Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Ο κλοιός σφίγγει για BMW και Μercedes από το ΣΔΟΕ και τις εισαγγελικές αρχές...



Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τις θυγατρικές γερμανικών οίκων κατασκευής αυτοκινήτων εταιρείες, Mercedes Benz Hellas και BMW Hellas καθώς το ΣΔΟΕ έχει ολοκληρώσει τους ελέγχους σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της φοροδιαφυγής των δύο μεγάλων αυτών εταιρειών στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ FACEBOOK: Τατσόπουλος στηρίζει Ρεπούση .....


Στηρίζει την Μ.Ρεπούση στην περιπέταια των ιστορικών αναθεωρήσεων ένας άλλος κορυφαίος αναθεωρητής της ελληνικής ιστορίας που - συμπτωματικά; - ανήκει και αυτός στην Αριστερά και ειδικότερα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μειωμένες συντάξεις κατά 50% “βλέπει” μετά το 2020 η Τράπεζα της Ελλάδος!


Το συνταξιοδοτικό σύστημα θα αναγκαστεί να μειώσει τις κύριες παροχές του τουλάχιστον κατά 50% την περίοδο 2020 – 2060, δίδοντας ουσιαστικά συντάξεις κάτω από τα όρια της φτώχειας, προβλέπει η Τράπεζα της Ελλάδος στην ετήσια έκθεση της για τη νομισματική πολιτική υπογραμμίζοντας την ανάγκη τόνωσης της ιδιωτικής ασφάλισης για αξιοπρεπείς συντάξεις.

ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ... Πυραυλική συμφωνία Τουρκίας-Αζερμπαϊτζάν ενώ παρακαλάμε το Μπακού για τον ΤΑΡ!!!


Την ώρα που η Ελλάδα εκλιπαρεί το Αζερμπαϊτζάν για να εγκρίνει τον αγωγό φυσικού αερίου TAP (ο οποίος έτσι ή αλλιώς θα περνάει από την Τουρκία προκαλώντας πλήρη εξάρτηση και ενεργειακή δορυφοροποίηση Ελλάδας από την Άγκυρα) έναντι του Nabucco, το Μπακού προχώρησε στην υπογραφή μείζονος αμυντικής-βιομηχανικής συνεργασίας με την Τουρκία με την προμήθεια-συμπαραγωγή πυραυλικών οπλικών συστημάτων σχεδίασης της τουρκικής εταιρίας Roketsan.

ΕΛΕΟΣ, ΠΙΑ! Ξανακτύπησε η Μ.Ρεπούση: "Εθνικός μύθος ο χορός του Ζαλόγγου"!!!!


Nέο αναθεωρητικό κτύπημα στην ελληνική Ιστορία από την βουλευτή της κυβερνητικής ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση η οποία με συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, χαρακτήρισε τον χορό του Ζαλόγγου "Εθνικό Μύθο"!!!

Συνεδρίασε υπό τον πρωθυπουργό Εγκρίθηκε από το ΚΥΣΕΑ η νέα δομή των Ενόπλων Δυνάμεων.




Αθήνα
Ομόφωνα εγκρίθηκε από το ΚΥΣΕΑ, το οποίο συνεδρίασε υπό τον Α.Σαμαρά, η νέα δομή των Ενόπλων Δυνάμεων. 
Επίσης, εγκρίθηκε μία σειρά προγραμμάτων που αφορούν σε ανταλλακτικά και την τεχνική υποστήριξη υφιστάμενων οπλικών συστημάτων.

Στο πλαίσιο της νέας δομής δυνάμεων:

Τι αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ στην συνεδρίασή του - "Πακέτο " 90 εκατομμυρίων για ανταλλακτικά.


Την νέα δομή δυνάμεων ενέκρινε το ΚΥΣΕΑ σε συνεδρίαση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Βουλευτές του κοινοβουλίου ενισχύουν τον τουρκικό αλυτρωτισμό!!!



Για ακόμα μία φορά η Θράκη γίνεται στόχος της τουρκική πολιτικής

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 23ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ.


Δίνονται στη δημοσιότητα, μετά από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 23χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή ανήλικης (13χρονης) ημεδαπής.
Παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης (100) ή τις τοπικές Αστυνομικές Αρχές, καθώς και στους αριθμούς 210- 6411111, 210-6875200 και 210-6476370

ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ 428 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...



Συνολικές ζημίες 428 εκατ. παρουσίασαν οι 74 ασφαλιστικές επιχειρήσεις (55 με έδρα την Ελλάδα και 19 υποκαταστήματα) που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα στο τέλος 2012. Το σύνολο του ενεργητικού διαμορφώθηκε στα... 

Τελέστηκε ο πρώτος γάμος ομοφυλοφίλων στη Γαλλία.!!!


Τελέστηκε ο πρώτος γάμος ομοφυλοφίλων στη Γαλλία, στην πόλη Μονπελιέ, λίγες ημέρες μετά την επικύρωση από τον Φρανσουά Ολάντ του νόμου για τους γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων. Ο νόμος αυτός είχε προκαλέσει ογκώδεις διαδηλώσεις στη Γαλλία και είχαν εκφραστεί φόβοι για βίαια επεισόδια, φόβοι οι οποίοι δεν επιβεβαιώθηκαν, καθώς η τελετή κύλησε ομαλά.

Ισλάμ-Ελλάδα : Oι επιπτώσεις στη χώρα…


H Eλλάδα δεν υπήρξε ποτέ αποικιοκρατική δύναμη στον μουσουλμανικό χώρο και η όποια λαθρομετανάστευση προέρχεται από εκεί ήταν, κατά βάση, φάσεως τράνζιτ. Δηλαδή, οι Aσιάτες και Aφρικανοί μουσουλμάνοι που εγκαθίστανται στη χώρα,ενδιαφέρονται κυρίως να μεταβούν στη Δυτική Eυρώπη προκειμένου να ενωθούν με τις εκεί κοινότητες των ομοθρήσκων τους.

«Παγίδα» για το χαράτσι στη φορολογική δήλωση!!!!!


Όσους χρωστούν το χαράτσι θα αναζητήσει το υπουργείο μέσω των αριθμών παροχής ρεύματος, που θα πρέπει να αναγραφούν υποχρεωτικά για όλες τις κατοικίες στις φετινές φορολογικές δηλώσεις.

Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων από ΙΚΑ και ΟΑΕΔ...


Αγωνιώδης προσπάθεια καταβάλλεται, όσο περνάει ο καιρός, για να εξασφαλιστούν οι απολύσεις υπαλλήλων από το Δημόσιο. Μια μεγάλη δεξαμενή που «ανακαλύφθηκε» είναι οι 38.000 υπάλληλοι των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου που υπηρετούν αυτή τη στιγμή.

ΜΗΠΩΣ ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΡΕΜΟΥΝ ;


Τρίτη, 28 Μαΐου 2013. Ο Νίκος Χασαπόπουλος, συντάκτης της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» παρουσίασε στο κτίριο της παλιά Βουλής το βιβλίο του «Η Χρυσή Αυγή, η ιστορία, τα πρόσωπα και η αλήθεια». 

ΟΟΣΑ εναντίον ελληνικής "αισιοδοξίας"!!!


Μία θεμελιώδης διαφορά της ελληνικής πολιτικής από εκείνη άλλων χωρών είναι η σχέση της με την αλήθεια. Διαφορά που φάνηκε στην πλήρη έκτασή της από την αρχή της κρίσης και που εξακολουθεί να κυριαρχεί με την επίκληση μίας «μεταφυσικού» τύπου αισιοδοξίας, την οποία διαλύουν όχι μόνον η πραγματικότητα αλλά και τα ίδια τα στοιχεία, με κορυφαίο εν προκειμένω παράδειγμα τη νέα έκθεση του ΟΟΣΑ για την ελληνική οικονομία.

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ Αλήθειες που αποκρύπτει ένας καρδιολόγος...



«Τέρμα τα λίπη και το κάπνισμα, ασκηθείτε, ηρεμήστε». Αυτά είναι όσα μας λέει ο καρδιολόγος. Τι γίνεται όμως με όσα δεν θα τον ακούσουμε να ομολογεί ποτέ; Σύμφωνα με το reader’s digest, όσο ειλικρινής και αν είναι ο καρδιολόγος σας, υπάρχουν ορισμένα πράγματα, που ενώ τα σκέφτεται, δεν θα τον ακούσετε συνήθως να τα αναφέρει.:

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Μας στρέφουν σκόπιμα στην ιδιωτική ασφάλιση!!!


Η Τράπεζα της Ελλάδας προτρέπει τους εργαζόμενους, κυρίως τους νέους, να στραφούν στην ιδιωτική ασφάλιση για να έχουν στο μέλλον μία αξιοπρεπή διαβίωση του. Κι αυτό γιατί, όπως παραδέχεται το ασφαλιστικό σύστημα καταρρέει. Δηλαδή, ο κ. Προβόπουλος και οι συνεργάτες τους εμφανίζονται ως ντίλερ ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών.

BINTEO-Υπέρ βωμών και εστιών πολεμούν οι Χριστιανοί - Σκοτώθηκε ελληνορθόδοξος υπολοχαγός.


Στην Συρία, οι Χριστιανοί δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα της επιβίωσης απέναντι στους ισλαμιστές, έχοντας βάλει σε δεύτερη μοίρα τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν από το μπααθικό καθεστώς το Μπασάρ Αλ Άσαντ και έχουν οργανώσει πολιτοφυλακές συντασσόμενοι με τον τακτικό Στρατό.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Α' ΑΘΗΝΑΣ Πρώτος ΣΥΡΙΖΑ, δεύτερη ΧΑ, τρίτη ΝΔ!


Δεύτερο κόμμα στις περισσότερες δημοσκοπήσεις συνοικιών στην Α' Αθήνας...

«Έρχεται ανάπτυξη» λέει ο Σαμαράς, ενώ η Ελλάδα βουλιάζει…


Γιώργου Δελαστίκ

Βαρβιτσιώτης: Aν δεν έχεις να πληρώσεις πούλα το σπίτι!!!(BINTEO)




ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. Μ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ;
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com