυγή στις κάλπες μέσα στο 2014 ...
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr