Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ...


ΓΡΑΦΕΙ:ΛΕΤΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑ
                  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.

Στις Βρυξέλλες ο Δ.Αβραμόπουλος - Στο επίκεντρο η ενίσχυση της αμυντικής βιομηχανίας ...


ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΥΓΓΕΝΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ;ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...Δέκα χρόνια από την πτώση του Σινούκ στην Χαλκιδική ...


ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΜΕ...ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!!!Δεκτή κατά πλειοψηφία έγινε από το Γ΄ Θερινό Τμήμα της Βουλής, έπειτα από ονομαστική ψηφοφορία που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, η επίμαχη τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ.
Υπέρ της νέας ρύθμισης τάχθηκαν οι 51 βουλευτές της συμπολίτευσης, κατά 38 από τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΔΗΜΑΡ, τη Χρυσή Αυγή και τους ΑΝΕΛ, ενώ έξι βουλευτές, τέσσερις από το ΚΚΕ και οι δύο ανεξάρτητοι, οι Γρηγόρης Ψαριανός και Βασίλης Οικονόμου, δήλωσαν «παρών».

ΕΠΙΚΑΙΡΟ--Κίνδυνος να μην πληρωθούν οι συντάξεις Οκτωβρίου !!!


Οι διοικήσεις των τριών μεγάλων ασφαλιστικών ταμείων (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ) με κατεπείγουσες εκκλήσεις τους στο Μέγαρο Μαξίμου και τα υπουργεία Οικονομικών και Ασφαλίσεων, τους προειδοποιούν ακόμα και για «στάση πληρωμών συντάξεων» τέλος Οκτωβρίου, γιατί τα αποθεματικά τους στα ταμεία έχουν εξαντληθεί.

ΕΡΧΕΤΑΙ !!!«ΕΝΦΙΑλτης» στο δρόμο για... τις κάλπες! ...
Μέχρι εκεί φτάνει η «επαναστατικότητα» των διαφόρων γαλαζοπράσινων βουλευτών. Να διαμαρτύρονται για έναν νόμο που ψήφισαν όλοι τους τα Χριστούγεννα του 2013 και συγκεκριμένα στις 21 Δεκεμβρίου.

Φήμες για εισήγηση Καραμανλή για πρόωρες εκλογές ...


Ανω κάτω ΝΔ και ΠΑΣΟΚ: Αντικαθιστούν A.Καραμανλή-Ν.Σηφουνάκη μετά το αντάρτικο ...
ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ Ε.Δ. ΚΑΙ Σ.Α....


Με πλαστό πτυχίο ο άντρας της Γιαννακάκη της ΔΗΜΑΡ!!!
ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ...ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ..."ΠΡΩΤΑΚΙΑ".


Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr