Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Σε μειώσεις μισθών της τάξεως του 20% προσβλέπει το ΔΝΤ !!!



Ανοιχτό το ενδεχόμενο παρεμβάσεων σε μισθούς του ιδιωτικού τομέα και συντάξεις αφήνει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ζητώντας παράλληλα μεγαλύτερη ευελιξία στις ομαδικές απολύσεις και γενικότερα στο εργατικό δίκαιο, όπως στο πεδίο των συμβάσεων προσωρινής απασχόλησης. 

70 εκατομμύρια για Λεβαντόφσκι και Σούμποτιτς!!!



Από ότι φαίνεται η διοίκηση της Ζενίτ δεν υπολογίζει τίποτα...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...Η Ε. Κουτζαμάνη η πρώτη γυναίκα εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.



Α. Τσίπρας: «Μην τολμήσετε να βγάλετε στο σφυρί τα σπίτια των Ελλήνων»...!!!




"Μέσα στο καλοκαίρι αποφασίζουν επέκταση του χαρατσιού ως το 2016, απολύσεις εκπαιδευτικών, κλείσιμο νοσοκομείων, κατασχέσεις... 

Russia’s Middle-East End Game, at the Hands of the Post-Soviet Grandmaster...



Vladimir Putin, now in power for over 13 years, has a history with the United States, his one-time opponent on the global chessboard.

NEW YORK TIMES :Η Ελλάδα βουλιάζει - Η Βραζιλία απλώς το ομολόγησε...



Το μόνο που έκανε ο εκπρόσωπος της Βραζιλίας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Paulo Nogeuiera Batista, ήταν να δηλώσει δημόσια αυτό που ήδη ήταν ξεκάθαρο σε πολλούς αναλυτές στον οργανισμό: Ότι το ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης δεν δουλεύει, γράφουν οι New York Times σε άρθρο τους για την Ελλάδα.

Εσείς ξέρετε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης των Jumbo;


Μετακινείται από το ένα κατάστημά του στο άλλο με ιδιωτικό ελικόπτερο ακόμα και μέσα στην Αθήνα, ταξιδεύει στο εξωτερικό τουλάχιστον μια φορά κάθε μήνα, αποκαλεί τις συσκέψεις της επιχείρησης «συσκέψεις χαράς» και ενίοτε συμβάλει με λίγη έμπνευση ακόμα και στα ραδιοφωνικά σποτάκια της δικής του βιομηχανίας γέλιου, όπως λέει, «Jumbo».

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ... Μήνυση στον υπουργό Παιδείας!



Μηνυτήρια αναφορά κατά του Υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, του διευθυντή του πολιτικού Γραφείου Βασίλη Βασιλόπουλου και του άτυπου συνεργάτη του υπουργού Αγγελο Λάσκαρη κατέθεσε...

Creta Farm, ΠΑΣΙΑΣ, ΠΑΝΤΕΡΗ: αλλαντικά με την επικίνδυνη χρωστική Ε120.




Τεράστια διατροφική βόμβα έσκασε στο πιάτο των καταναλωτών καθώς ο ΕΦΕΤ ανακοίνωσε πως αποσύρει ευρείας κατανάλωσης αλλαντικά από την αγορά επειδή περιέχουν μια επικίνδυνη ουσία.

Παράξενα μηνύματα Βενιζέλου προς την Άγκυρα και όχι μόνο…



ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΜΕΡΥΠ-ΛΑΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ.



Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Στύρφακα Φθιώτιδας, αλλά και οι συνάδελφοί του στη ΜΕΡΥΠ, από τον χαμό του 50χρονου Σχη (ΕΜ) Γεωργίου Ζέρβα, Διευθυντή της Δ/νσης Εφοδιασμού-Μεταφορών της ΜΕΡΥΠ.

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΙΔΑΚΤΟΡΟΣ ΑΘ. ΔΡΟΥΓΟΥ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.



ΕΠΙΚΑΙΡΟ...Συμβουλές Ισοκράτη περί ορθού & ηθικού βίου.


Στο έργο αυτό, παρατίθενται διάφορες πρακτικές διδαχές του Ισοκράτη προς κάποιον Δημόνικο για το πώς θα πρέπει να είναι ένας ορθός και ηθικός τρόπος ζωής.

Ποιος είπαμε ότι στηρίζει την τρομοκρατία; Ντοκουμέντα της στήριξης των τρομοκρατών της Αλ Νούσρα/Αλ Κάιντα από την Τουρκία.



ΠΑΓΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ 2η ΘΕΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;;-Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΕΚΡΗΞΗΣ... Έγιναν μύλος στην κυβέρνηση - Τρόικα & Στουρνάρας επιταχύνουν το "ναυάγιο"



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩΝ:«Σταθερή πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ απ’ το φθινόπωρο»!!!



Τι επισημαίνουν δημοσκόποι. Έτσι ερμηνεύεται η νευρική κρίση στις Κ.Ο. της συγκυβέρνησης…

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ALLEPO ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!!!



Τα δέκα «τρελά» επιδόματα που λαμβάνουν δημόσιοι υπάλληλοι [λίστα]!!!



Αυτό που παλιότερα έμοιαζε εντελώς φυσιολογικό και νόμιμο, δηλαδή να απολαμβάνουν εξωφρενικών προνομίων οι δημόσιοι υπάλληλοι, σήμερα φαντάζει εξωπραγματικό. Στην Ελλάδα της κρίσης τα δέκα παρακάτω επιδόματα είναι πλέον ένδειξη της απόλυτης παράνοιας του ελληνικού κράτους.....

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΨΥΧΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ...


Οι Ελληνες εθελοντές που πολεμούν στη Συρία μαζί με τον στρατό του Άσαντ!!!!



Είναι σκληροί εθνικοσοσιαλιστές. Δεν διστάζουν να σηκώσουν τα όπλα για να υπερασπιστούν το αξιακό σύστημα και την ιδεολογία τους.....

Στο διαδίκτυο (διαύγεια) οι 2122 εκπαιδευτικοί που τίθενται σε διαθεσιμότητα...



Νέο πακέτο μέτρων για μείωση μισθών!!!



Νέο πακέτο μέτρων για μισθούς, συντάξεις  και εργασιακές σχέσεις προαναγγέλλει  στην έκθεσή του το ΔΝΤ , βάζοντας στο τραπέζι το πλαίσιο για τις ομαδικές  απολύσεις και περαιτέρω ελαστικοποίηση της αγοράς εργασίας.

Γιατί ΔΕΝ πρέπει τώρα να επιστραφεί η Αμμόχωστος! «Κίνδυνος-θάνατος»



Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com