Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

White House foreign policy shake-up: Donilon out, Rice in.....

ENGLISH WRITTEN/UNCLASSIFIED

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Επικίνδυνος ιός ονόματι "Zeus" μολύνει το Facebook!!!



Τις τελευταίες ώρες, όπως αναφέρει και η γαλλική εφημερίδα Le Monde, ένας επικίνδυνος ιός έχει κάνει την εμφάνιση του στο Facebook. Ο ιός, που ονομάζεται Zeus, είχε εμφανιστεί και προ εξαετίας στο διαδίκτυο.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ 1,5 ΕΚΑΤ. ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ!!!


Η Ελλάδα φαίνεται πως είναι χώρα gay friendly και γι΄ αυτό είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος τουριστικός προορισμός για ομοφυλόφιλους τουρίστες.....

Επί ποδός πολέμου οι απόστρατοι και ε.ε. στρατιωτικοί για τις μειώσεις των αποδοχών τους!!!



Βάσει της εγκυκλίου Στουρνάρα ο λειτουργικός προϋπολογισμός του ΥΕΘΑ θα πρέπει να μειωθεί 272,5 εκατ. ευρώ το 2014 και τα εξοπλιστικά κατά 167 εκατ.

Το σχέδιο Στουρνάρα για τη φορολόγηση των ακινήτων.....



Με στόχο τη συλλογή αρκετών εσόδων από την πλειοψηφία των ιδιοκτητών ακινήτων και πολλά από τους λίγους έχοντες, σχεδιάζει τον νέο φόρο ακινήτων για το 2014, το υπουργείο Οικονομικών.

«Οι Τούρκοι διαδηλωτές απογοητεύθηκαν από όλες τις πλευρές»Ο καθηγητής του Χάρβαρντ Ντάνι Ρόντρικ αναλύει στους Financial Times τις εξελίξεις στην Τουρκία...



Ο καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής και Οικονομίας στο Χάρβαρντ, Ντάνι Ρόντρικ σε άρθρο του στους Financial Times έγραψε την άποψή του για αυτό που ξεκίνησε ως μικρή διαμαρτυρία κατά την προγραμματισμένη ανακατασκευή ενός χώρου πρασίνου στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης και εξελίχθηκε σε... 

Αναποδογύρισε τεθωρακισμένο και τον καταπλάκωσε – ΒΙΝΤΕΟ και Συγκλονιστικές φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας...


ΠΑΣΟΚ για χρεοκοπία: Να κοιτάτε τα χάλια σας!!!!!



«Να κοιτάτε τα χάλια σας» απαντά....

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ!!!51 ΕΤΩΝ Η "ΗΛΙΚΙΑ" ΤΟΥ Μ113! Η ερπύστρια του "αρχαίου" Μ113 κόπηκε σαν καρότο κι έστειλε στον θάνατο τον 20χρονο πεζοναύτη....


ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ;
ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΕΘΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΣ;

ΕΠΕΙΓΟΝ-Βάσεις 2013: Καθοδική πορεία σε όλα τα επιστημονικά πεδία!!!


Οι χαμηλότερες επιδόσεις των υποψηφίων στις Πανελλαδικές εξετάσεις σε μαθήματα αυξημένης βαρύτητας οδηγούν σε πτώση των βάσεων.
Χαμηλώνει ο πήχης εισαγωγής ακόμα και για περιζήτητες σχολές, που η έδρα τους βρίσκεται σε μεγάλα αστικά κέντρα.

ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!! Καναδάς: Ζητούνται εργαζόμενοι από την Ελλάδα.....



ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΛΩΤΟΣ Ο ΑΞΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ...


Η διαπλάτυνση του Αξιού, ώστε να καταστεί πλωτός και να συνδέσει το Δούναβη με το λιμάνι της Θεσσαλονίκης αποτελεί στρατηγικό σχέδιο για τα Βαλκάνια και θεωρείται πως γίνεται ολοένα και πιο ρεαλιστική.

Πολύ ακριβή η «κατά χάριν» τελικά! Έδωσαν «τσιεκούι» 200.000 ευρώ 2 ημέρες πριν από τις εκλογές!!!



Τσουβάλια με λεφτά μοίραζε η πρώην κυβέρνηση σε πολίτες και παρά τους ισχυρισμούς ότι οι επιταγές που εκδόθηκαν, δεν υπερέβαιναν τα 1000 ευρώ, ανά φυσικό πρόσωπο, εντούτοις η περίπτωση που παρουσιάζει σήμερα το newsit.com.cy, είναι ενδεικτική της κατάστασης που επικρατούσε.

Μ 113 - Πως έγινε η απίστευτη τραγωδία και χάθηκε ο 20χρονος στρατιώτης...


Απίστευτη η τραγωδία που έπληξε τις Ένοπλες Δυνάμεις με τον θάνατο του 20χρονου στρατιώτη.

ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ «SUCCESS STORY»!!! «Θηλιά» στο λαιμό της ελληνικής κοινωνίας - Στερούνται βασικά αγαθά οι Έλληνες


Ντίνα Καραμάνου
Το «success story» διχάζει.
Οι εμπνευστές του το υπερασπίζονται με αισιοδοξία και χαμόγελο.
Οι επικριτές του φοβούνται πως θα αποδειχτεί «μπούμερανγκ» για την ανάπτυξη.
Και η ελληνική κοινωνία απλά παλεύει να επιβιώσει ζώντας το δικό της... story που ξεπερνά την φαντασία.
Τα νούμερα είναι αμείλικτα.

Οι συνταξιούχοι του Δημοσίου θα πληρώσουν όλη την εισφορά του 2012!!!


Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους δεν παρακράτησε το 2012 ως όφειλε την εισφορά αλληλεγγύης
Αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη θα βρεθούν 452.000 συνταξιούχοι του Δημοσίου που ήδη έχουν αρχίσει να λαμβάνουν τις βεβαιώσεις αποδοχών τους από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, καθώς θα διαπιστώσουν πως σε αυτή δεν περιλαμβάνεται η έκτακτη εισφορά του 2012.

"Λαθρεμπόριο καυσίμων... Ο Πρωθυπουργός ούτε βλέπει… ούτε ακούει…"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λαθρεμπόριο καυσίμων και κυβερνητικές πλάτες, το θέμα πάει στον Εισαγγελέα.
Νικολόπουλος: Ο Πρωθυπουργός ούτε βλέπει… ούτε ακούει…

NEΩΤΕΡΑ-ΒΙΝΤΕΟ!!!Τραγωδία στο στρατό - Ένας νεκρός από ανατροπή τεθωρακισμένου Μ 113 στον Ωρωπό.....


Δυστυχώς είναι νεκρός ο στρατιώτης οδηγός του Μ 113 που ανετράπη έξω από τον Ωρωπό.

Το Μ113 ήταν σε φάλαγγα που πήγαινε στο λιμάνι του Ωρωπού για μπει σε αρματαγωγό και να συμμετάσχει στην άσκηση ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ. 

Σύμφωνα με το ΓΕΣ:

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 05 Ιουνίου 2013, στις 05:50 περίπου, στην παράπλευρη οδό της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της περιοχής Συκάμινο, ερπυστριοφόρο όχημα Μ113, εξετράπη της πορείας του έπεσε σε χαράδρα και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του Στρατιώτη (ΠΝ) Ε. Κ. Το ερπυστριοφόρο όχημα συμμετείχε σε φάλαγγα οχημάτων του 575 Τάγματος Πεζοναυτών, η οποία κινείτο με προορισμό τον Λιμένα Ωρωπού, λόγω της συμμετοχής των τμημάτων σε Εθνική Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων.

Για το περιστατικό έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση και Προανάκριση από τα αρμόδια στρατιωτικά όργανα. Στον τόπο του δυστυχήματος μετέβη ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Αθανάσιος Τσέλιος για να συντονίσει τις έρευνες.

Η Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του θανόντος.

Ο Διοικητής του ΙΚΑ δεν γνώριζε τι προβλέπει ο νέος νόμος για τον υπολογισμό των συντάξεων!!!


Τελικά συνέβη και αυτό! Ο Διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος δεν γνώριζε τι προβλέπει ο νέος νόμος για τον υπολογισμό των συντάξεων ο οποίος έχει ψηφισθεί προ πολλού αλλά θα ισχύσει από το 2015.

ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ.....



Πρέπει σήμερα να της βγάλουμε το καπέλο. Η Κωνσταντοπούλου έθεσε την ερώτηση για τα δάνεια που... τσίμπησε στην επιτροπή της Βουλής οΣκορδάς και έβγαλε την είδηση της ημέρας. Η ερώτηση αφορούσε την περίοδο που... ..

«Πράσινο φως» ζητά ο Σκορδάς για μπαράζ πλειστηριασμών σε σπίτια!!!!!!!!



Φαίνεται η κυβέρνηση οραματίζεται την άλλοτε γερμανική «Τελική Λύση» να την εφαρμόσει στο δικό της ... «success story», καθώς αφού πρώτα οδήγησε στην αυτοκτονία 4.000 ανθρώπους και 1,8 εκατομμύρια πολίτες στην ανεργία, τώρα θέλει κατά το ίδιο τρόπο να ξεσπιτώσει εκατοντάδες οικογενειάρχες, ζητώντας εκ μέρους της τρόικας και των τραπεζών το «πράσινο φως» για μαζικούς πλειστηριασμούς σπιτιών.

Κατά της μείωσης του ΦΠΑ εστίασης η Κομισιόν!!!



Αμερικανική οργή κατά Αθήνας για την αμυντική βιομηχανία - "Παίζετε το παιχνίδι των Γερμανών"


Τα δημοσιεύματα του Onalert για τα όσα παράδοξα συμβαίνουν στην ελληνική αμυντική βιομηχανία προκάλεσαν πολύ μεγάλη συζήτηση στον χώρο και θόρυβο που η κυβέρνηση παριστάνει ως συνήθως ότι δεν ακούει. Ποιος μπορεί να κατανοήσει ας πούμε ότι στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα υπάχουν...τρεις πρόεδροι -ένας απερχόμενος και δύο που προορίζονται για την θέση- αλλά κανείς δεν υπογράφει συμφωνία με αμερικανική εταιρεία κολοσσό για παραγωγή πυρομαχικών αξίας 180 εκατομμυρίων δολαρίων; Προφανώς κανείς.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ Ή ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ Θερμό επεισόδιο στη Σύμη: Τουρκικό σκάφος της Ακτοφυλακής "γάζωσε" ελληνική ακταιωρό!!!



Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com