Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Σε νέα λάθη λόγω του διχασμού για την κρατική αμυντική βιομηχανία;



Μετά τη χθεσινοβραδινή σύσκεψη στο Υπουργείο Οικονομικών για το μέλλον της κρατικής αμυντικής βιομηχανίας είναι φανερό ότι υπάρχουν δύο γραμμές στην κυβέρνηση για την αντιμετώπιση μίας κατάστασης που έχει εξελιχθεί πλέον σε καρκίνωμα με κύρια ευθύνη των εκάστοτε κυβερνήσεων.
Με τη συνεργασία του Ινστιτούτου Αναλύσεων Ασφάλειας και Άμυνας (ISDA)
Η μία γραμμή φέρεται να αντιπροσωπεύει τη θέση του Υπουργείου Οικονομικών...

Hassan al-Banna: "Ισλαμικές αποικίες τα ελληνικά νησιά που πρέπει να επιστραφούν"



Ο Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος ( ΜΕΕ) κ.Ναίμ Ελγαντούρ πριν στεγνώσει το μελάνι της...

Ολοκληρώθηκε το πρώτο Ενοποιημένο Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Αξιωματικών Πεζικού – Τεθωρακισμένων (φωτογραφίες)!

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), την εβδομάδα από 25 έως 28 Ιουνίου 2013, στην Περιοχή Ευθύνης της XXV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας “2º ΣΙ ΕΦΕΣΣΟΣ” πραγματοποιήθηκε τακτική άσκηση επιπέδου Συγκροτήματος Ίλης, στην οποία συμμετείχαν ως πληρώματα Ανθυπολοχαγοί και Ανθυπίλαρχοι προερχόμενοι από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, Τάξεως 2012.
Στη φωτογραφία άρματα μάχης Leopard 2 HEL κινούμενα σε σχηματισμό μάχης. (Φωτ: ΓΕΣ)
Η παραπάνω άσκηση αποτελεί το επιστέγασμα της εκπαίδευσης του Ενοποιημένου Σχολείου Βασικής Εκπαίδευσης Αξιωματικών Πεζικού – Τεθωρακισμένων.

Κακές καθημερινές συνήθειες "υπεύθυνες" για καρκίνο.....



Μεγάλη έρευνα που διεξήχθη στη Βρετανία έδειξε ότι τα κρούσματα καρκίνου που συνδέονται άμεσα με τον καθημερινό τρόπο ζωής και τις λεγόμενες κακές συνήθειες έχουν σημειώσει ανησυχητική αύξηση, προφανώς επειδή δεν λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ "Ψηφιακή άνοια", η νέα μάστιγα της νεολαίας...



Η «ψηφιακή άνοια» εξελίσσεται σε νέα μάστιγα για τους ανθρώπους νεαρής ηλικίας που βασίζονται όλο και περισσότερο στην τεχνολογία, αφήνοντας έτσι τον εγκέφαλό τους να «ατροφήσει». 

Πόσο εύκολο είναι να καταπολεμηθεί η μαζική ανεργία;



Σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, 26,5 εκατ. άνθρωποι ήταν χωρίς δουλειά στην Ευρωπαϊκή Ένωση τον Μάιο του 2013. Οι ηγέτες της ΕΕ συναντιούνται στιςΒρυξέλλες ελπίζοντας στην ενίσχυση της απασχόλησης, ιδίως για τους νέους. Όμως, σε ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης, η ανεργία έχει... γίνει δομική πραγματικότητα και οι προσωρινές λύσεις δεν μπορούν να έχουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, σχολιάζει ο José Manuel Fernandes στην πορτογαλική Público.
Η....

Σας εύχομαι το αίμα μου να γίνει ποτάμι που θα σας πνίξει.....



Πώς επηρεάζει η ομάδα αίματος την υγεία μας...



Είναι δυνατόν να επηρεάζει η ομάδα αίματος τον κίνδυνο που διατρέχουμε να αναπτύξουμε καρκίνο, υπογονιμότητα, πεπτικό έλκος ή και λοιμώδη νοσήματα ακόμα, όπως η ελονοσία; Ολοένα περισσότερες μελέτες υποδηλώνουν πως – στην χειρότερη περίπτωση – είναι πάρα πολύ πιθανό…

ΠΩΣ "ΘΑΒΟΝΤΑΙ" ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ... Για χάρη του ΤΑΡ σαμποτάρουν τις έρευνες για τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες



Πόσο δικαιολογημένοι είναι οι ισχυρισμοί περί "απεξάρτησης", εν μέρει τουλάχιστον, της Ευρώπης από το ρωσικό φυσικό αέριο με την δημιουργία του αγωγού ΤΑΡ; Ελάχιστα και σίγουρεα πολύ λιγότερο απ'ότι αν επιλεγόταν ο ανταγωνιστικός Nabucco, για μία σειρά αντικειμενικών λόγων.
 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέος κακόβουλος κώδικας εμφανίστηκε στο Fcebook! Δείτε πως να απαλλαγείτε...



Αν μπήκατε στο Facebook και βρήκατε φωτογραφίες σκληρού πoρνό ή άλλες με προσβλητικό περιεχόμενο δεν είστε ο μόνος και πρέπει να προσέχετε.

ΤΕΛΟΣ Η ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ!!!



Στον «αέρα» οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα με τη βούλα του υπουργείου Εργασίας.

ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ....




Το οικονομικό σύστημα που επικρατεί, είναι ο δανεισμός των χωρών με τόκο, από κεντρικές τράπεζες που ανήκουν σε ιδιώτες. Αυτοί οι ιδιώτες ελέγχουν όλες τις κεντρικές τράπεζες των χωρών εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις όπως τη Κούβα, το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα κ.α.

Επιχειρησιακή εκπαίδευση τεθωρακισμένων του Ελληνικού Στρατού (βίντεο)!!

H Διεύθυνση Ιππικού-Τεθωρακισμένων (ΔΙΤ) ποτέ δεν σταμάτησε να  εκπλήσσει ευχάριστα.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η μεγάλη ΤΑΡάτη και τι κρύβει η κυβέρνηση - Μόνες ευνοημένες ΗΠΑ, Τουρκία και ... Ρωσία!!!



Ξεπερνάει κάθε όριο σοβαρότητας και καταδεικνύει την ανάγκη αλλά και την απελπισία της να "παρουσιάσει έργο" κι επενδύσεις η κυβερνητική προπαγάνδα των ημερών για τον αγωγό μεταφοράς αζερικού αερίου ΤΑΡ από το κοίτασμα Σαχ Ντενίζ ΙΙ στην Ευρώπη.

ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥΣ Η τρόικα έχει... ξεφύγει. Διέλυσε το deal με Εθνική και ζητά πώληση όσο-όσο της Eurobank!!




Η τρόικα, αφού διέλυσε το deal μεταξύ Εθνικής και Eurobank αποτρέποντας τη δημιουργία ενός ισχυρού εθνικού τραπεζικού πυλώνα, τώρα ζητάει από την κυβέρνηση να ξεπουλήσει το 25% των μετοχών της Eurobank για να καλυφθεί μέρος της «τρύπας» των εσόδων.

«ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ» ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ‼!



50.000 ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΙΖΑ‼!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ......




Η μεγάλη απάτη σε βάρος Ελλήνων τουριστών που στήνουν επιτήδειοι - Πώς λειτουργεί το σύστημα.



Ένστολοι Κομματάνθρωποι!!!



Παραδίδεται στην κρίση των εν ενεργεία και αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) το παρακάτω «μάθημα» που προκύπτει,

"ΤΑΦΟΠΕΤΡΑ" Γ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ - Φ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ!! Κρατική αμυντική βιομηχανία, τέλος! - Έκλεισαν "a la ΕΡΤ" τα εργοστάσια, ξεπουλάνε τα ακίνητα



Ελληνική πολεμική βιομηχανία, τέλος, τουλάχιστον όπως την γνωρίζαμε! Τα τρία εργοστάσια των ΕΑΣ, ΕΛΒΟ, ΕΑΒ  θα έχουν την τύχη της ΕΡΤ, δηλαδή κλείνουν και χιλιάδες εργαζομένων απολύονται και θα δημιουργηθεί μια μικρή εταιρεία με άξονα την ΕΑΒ.
 
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com