Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΒΟΡΕΙΟΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΓΑΛΛΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας αντρας πιθανότατα βορειο-αφρικανικής καταγωγής, ο οποίος φορούσε κελεμπία, επιτέθηκε και προσπάθησε να αποκεφαλίσει έναν γάλλο στρατιώτη στο Παρίσι αφού τον μαχαίρωσε στο λαιμό.

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ!


ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ;


Μπορούμε και χωρίς τη Νέα Δημοκρατία: Το ενδεχόμενο να προωθήσουν προς ψήφιση στη βουλή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ από κοινού, παρά τη διαφωνία της Νέας Δημοκρατίας, εξετάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες στα επιτελεία Βενιζέλου και Κουβέλη.  Είναι ήδη γνωστό ότι στη σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων τη Δευτέρα το απόγευμα ο Αντώνης Σαμαράς θα προσέλθει με τη …………

Σύμφωνα με δημοσκόπηση «Εχθρική» χώρα για τους Σκοπιανούς η Ελλάδα!!!



«Εχθρική» χώρα, θεωρεί την Ελλάδα η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων των Σκοπίων, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου Dimitri Chupovski. 

ΜΕΤΩΠΙΚΗ «ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ» ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ - ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ Η παρουσία δικηγόρου στις ρυθμίσεις των δανείων θα κοστίζει 250 ευρώ!!!


Ένα νέο κομμάτι στο πάζλ των κυβερνητικών δυσλειτουργιών με τα οποία βρίσκεται αντιμέτωπο τοΜέγαρο Μαξίμου είναι ο πρωθυπουργός μετά την μετωπική σύγκρουση του υπουργού Ανάπτυξης κ. Κωστή Χατζηδάκη με τον υπουργό Δικαιοσύνης Αντ. Ρουπακιώτη για την υποχρεωτική παρουσία δικηγόρου στη ρύθμιση των δανείων, η οποία συνεπάγεται ένα παράβολο 250 ευρώ. Στο υπουργείο Ανάπτυξης σήμανε συναγερμός την Παρασκευή, όταν έγινε γνωστό ότι ο κ. Ρουπακιώτης κατέθεσε γραπτή πρόταση για την υποχρεωτική παρουσία δικηγόρου.

Το Βερολίνο χτυπάει το εθνικό κράτος και τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου...


Μετά το κούρεμα των καταθέσεων και το ολοκαύτωμα του κυπριακού τραπεζικού συστήματος, σχεδιάζονται τα χειρότερα για τη Μεγαλόνησο. Εκμεταλλευόμενα την οικονομική κρίση, ξένα κέντρα επιδιώκουν να επιβάλουν λύση με ένα νέο σχέδιο Ανάν.

Κάποιοι μας ψεκάζουν ανηλεώς και με συγκεκριμένους στόχους.....



Απίστευτες εικόνες πάνω από την Πάτρα! Το αποτέλεσμα μετά τους αεροψεκασμούς των τελευταίων ημερών
Πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι ζουν ή βρίσκονται στην Αθήνα και την Αττική, τη Θεσσαλονίκη, τον Βόλο, τη Λάρισα, την Πάτρα, το Ηράκλειο της Κρήτης και σε άλλες πόλεις και περιοχές της Ελλάδος, παρατηρούν - ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό - αυτό το φαινόμενο.

Διαχείριση της αυταπάτης ή κόψιμο του γόρδιου δεσμού;


Το συμφέρον της Ελλάδας είναι να παραμείνει στην Ευρωζώνη. Ταυτόχρονα, είναι πεποίθησή μου ότι το πρόγραμμα οικονομικής και λειτουργικής ανάταξης, που συγκρότησε και επέβαλε ο τριμερής Διεθνής Οικονομικός Έλεγχος, σε συνδυασμό με την απουσία εθνικής αυτενέργειας, την οδηγεί, παρά τα κύματα εισαγόμενης και εδωδίμως καλλιεργούμενης εσχάτως αισιοδοξίας, σε “πλήρες τέλμα” εντός της επόμενης τριετίας.

Καταρρέει το ΠΑΣΟΚ – Άφαντος ο γιος του ιδρυτή!!!



Απειλές για εξώσεις και κατασχέσεις από ιδιοκτήτη και προμηθευτές -Μισόλογα από «Παπανδρεικούς» για αλλαγή ηγεσίας 
Τις πιο δύσκολες ώρες του από τότε που εκλέχτηκε πανηγυρικά πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ περνά ο Ευ.
Βενιζέλος.
Το κλίμα στην Ιπποκράτους είναι πολύ βαρύ ενώ παράλληλα εντείνεται η αμφισβήτηση τόσο για στενούς συνεργάτες του προέδρου, όσο και για τον ίδιο τον Ευ. Βενιζέλο.
Η δημσκοπική κατάρρευση του κόμματος που το φέρνει οριακά εντός Βουλής ,σε συνδυασμό με τις εξελίξεις στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και τα οικονομικά του Κινήματος, έχουν φέρει τα στελέχη σε απόγνωση.

