Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2013

ΝΑ ΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ:«Φθηνές» απολύσεις, «φθηνές» προσλήψεις, φθηνή ζωή ...H απάντηση που λάβαμε από τη Δνση Στρ. Συντάξεων του Γ.Λ.Κ.Σε απάντηση του από 08/03/2013 ερωτήματος σας και σχετικά με τις πράξεις αναπροσαρμογής που εκδόθηκαν, σύμφωνα με... τις διατάξεις της παρ. Γ΄, υποπαρ. Γ1 περ. 31 & 32 του Ν.4093/2012, σας πληροφορούμε τα ακόλουθα: Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1 παρ. 4 του Ν. 3029/2002 (άρθρο 34 παρ. 18 Π.Δ. 169/2007) για όσους αποχωρούν από την υπηρεσία από 01/01/2008, το ποσό της σύνταξης αποτελείται από δύο τμήματα:

Ισλάμ, Τζιχάντ, Σαρία τρεις έννοιες που αγνοούμε!!!Επίδομα παραμεθορίου στρατιωτικών...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ...Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ!!!Ο Τούρκος υπουργός Υγείας Μουεζίνογλου  ήρθε στη Θράκη να μιλήσει για το “κομμένο χέρι” της Τουρκίας !!!

BBC: Έλλειψη σε 500 τουλάχιστον βασικά φάρμακα λόγω της κρίσης στη χώρα....Hassan Rouhani Takes Office, But Not Charge...ΕΠΙΚΑΙΡΟΝ-ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...Σ.Βούλτεψη: Aν τεθεί ζήτημα πλειστηριασμών θα βγουν οι Καραμπίνες!Με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του σχεδίου για την απελευθέρωση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας αναφέρεται η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, η οποία μάλιστα υποστηρίζει πως σε περίπτωση που εγκριθεί ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας, τότε υπάρχει κίνδυνος να ξεσπάσει εμφύλιος.....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος συμπροσεύχεται με 12 ηγέτες άλλων θρησκειών μπροστά σε μια κρυστάλλινη σφαίρα (ειδώλιο της "Θεάς" Γαίας)... στο "υπέρτατο Όν"Υπάρχει μια τελευταία κόκκινη γραμμή!!!Στην εφορία 100 χιλ. φορολογούμενοι – Ποιoi «κινδυνεύουν» περισσότερο για επανέλεγχο...Από τα γκισέ της εφορίας μέσα στον Αύγουστο αναμένεται να περάσουν 100.000 φορολογούμενοι...

ΑΛΛΑΓΕΣ...Άλλαξε χέρια η τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΚΚΕ – Μυστήριο με τον νέο ιδιοκτήτη...
Μεταβιβάστικε σε επιχειρηματία η Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ – Η συμφωνία περιλαμβάνει ρήτρες απαγορευτικές για το ενδεχόμενο υπαναχώρησης της μίας ή της άλλης πλευράς.

«Ψήνεται» αλλαγή πρωθυπουργού το φθινόπωρο;Από Αύγουστο... χειμώνας στο Μαξίμου...-Κρίσιμοι οι επόμενοι μήνες για την κυβέρνηση -Ποια είναι τα καυτά μέτωπα και πώς θα επιχειρήσει να αποφύγει τις κάλπες ο Σαμαράς.
Έντονη ανησυχία και προβληματισμός επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ τα σύννεφα έχουν αρχίσει ήδη να μαζεύονται πάνω από τη δικομματική κυβέρνηση.

Το Ειρηνοδικείο Πρέβεζας κούρεψε κατά 96% το χρέος δανειολήπτη!!!Κλείσιμο μονάδων - Οι ενδιαφερόμενοι το μαθαίνουν - πάντα - τελευταίοι...Μαθαίνουν τελευταίοι όπως όλοι οι ενδιαφερόμενοι το κλείσιμο των μονάδων τους οι στρατιωτικοί. Όπως προκύπτει τουλάχιστον από έγγραφο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας μάλλον πρέπει να υπάρξει μια ενημέρωση των στελεχών των ΕΔ .

Το έγγραφο:

Ο ΑΕΡΓΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ !!!ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.. Γκρουπιέρηδες, σταθμάρχες & αεροσυνοδοί στην ΕΛ.ΑΣ.!!!Γκρουπιέρηδες από το καζίνο της Πάρνηθας, αεροσυνοδοί, σταθμάρχες του ΟΣΕ, υπάλληλοι διοδίων και οδηγοί αστικών λεωφορείων παρουσιάζονται για να αναλάβουν (διοικητική) υπηρεσία στην ΕΛ.ΑΣ. τις τελευταίες ημέρες, λόγω της «κινητικότητας» στο ελληνικό δημόσιο.   

Dempsey: Aυτά είναι τα σχέδια επίθεσης στη Συρία!!!
"ΣΤΡΟΦΗ" ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΛΛΕΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΞΕΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ.O ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΕ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ".ΜΟΡΙΑ.

Φ.Π.Α.-Μόνο το 30% των επιχειρήσεων θα μειώσουν τις τιμές ...Γράφει η Τιτίκα Ανουσάκη.

Οι έξι κρυμμένες "βόμβες" του Σεπτεμβρίου...Καυτό φθινόπωρο αναμένει την κυβέρνηση καθώς, όπως αποκαλύπτει στο πρωτοσέλιδό της η Real News, το Σεπτέμβριο η τρόικα επιστρέφει στην Αθήνα αποφασισμένη να επιβάλλει νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr