Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

"ΦΕΣΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟN ΛΑΙΜΟ" To Kίνημα "Δεν πληρώνω" των ελληνκών εταιρειών-κολοσσών στην ΔΕΠΑ!



Το Κίνημα "Δεν πληρώνω" τελικά δεν αφορά μόνο τους απλούς πολίτες που αγανακτισμένοι από τα εξωφρενικά διόδια, τα τέλη, κλπ. κλπ. αρνούνται να πληρώσουν.

Δεν αγοράζουν ανταλλακτικά αυτοκινήτων οι Έλληνες!!!



Διαχρονική μείωση παρουσιάζουν οι συνολικές πωλήσεις ανταλλακτικών αυτοκινήτων σε αξία στη χώρα μας, τα τελευταία χρόνια, όπως προκύπτει από σχετική κλαδική μελέτη, που εκπόνησε η Διεύθυνση Οικονομικών- Κλαδικών Μελετών της Icap Group ΑΕ.

ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΙΣΟΒΙΑΣ ΚΑΘΕΙΡΞΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο Γ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ...



...ΟΛΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ''ΤΣΑΡΟ''...

''ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΔΙΚΟ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...



...Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...

Συναγερμός στην ΕΡΤ! Σενάριο για πάνω από 1.000 απολύσεις άμεσα - Τρόικα: "Δεν φεύγουμε από Αθήνα εάν δεν γίνουν"



Η πορεία όλων των προγραμμάτων, δράσεων, παρεμβάσεων και νομοθετικών πρωτοβουλιών εξετάστηκαν, κατά τη σημερινή συνάντηση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη με τους επικεφαλής της τρόικας. 

Οι «βόμβες» του Υπουργού και η δέσμευση στην τρόικα!!!!


Φέτος το υπουργείο Εθνικής Άμυνας εκτιμά ότι θα απέλθουν από τις ΕΔ οικειοθελώς 2.000 στελέχη, λόγω παραιτήσεων και ετήσιων κρίσεων.

Η φασιστική θεωρία «όλοι ίδιοι είναι», ήλθε η ώρα να αποδομηθεί.....


Η καταγγελία του πρώην Προέδρου της ΒουλήςΑπόστολου Κακλαμάνη.

Λ.Κατσέλη: «Οι κατασχέσεις είναι πρό των θυρών»


Τα παραμύθια τελείωσαν, σύντομα και απροκάλυπτα,οι δανειστές τοκογλύφοι θα βάλουν "χέρι" στην ακίνητη περιουσία των Ελλήνων, και αυτό το παραδέχεται και η πρώην υπουργός Λούκα Κατσέλη.

DISASTER STORY: ΜΕΙΟΝ 2,2 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ! Κατάρρευση εσόδων - Λιγότερα κι από πέρσι παρά την φορο-τρέλα! - Τελειώνει η υπομονή!!!



Tο ταμειακό αποτέλεσμα της κεντρικής διοίκησης παρουσίασε έλλειμμα 7.316 εκατ. ευρώ, έναντι ελλείμματος 5.114 εκατ. ευρώ το 2012! Δηλαδή το έλλειμμα έφτασε τα 2,2 δισ. ευρώ.

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο λιμάνι Μυτιλήνης με τους παράνομους μετανάστες...


Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στο LesvosPost, από την Παρασκευή έως σήμερα καταγράφηκαν πάνω από 150 νέες αφίξεις,
ανάμεσα τους δύο έγκυες γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένοι. 
Έκρυθμη η κατάσταση στο λιμάνι όπου το κλιμάκιο των "Γιατρών του Κόσμου" αντιμετώπισε αρκετά περιστατικά θερμικής εξάντλησης λόγω της πολύωρης έκθεσης στον ήλιο, ενώ μία έγκυος γυναίκα και δύο ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Reuters: Ομάδα χωρίς προπονητή η τρόικα!!!



«Αν η τρόικα που χειρίζεται διασώσεις των προβληματικών χωρών της ζώνης του ευρώ ήταν μια ποδοσφαιρική ομάδα, κατά πάσα πιθανότητα θα έπρεπε να ψάχνει για ένα νέο προπονητή καθώς μετρά μία νίκη, μια απώλεια και μία ισοπαλία». Με αυτή τη σκληρή διαπίστωση ξεκινάει το  δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters.

ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ. Σε θέση «μάχης» οι S-300 παρά τις αντιρρήσεις του ΝΑΤΟ!!!



Γιάννης Κοκκινίδης.

Η "ΓΕΛΟΙΑ" ΘΗΤΕΙΑ...



Ο αρθρογράφος Φαήλος Κρανιδιώτης σε άρθρο του με τίτλο «Τι δεν είναι ο Στρατός», που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Δημοκρατία» στις 5-10-2011, αναφέρει τα ακόλουθα: «Η γελοία θητεία των εννέα (9) μηνών αποτελεί όνειδος και κίνδυνο για την άμυνα της χώρας, αφού φαλκιδεύει την αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων, μη επιτρέποντας σοβαρή εκπαίδευση και δημιουργώντας σοβαρά λειτουργικά προβλήματα στις μονάδες».


Επίσημο «OXI» στην παράταση του παγώματος των πλειστηριασμών!!!



Το πρώτο επίσημο κυβερνητικό «OXI» σε νέα παράταση της αναστολής των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας δια στόματος Κωστή Χατζηδάκη ειπώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις διευκολύνσεις δανειοληπτών.

Βιολογική ασπιρίνη από… Κρήτη – Οι κλινικές δοκιμές και τα μυστικά συστατικά...



Στα σκαριά βρίσκεται η παρασκευή βιολογικής ασπιρίνης made in… Crete, με την «υπογραφή» μάλιστα των καθηγητών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Κρήτης!

Πρόεδρος Δημοκρατίας του λαού και όχι του κόμματος.....


Θέλουμε έναν Πρόεδρο της Δημοκρατίας βγαλμένο από τον «δοκιμαστικό σωλήνα» ενός ή πολλών κομμάτων, χωρίς εξουσίες, ένα είδος «θεσμικής γλάστρας», ή έναν Πρόεδρο βγαλμένο από το λαό με δυνατότητες αντίδρασης στην κάθε κυβερνητική αυθαιρεσία;

Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Το ΔΝΤ φεύγει, οι Γερμανοί ξανάρχονται.....



Όταν θέλει κάποιος να βγει από μια σχέση, μια γνωστή και δοκιμασμένη μέθοδος είναι η προβολή της παραδοχής «είμαι ο λάθος άνθρωπος για σένα». Έτσι, το φέρνεις πιο γλυκά στον άλλον, δεν μπορεί να σου πει και τίποτα και γίνεσαι… καπνός. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα και με το ΔΝΤ. Βλέπει καθαρά που πάει το πράγμα με την Ελλάδα και την «κάνει».

Ορθόδοξοι Εθνικοί Αλβανοί ζητούν την καθαίρεση του Αρχιεπίσκοπου Αλβανίας Αναστάσιου!


Σε αλβανικό έντυπο φιλοξενείται επιστολή από την «Εθνική Αυτοκέφαλη Ορθόδοξη Εκκλησία της Αλβανίας» που έχει έδρα το ναό της Παναγίας (Shën Maria) στην πόλη Ελπασάν, η οποία απευθύνεται προς τον Αμερικανό πρέσβη στα Τίρανα,Αλεξάντερ Άρβιζου, στην οποίο κατηγορείται ο Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιος για "αντι-αμερικανισμό" και "αντι-αλβανισμό" και απαιτείται η καθαίρεσή του.

"ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ" ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Aποσύρθηκε και η κοινοπραξία Βαρδινογιάννη-Μυτιληναίου από ΔΕΠΑ - Προοίμιο εξελίξεων...





Αποσύρθηκε και η κοινοπραξία των ομίλων Βαρδινογιάννη και Μυτιληναίου ("Μ&Μ Ανώνυμη Εταιρεία Φυσικού Αερίου") από την διεκδίκηση της ΔΕΠΑ! Η κοινοπραξία δεν κατέθεσε ούτε αυτή δεσμευτική προσφορά, ακολουθώντας τον δρόμο Gazprom, Sintez, και του ελληνο-τσεχικού σχήματος PPF-Τέρνα.

H Zωή Κωνσταντοπούλου μαζί με την τραβεστί Πάολα και την Ελένη Λουκά στη γιορτή της Υπερηφάνειας...



Ηταν πραγματικά σχεδόν όλοι εκεί!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.....Το ΣΔΟΕ ψάχνει τα καύσιμα του 6ου Στόλου στην Σούδα!!!



Το ΣΔΟΕ “ψάχνει” τον 6ο Αμερικανικό Στόλο.

"ΕΔΙΩΞΑΝ" GAZPROM-SINTEZ! Φιάσκο μεγατόνων σε ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ - Δίνουν στον δορυφόρο της Άγκυρας την ΔΕΣΦΑ;





Μια σπίθα μπορεί να βάλει φωτιά….



Δημήτρη Παπαχρήστου.

Financial Times: Η τρόικα οδηγεί την Ελλάδα στη δραχμή...



Μεγάλη -3% πτώση στο Χρηματιστήριο - "Ψηλά" τα spreads...


Μια ανάσα από τις 800 μονάδες τα ελληνικά spreads.Νευρικότητα στα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια ενώ το ευρώ στην ισοτιμία του έναντι του δολαρίου είναι στα 1,32190.

Οι «τρεις Αμαζόνες» της τρομοκρατίας...(intelligence)!


Για πρώτη φορά στην Ελλάδα υπάρχει «άρωμα» γυναίκας σε τρομοκρατικές οργανώσεις, όχι σε περιφερειακό ρόλο, αλλά με ενεργό συμμετοχή στον εκτελεστικό «πυρήνα».
Πονοκέφαλο προκαλεί στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία η «επανεμφάνιση» της οργάνωσης «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Ερντογάν ή Κεμαλικοί: Ποιος μας συμφέρει να υπερισχύσει;


Κάποιοι, στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, στην οποία οι έννοιες και οι λέξεις έχουν χάσει το πραγματικό τους νόημα εδώ και καιρό, μετά το «λιβάνισμα» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους αφού ο «μεταρρυθμιστής» ηγέτης ξαφνικά μετατράπηκε σε «Σουλτάνο» όπου καταπιέζει κάθε τι το δημοκρατικό και ετοιμάζεται να οδηγήσει τη χώρα του στην εποχή του Αμπντούλ Χαμίτ Β’.
Του Δρ. Γεωργίου Κ. Φίλη

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Η εξέλιξη στην ιδιωτικοποίηση ΔΕΠA-ΔΕΣΦΑ ορόσημο για ρωσικές επενδύσεις στην Ελλάδα.


«Κλειδώνει» χωρίς συνταρακτικό απρόοπτο η συμφωνία για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ με το ρωσικό ενεργειακό γίγαντα Gazprom, ενώ ακόμη παραμένει ένα ερωτηματικό για το που θα καταλήξει ο ΔΕΣΦΑ. Οι υποψήφιοι είναι η επίσης ρωσική Sintez και η αζέρινη Socar.

Κατασχέσεις μισθών και συντάξεων για χρέη προς το Δημόσιο...


Νομοσχέδιο που θα επιτρέπει την "ηλεκτρονική" και αυτόματη κατάσχεσηκαταθέσεων, μισθών, συντάξεων, ενοικίων,επιδομάτων και επιδοτήσεων για χρέη προς το δημόσιο περιλαμβάνει... σύμφωνα με πληροφορίες νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, που κατατίθεται σήμερα στη Βουλή και περιλαμβάνει επίσης τις νέες φορολογικές ρυθμίσεις για τις καταθέσεις. Πρόκειται για το νομοσχέδιο για τη Λογιστική Τυποποίηση και τον Έλεγχο.

Σκάνδαλο: Μετά την αποκάλυψη του zouzouni ότι ο Μανιτάκης στο θρήσκευμα είναι Εβραίος- Σιωνιστής η wikipedia το έσβησε από την σελίδα της!



Η απόλυτη ξεφτίλα.

Ένοπλες Δυνάμεις: Έρχεται το "μεγάλο κούρεμα" - Τι επιδιώκει η κυβέρνηση.



ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ "Κοψοχρονιά" πωλούν οι εργολάβοι τα ακίνητα 5ετίας!!!



Οι εργολάβοι οικοδομών διαθέτουν πλέον "κοψοχρονιά" τα ακίνητά τους, προκειμένου να βρουν αγοραστές για τα περίπου 200.000 διαμερίσματα που έχουν χτιστεί την τελευταία 5ετία.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΡΟΪΚΑΣ-ΤΡΑΠΕΖΩΝ." Χρυσώνουν" το χάπι με πλειστηριασμούς σε δόσεις!



Έντονες διεργασίες πραγματοποιούνται στο παρασκήνιο μεταξύ των επιτελών του υπουργείου Ανάπτυξης, των εκπροσώπων της τρόικας και των διοικήσεων των ελληνικών τραπεζών, προκειμένου το σχέδιο της σταδιακής άρσης των πλειστηριασμών στα ακίνητα πρώτης κατοικίας -αντικειμενικής αξίας έως 200.000 ευρώ- να είναι έτοιμο τους επόμενους μήνες και να αρχίσει να εφαρμόζεται από την 1η Ιανουαρίου 2014.

"ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ" ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Ν.ΔΗΜΟΥ Η "προκοπή" του Ντουμπάι που δεν έχει Ακρόπολη...


Ο Ν. Δήμου ταξίδεψε στο Ντουμπάι και γνώρισε την πολιτεία του μέλλοντός (μας):
«Τι είναι το Ντουμπάι; Mε δυο λέξεις θα έλεγα: το αντίθετο της Ελλάδας. Πριν από δυο δεκαετίες δεν είχαν τίποτα – τώρα έχουν τα πάντα. Κι εμείς… Ήταν ένα χωριό. Ούτε κάτι να δεις ούτε να κάνεις. Σήμερα, ο πιο δραστήριος τουρίστας θέλει έναν μήνα σκληρή δουλειά για να περιηγηθεί όλα του τα αξιοθέατα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ Οδηγίες για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου.



Την ώρα που έχει ήδη ολοκληρωθεί η διόρθωση των γραπτών των Πανελλαδικών Εξετάσεων σε πολλά μαθήματα, οι πληροφορίες που φτάνουν από τα βαθμολογικά κέντρα επιβεβαιώνουν τις αρχικές εκτιμήσεις για τη διακύμανση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ. 

“Κλείδωσαν” οι πρώτες 2.000 απολύσεις στο Δημόσιο – Από ΕΡΤ, αμυντική βιομηχανία και φορείς που κλείνουν.



Η τρόικα κατέφτασε και η κυβέρνηση φαίνεται ότι θέλει να κλείσει τις εκκρεμότητες. Αν και συνήθως κανείς δεν ... ενοχλεί τα λεγόμενα μπάνια του λαού φαίνεται ότι το Μαξίμου είναι αποφασισμένο να “σπάσει αυγά” στο κατακαλόκαιρο και να τηρήσει πλήρως τα χρονοδιαγράμματα που αφορούν στις απολύσεις και τη διαθεσιμότητα.

Το μοντέλο για κύριες και επικουρικές συντάξεις...



Τη δημιουργία ενός Εθνικού Οργανισμού Συντάξεων, στον οποία θα ενοποιηθούν όλα τα Ταμεία , σε πρώτη φάση της επικουρικής ασφάλισης, προσανατολίζεται να προχωρήσει εντός της επόμενης διετίας το υπουργείο Εργασίας.

Από την 1η Ιουνίου και μέσω ΚΕΠ η απογραφή των συνταξιούχων του ΟΠΑΔ.



Από την 1η Ιουνίου 2013 και έως την 31η Οκτωβρίου 2013, θα πραγματοποιηθεί η θεώρηση βιβλιαρίων ασθενείας και η απογραφή των συνταξιούχων ασφαλισμένων του ΟΠΑΔ (Οργανισμός Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου) μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του Οργανισμού.

Σε κλοιό Ρίχτερ η περιοχή από το Αίγιο μέχρι την Πύλο...



Oι σεισμολόγοι κάνουν λόγο για μία ''σεισμική αφύπνιση'' στη Δυτική Ελλάδα. Στο ''μικροσκόπιο'' οι πιο ευαίσθητες περιοχές.

Νέος γραμματέας των ΑΝΕΛ ο Σπύρος Γαληνός...


Φτάνει η Τρόικα τη Δευτέρα! Απαιτούν να απολύονται τουλάχιστον 1.500 δημόσιοι υπάλληλοι κάθε μήνα μέχρι το τέλος του 2014...


Στην Αθήνα επιστρέφουν οι επικεφαλής της Τρόικας το πρωί της Δευτέρας και μάλιστα με άγριες διαθέσεις... 

ΛΥΓΙΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ! Στριπ-τιζ NSA και για υποκλοπές στην Ελλάδα: Αποκαλύφθηκε το "βαθύ λαρύγγι"!





Η Guardian δημοσιεύει το όνομα και την φωτογραφία ενός 29χρονου τεχνικού, Έντουαρντ Σνόουντεν, πρώην εργαζόμενου στη CIA ως την πηγή για τις διαρροές, σχετικά με τις υποκλοπές τηλεφώνων κα διαδικτυακών επαφών στο εσωτερικό των ΗΠΑ, αλλά και σε όλο τον πλανήτη, από την NSA! \

Πού οδηγεί η κοινωνική εξέγερση στην Τουρκία; Του Σάββα Καλεντερίδη...



Εκεί που όλα έδειχναν ότι η Τουρκία διεκδικεί με αξιώσεις τον ρόλο της περιφερειακής δύναμης, με αφορμή ένα ζήτημα μικρής και κυρίως τοπικής σημασίας αναδείχθηκαν μια σειρά από ζητήματα που, σε κάθε περίπτωση, επηρεάζουν τα μεγαλεπήβολα σχέδια του διδύμου Ερντογάν - Νταβούτογλου....

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com