Νέες αποδοκιμασίες σε βουλευτή της ΝΔ - Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά...



Λίγο έλειψε για να μετατραπούν σε ρινγκ τα Επείγοντα Ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης το απόγευμα της Πέμπτης, όταν εκτυλίχθητε φραστικό επεισόδιο με πρωταγωνιστές εργαζόμενους στο Νοσοκομείο και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Αλέξανδρο Κοντό.

Ο απόγονος του «Τρελλαντώνη» ... Μία καθηγήτρια των Γαλλικών τα λέει Ελληνικά στον Σαμαρά...



ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΤΗΣ 20ηs ΜΑΙΟΥ 2013,ΠΕΡΙ ΠΡΟΑΓΟΓΩΝ-ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ.


ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΕΔΥΕΘΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΙΣ 19 ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΕΘΑ, ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΟΠΩΣ... ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΩΝ.

68.296 εργαζόμενοι με μισθούς από 255 έως 450 ευρώ μέσα σε 3 μήνες...


Η ανάπτυξη όχι μόνο δεν έρχεται, όπως η τρικομματική κυβέρνηση ισχυρίζεται… Αντίθετα, μαζί με την ανεργία αυξάνεται καθημερινά και ο αριθμός των εργαζομένων με μισθούς Βουλγαρίας. Τα στοιχεία του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) όσο και αν οι ιθύνοντες νόες του υπουργείου Εργασίας επιχείρησαν για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους να τα ωραιοποιήσουν, είναι τραγικά!

Καταργείστε, επιτέλους, τις πανελλαδικές εξετάσεις!!!


ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ(ΕΛΛΑΔΑ)...

ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙΘΕΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ.....


ENGLISH WRITTEN.

Koρυφαίο πολιτικό πρόσωπο ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τη χώρα καθώς ο κλοιός της Δικαιοσύνης στενεύει γύρω του!


Την απαγόρευση των πορειών κατα την τουριστική περίοδο ζήτησε ο εμπορικός σύλλογος Χανίων.


Έκκληση στα πολιτικά κόμματα, αλλά και σε φορείς, να μην οργανώνουν συγκεντρώσεις και πορείες στο κέντρο των Χανίων, και κυρίως τις ώρες και τις ημέρες που τα καταστήματα είναι ανοικτά, απηύθυνε σήμερα με ανοικτή του επιστολή ο εμπορικός σύλλογος της πόλης.

EΚΘΕΣΗ ΣΟΚ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ/ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΙΕΘΝΩΣ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ....


ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΟΝΙΚΑ Ή ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΑΝΕΠΙΤΥΧΗ!!!

Επιδόματα του Δημοσίου που δεν φαντάζεστε ότι υπάρχουν!!!


Το ξέρατε πως υπάρχει "επίδομα πλυσίματος χεριών στο ΟΣΕ";

Η αλβανική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα και την Βόρειο Ήπειρο...


H αλβανική πολιτική απέναντι στην Ελληνική Εθνική Μειονότητα, αλλά και γενικότερα ως προς τις ελληνοαλβανικές σχέσεις, από την ίδρυση του αλβανικού κράτους μέχρι σήμερα, υπήρξε πάντα η ίδια, ενιαία και συνεχής. Ασχέτως καθεστώτος ή πολιτικού κόμματος στην εξουσία, η προσπάθεια των Τιράνων ήταν πάντα ο εξαλβανισμός της Βορείου Ηπείρου, ο 

Η Google επενδύει σε ανεμογεννήτριες!!!


To νέο πράσινο εγχείρημα της Google είναι...

Ο Μυτιληνιός γιατρός του χάρισε το φως μετά από μεταμόσχευση οφθαλμικών βλαστικών κυττάρων...


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΒΙΝΤΕΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ.



Η Μ15 είχε προσεγγίσει το δράστη της εν ψυχρώ δολοφονίας στο Λονδίνο...


Εικόνα του δράστη

" Δυναμίτης" στο ΥΕΘΑ - Ποιοι " βγάζουν στη σέντρα " τον Παναγιωτόπουλο με " Αρετή και Τόλμη "


Επίθεση κατά μέτωπο στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο για την “επικοινωνιακή πολιτική” που ασκεί ,μέσω της “αρχαιότερης” τηλεοπτικής εκπομπής της κρατικής τηλεόρασης “Με Αρετή και Τόλμη” και όχι μόνο.

ΡΕΖΙΛΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ!!!


Ξεφτιλίστηκε από μόνος του κατά την εμφάνισή του στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, ο Υπουργός Εργασίας κ. Βρούτσης.

Ποιοι στρώνουν το έδαφος για εκλογές;


Από την σκληρή κριτική στην αποθέωση περνάει η εικόνα της ελληνικής κυβέρνησης από τα ξένα μέσα ενημέρωσης. Για πολλούς η ευνοϊκή αυτή αντιμετώπιση δείχνει και την στρατηγική απέναντι στην πολιτική που ακολουθεί η ελληνική κυβέρνηση, αλλά και την θετική στάση της Ευρώπης απέναντι στην αποτελεσματικότητά της.

ΣΑΠΙΛΑ: ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΕΡΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ Πλαστογράφησαν την υπογραφή του υπουργού Εθνικής Άμυνας για να αρπάξουν προμήθεια!!!


Μια φαινομενικά απίστευτη υπόθεση ενός πολιτικού θρίλερ που επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά ότι "Κάτι σάπιο υπάρχει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας" φέρνει σήμερα στην δημοσιότητα το defencenet.gr.

Τα κουνούπια κάνουν πάρτι! Με καθυστερήσεις οι ψεκασμοί λόγω έλλειψης κονδυλίων!!!


Η ζέστη που ήρθε νωρίτερα και οι ψεκασμοί που καθυστέρησαν να ...έρθουν, λόγω έλλειψης κονδυλίων, “βοήθησαν” τα κουνούπια να ξεκινήσουν ανενόχλητα τις επιδρομές τους.

Ατομικές συμβάσεις εργασίας: το παράδειγμα της cosco!



Συντριπτικό χτύπημα στα δικαιώματα των εργαζομένων δίνουν οι ατομικές συμβάσεις εργασίας που πολλαπλασιάζονται ραγδαία. Με την υπονόμευση των κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων και την αύξηση των ατομικών και των επιχειρησιακών συμβάσεων, οι μεγαλοεργοδότες επιχειρούν να...προστατεύσουν την κερδοφορία τους. Σύμφωνα, μάλιστα, με στοιχεία του ΣΕΠΕ, ήδη η μείωση μισθών που έχει γίνει μέσω επιχειρησιακών και ατομικών συμβάσεων κυμαίνεται από 14,69% μέχρι 20,14%.

"ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ" Αυτοδιαλύεται το Κίνημα - Στο κατώφλι εξόδου από τη Βουλή - Στα όρια του 3%...!!!


Δημοσκοπήσεις οι οποίες φέρουν το ΠΑΣΟΚ ένα βήμα κάτω πριν υποχωρήσει κάτω από το όριο του 3% πρόκειται να έρθουν στην δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες, 

Καταρρέει το ΠΑΣΟΚ – Άφαντος ο γιος του ιδρυτή!


Απειλές για εξώσεις και κατασχέσεις από ιδιοκτήτη και προμηθευτές -Μισόλογα από «Παπανδρεικούς» για αλλαγή ηγεσίας.

Γ. Στουρνάρας: Δεν πωλείται το Ζάππειο !!!




H κατάργηση του Εθνικού Κληροδοτήματος του Ζαππείου αντίκειται στο Σύνταγμα, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα.

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η νέα τακτική στο Λονδίνο, συμπεράσματα και για την Ελλάδα.....



Κι ενώ η βρετανική, η ευρωπαϊκή και η διεθνής κοινή γνώμη προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ που προκάλεσε η χωρίς προηγούμενο τρομοκρατική – κατά πάσα πιθανότητα – επίθεση εναντίον Βρετανού στρατιώτη σε κεντρικό δρόμο του νοτιοανατολικού Λονδίνου που κυριολεκτικά τον κατακρεούργησε, είναι ώρα να επιχειρηθεί η πρώτη προσέγγιση των συμπερασμάτων που προκύπτουν και αφορούν στην ασφάλεια των σύγχρονων δυτικών κοινωνιών, της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης.

The European Jewish Congress Welcomes Progress towards an EU Proscription of Hizbullah.




ENGLISH WRITTEN.

Μ’ ενα αρλεκίν ξεχνιέσαι.......



Διαβάζω την είδηση ότι η τρόικα θέλει να καταργήσει όσους περιορισμούς ισχύουν σήμερα για τις ομαδικές απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα, ενώ το υπουργείο Εργασίας μελετά το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο, αναζητώντας τη λύση για την άρση των περιορισμών. «Μεταξύ άλλων, εξετάζεται το ενδεχόμενο της αύξησης του επιτρεπόμενου μηνιαίου ορίου απολύσεων από το 5% που είναι σήμερα στο 10% του εργατικού δυναμικού μιας επιχείρησης.

Μεγάλο άλμα προς τα εμπρός.....


Τεράστιο ενδιαφέρον για την ασύλληπτα υψηλή ανεργία στους νέους ανθρώπους δείχνουν τα κεντρικά δελτία ειδήσεων και οι δημοφιλείς δημοσιογράφοι γνώμης. 

54% οι μειώσεις στους στρατιωτικούς "πρωταθλητές" στις περικοπές!!!



Βασίλειος Γκαβαρδίνας
Ανθλγος (ΑΠΖ)

YΠΟΓΡΑΦΗ ΕΔΥΕΘΑ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ.



ΣΕ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΗΠΑ.....




Οι διμερείς μας σχέσεις με τις ΗΠΑ δεν είναι σε καλό σημείο, αφού οι διαφορές είναι πολλές και επιμελώς κρύβονται με σκοπό να μην υπάρξει κάποια γενικότερη εμπλοκή.
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com