Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

"Ταγίπ η γλώσσα σου πυροδοτεί την ένταση"


ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ.....ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.



                                  ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ  ΤΟ  ΒΙΝΤΕΟ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ.

Hezbollah’s Safe European Home Funds Terror in the Middle East—and in Europe!!!


ΕNGLISH WRITTEN.UNCLASSIFIED.

ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ (ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ) ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.


Οι μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες τροφίμων με την προώθηση των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων (μεταλλαγμένων) ελέγχουν όχι μόνο τον χώρο των τροφίμων αλλά χειραγωγούν και την πολιτική πολλών κυβερνήσεων σε χώρες κυρίως της Λατινικής Αμερικής της Ασίας και της Αφρικής. Πέντε εταιρείες, Monsanto, Sygenta, Novartis, Du Pont, και η Bayer έχουν το 70% των μεταλλαγμένων σπόρων. Τον κύριο και πρωταρχικό ρόλο μεταξύ αυτών έχει η Monsanto.

"Καταιγίς 13": Ποιες δυνάμεις έχει παρατάξει το ΠΝ - "Ανεκτές" οι διαθεσιμότητες, αλλά...


Σε ανεκτά - πλην όμως, οριακά - επίπεδα κινείται η διαθεσιμότητα των μονάδων μάχης του Πολεμικού Ναυτικού, όπως αυτά συμμετέχουν στην άσκηση "Καταιγίσ 13" που ξεκίνησε σήμερα τα ξημερώματα.

Guardian: «Πρόωρη» η συζήτηση περί ανάκαμψης στην Ελλάδα.....


«Τραπεζίτες και πολιτικοί προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι η Ελλάδα οδεύει προς την ανάκαμψη, όμως όλος αυτός ο θόρυβος γίνεται για να δικαιολογηθεί η θεραπεία-σοκ που έχει επιβληθεί στην ευρωζώνη».

ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Α.ΤΣΙΠΡΑ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ.



"Όλοι, λοιπόν, αυτοί οι αόρατοι άνθρωποι -οι άνεργοι, οι νεόπτωχοι, οι ανασφάλιστοι, οι άστεγοι, όσοι έχασαν το μισό και πλέον εισόδημά τους- που αποτελούν πλέον την πλειοψηφία της κοινωνίας μας, είναι για μας προτεραιότητα.

Θεωρίες συνωμοσίας: Γιατί πιστεύουμε ότι μας ψεκάζουν;



Τα δυο τελευταία χρόνια έχει καταντήσει της μόδας να αναφερόμαστε στους ψεκασμούς. Για την ακρίβεια να αναφερόμαστε στο γεγονός ότι μας ψεκάζουν. Ποιοι; Άγνωστο. Με τι; Άγνωστο Γιατί; μα για να μας κρατούν “υπό”. Αυτή η διάτρητη θεωρεία των ψεκασμών έχει μπολιαστεί όμως για τα καλά στο πετσί του Έλληνα. Εξάλλου σαν λαός με ανήσυχο πνεύμα, πάντα οι θεωρίες συνωμοσίας μας άρεσαν, μας ιντρίγκαραν, έστω και εάν ποτέ δεν αποδεικνυόντουσαν. Στο επιστημονικό άρθρο που θα διαβάσετε σήμερα θα ενημερωθείτε για την ψυχολογία μιας κοινωνίας που πιστεύει σε θεωρίες συνωμοσίας, που έχει ανάγκη να πιαστεί από ανυπόστατα περιστατικά. Γιατί το κάνει; τι φανερώνει; Τι είναι τελικά η συνωμοσιολογία; 

EΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ Άρρωστη ηλικιωμένη βιάστηκε από Πακιστανό!!!


Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ακόμη φρικιαστικό επεισόδιο βίας με δράστη νεαρό Πακιστανό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της 26ης Μαΐου, ο οποίος εισέβαλε σε αγροτικό σπίτι 74χρονης ηλικιωμένης με κινητικά προβλήματα που ζει καθηλωμένη σε αναπηρικό καρότσι. Η γυναίκα έχει επίσης χρόνια σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Αντιρατσιστικό νομοσχέδιο καταθέτει η Χρυσή Αυγή...



Κυκλοφορούσε ως ανέκδοτο αλλά τελικά πήρε σάρκα και οστά. Η ασυννενοησία των κομμάτων του "Συνταγματικού Τόξου" οδήγησε στο να καταθέσει η Χρυσή Αυγή πρόταση νόμου για την πάταξη του ρατσισμού κατά των Ελλήνων!

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για αυτοδιάλυση του ΠΑΣΟΚ.....


Άρτεμις Παραδείσου

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.


Το Σάββατο 1η Ιουνίου 2013 η βουλευτής Άρτας Όλγα Γεροβασίλη επισκέφθηκε τις Σελλάδες και το Κομπότι. 

«Μάχη» σώμα με σώμα για τις μεταθέσεις στις Ε.Δ......



Οι μέρες περνάνε και οι μεταθέσεις δεν εκδίδονται. Φαίνεται ότι, τα μαγειρέματα είναι αρκετά μεγάλα και οι «μάχες» που διεξάγονται είναι σώμα με σώμα.

ΤΩΡΑ...Κουβέλης για Πρόεδρος της Δημοκρατίας!!!


- Οι φιλοδοξίες και τα επόμενα βήματα του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ - Ποιον προωθεί για διάδοχο - Τι σκέπτεται το Μαξίμου
Όσο και αν είναι πρόωρο να ανοίξει κανείς τη συζήτηση για το ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στο παρασκήνιο υπάρχουν συζητήσεις αλλά και προετοιμασίες.

Ποιους επιχειρηματίες βλέπει και πόσο συχνά ο Αντώνης Σαμαράς;



Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν θα μπορούσαν να φανταστούν οι επιχειρηματίες της χώρας πως θα είχαν έναν πρωθυπουργό που θα μπορούσαν να τον βλέπουν με τέτοια συχνότητα. Οι πάγιες αγκυλώσεις ετών που είχαν καταχωρήσει την επιχειρηματικότητα σε αντίστοιχη κλίμακα με την κάθε είδους παραβατικότητα, δεν άφηναν χώρο για θεσμικές επαφές πέραν των καθορισμένων από το πρωτόκολλο. Να όμως που ο Αντώνης Σαμαράς ανατρέπει μια λογική ετών και πάει ένα βήμα παραπέρα. Για την ακρίβεια εξελίσσεται στον πλέον φιλικό πρωθυπουργό για τις ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις, κατανοώντας πως μόνο μέσα από συνεννόηση μαζί τους θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και θα έλθει η πολυπόθητη ανάπτυξη.

Επιστροφή της Αμμοχώστου στους Ελληνοκύπριους;


ΠΙΟ ''ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ'' Ο ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ...



Σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τις αντιδράσεις για το αντιρατσιστικό νομοθέτημά του, του οποίου η κατάθεση στη Βουλή «πάγωσε» από το Μέγαρο Μαξίμου, ο υπουργός Δικαιοσύνης εμφανίζεται τώρα, με δήλωσή του, διατεθειμένος...

Η "δολιοφθορά" του κ. Σαμαρά προς τις Ένοπλες Δυνάμεις. Οι ευθύνες Α/ΓΕΕΘΑ....


Απόστρατος Αξιωματικός του Πολεμικού μας Ναυτικού, σχολιάζει με επιστολή του, την απαράδεκτη δήλωση του "πρωθυπουργού" της Ελλάδος κ. Σαμαρά, σχετικά με το "πετσόκομα", όπως το αποκάλεσε ο ίδιος ο κ. πρωθυπουργός, των μισθών και των συντάξεων των στρατιωτικών, εν ενεργεία και αποστράτους, προκαλώντας τρομακτική δολιοφθορά στις Ένοπλες Δυνάμεις και ας μην το καταλαβαίνει,  καθώς και την παθητική σε σημείο ενοχής συμπεριφορά του Α/ΓΕΕΘΑ, Ή ΜΉΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (;) , σε όλα αυτά που συμβαίνουν στον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων. Ακολουθεί η επιστολή του κ. Κώστα Βούλγαρη, σχετικά με το εν λόγω θέμα: 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ-ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τους δανειολήπτες.....


Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο που αφορά το «πρόγραμμα διευκόλυνσης για ενήμερους δανειολήπτες και τροποποιήσεις στο νόμο 3869/2010».

ΤΩΡΑ!!!Αυθαίρετα: κατεδαφιστέα μετά το 1983 – Τακτοποίηση μικρο-παραβάσεων με 500 ευρώ...



«Φρένο» στη δόμηση σε εκτός σχεδίου περιοχές όπου υπάρχουν άναρχη οικιστική ανάπτυξη και αυθαίρετα, βάζει το Συμβούλιο της Επικρατείας, επισημαίνοντας πως οι αυθαίρετες κατασκευές που ανεγέρθησαν μετά τις... 31-1-83 εκτός οικιστικών περιοχών είναι κατεδαφιστέες.

Patriot και F 16 στέλνουν οι ΗΠΑ στην Ιορδανία.....



Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αναπτύξουν πυραύλους Patriot και μαχητικά αεροσκάφη F-16 στην Ιορδανία, χώρα που συνορεύει με τη Συρία, για στρατιωτικές ασκήσεις, ανέφεραν σήμερα Αμερικανοί αξιωματούχοι, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ορισμένα από τα οπλικά συστήματα μπορεί στη συνέχεια να παραμείνουν στη χώρα.
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com