Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013

Αυτές είναι οι αλλαγές στη φορολογία αυτοκινήτων – Αναλυτικά παραδείγματα...Αλλάζουν όλα στη φορολόγηση των αυτοκινήτων...

ΕΚΤΑΚΤΟ!!! ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΟΣΩΝ ΤΟ ΑΦΜ ΛΗΓΕΙ ΣΕ 1 ΚΑΙ 2...Παρατείνεται έως και την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013 η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των ετήσιων δηλώσεων ...

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση...Σκληρές δηλώσεις του ΥΕΘΑ προς Τουρκία για Κύπρο και Βερολίνο για αποζημιώσεις...Ένας "άλλος" Δημήτρης Αβραμόπουλος σε σχέση με την προ έτους θητεία του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αλλά και πρόσφατα στο υπουργείο Εξωτερικών εμφανίστηκε σήμερα μετά την συνάντησή του με τον υπουργό Άμυνας της Κύπρου Φ.Φωτίου: Με σκληρές θέσεις όχι μόνο κατά της Τουρκίας, αλλά και κατά της Γερμανίας για το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων κια των δηλώσεων Μέρκελ και Σόιμπλε.

ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ! Μετακινούν τα drones από το Αφγανιστάν στην Τουρκία...Πηγές προσκείμενες  στο Πεντάγωνο αναφέρουν ότι  οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να μετακινήσουν  τις βάσεις τους στο Αφγανιστάν και στο Πακιστάν με κύρια έμφαση στη συλλογή πληροφοριών και όχι τόσο στην εξάλειψη των τρομοκρατών.
 

Ηλεκτρονικά δικόγραφα και υπογραφές για τους δικηγόρους...Η ηλεκτρονική υπογραφή δικηγόρου και η ηλεκτρονική κατάθεση δικογράφων είναι πλέον μια πραγματικότητα για τους δικηγόρους της Αθήνας, ενώ άμεσα επεκτείνεται και σε άλλες πόλεις όπως είναι η Θεσσαλονίκη και η Πάτρα.

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΙΖΑΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ! Αντάμωσαν από τα πέρατα της γης...


ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΡΥΜΟΥΛΚΟ ΕΧΘΕΣ ...ΠΡΟΗΧΘΕΙ(!) ΣΕ ΦΡΕΓΑΤΑ...Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ"EKANE ENA ΣΦΑΛΜΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ BLOGS.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Η απάντηση του ΥΕΘΑ στην Όλγα Γεροβασίλη για την κατάργηση στρατοπέδων της Ηπείρου...


Στο 160,5% του ΑΕΠ το χρέος της Ελλάδας!!!Στο 160,5% του ΑΕΠ διαμορφώθηκε το χρέος της Ελλάδας το πρώτο τρίμηνο του 2013, όπως ανακοίνωσε η Eurostat. 
 

NEA ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ;-ΒΙΝΤΕΟ.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΟΣ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα νέο και εφιαλτικό σύστημα που θα επιταχύνει τη διαδικασία πλειστηριασμών ακινήτων για την είσπραξη οφειλών προς το Δημόσιο σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο μελετά να γίνουν οι πλειστηριασμοί και σε τιμές πολύ κάτω των αντικειμενικών αξιών, που αποτελούν σήμερα το όριο εκκίνησης.

Προειδοποίηση Μαξίμου σε νεοδημοκράτες βουλευτές...Προειδοποίηση Μαξίμου σε νεοδημοκράτες βουλευτές.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΕΠΙ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ...Είκοσι χρόνια περίπου χρειάστηκαν για να μάθουν στο δήμο Νέας Σμύρνης ότι προϊστάμενος ευαίσθητου τομέα του δήμου δεν έχει τελειώσει το Λύκειο και είναι σχεδόν αγράμματος.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ «SPIEGEL»: Σούπερ «κοριός» παρακολουθούσε τους Γερμανούς!!!ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ-ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ... Τρίτο κόμμα με 14,5% ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Δεύτερη δύναμη στις ηλικίες 18-44 ετών!!!Νέα παραίτηση από το ΠΑΣΟΚ.....Καθημερινό φαινόμενο οι παραιτήσεις στελεχών από την Ιπποκράτους.

Μεγάλη πτώση των βάσεων στις περιζήτητες σχολές...Από 300 μέχρι και 700 μόρια αναμένεται να είναι η πτώση να σε Νομικές, Ιατρικές, Φιλολογικές, και Πολυτεχνικές Σχολές.

Οι εκδότες απαιτούν γενναίο κούρεμα στα δάνεια τους> Θα τους περάσει;


Kίνδυνος- θάνατος από τα ποτά "μπόμπες" που θερίζουν στις παραλίες.

Στο υπόγειο του κτιρίου ιδιοκτησίας ομογενούς στην περιοχή Αχαρνών βρέθηκαν πρόσφατα απο τους ελεγκτικούς μηχανισμούς... τρεις μεταλλικές δεξαμενές συνολικής χωρητικότητας 11.500 λίτρων, μία πλαστική χωρητικότητας 1.500 λίτρων και ένα πλαστικό βαρέλι χωρητικότητας 1.500 λίτρων, όλα γεμάτα με αλκοολούχα ποτά διαφόρων ειδών επικίνδυνα για την δημόσια υγεία..

Δύσκολη ημέρα η Δευτέρα για 2.000 εκπαιδευτικούς - Αλλάζει η ζωή τους μπαίνοντας στη διαθεσιμότητα.Από τη Δευτέρα περίπου 2.000 καθηγητές τεχνικών ειδικοτήτων που καταργήθηκαν από τα επαγγελματικά και τεχνικά λύκεια, θα τεθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας,
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr