Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Μειώσεις φόρων: Έχουμε τα κότσια να το επιβάλλουμε;



Μια τεράστια αλήθεια περιείχε το μήνυμα του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά με αφορμή τη μείωση του ΦΠΑ από το 23% από το 13%. Σε ένα μήνυμα ξεκάθαρο και με μήνυμα που δεν επιδέχεται παρερμηνειών, ο πρωθυπουργός έριξε το «μπαλάκι» στην κοινωνία, η οποία καλείται να αναλάβει τις ευθύνες της, εάν θέλουμε να διορθώσουμε την κατάσταση που μας σπρώχνει στον γκρεμό…

ΣΟΚ...Δεκαπλάσιο φόρο πληρώνουν οι πολίτες σε σχέση με τους βουλευτές!!!!



Οι ένοπλες δυνάμεις αποδυναμώνονται...



ΣΕ ΔΙΠΛΟ «ΤΑΜΠΛΟ» ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!! Αντιπολίτευση α λα κάρτ από την Ιπποκράτους ...



Τιτίκα Ανουσάκη.

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ "ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ"!



Σε οριστική ανάκληση της άδειας της ασφαλιστικής εταιρείας «ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» προχώρησε η Επιτροπή Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων της Τράπεζας της Ελλάδος.

«Έμφραγμα» στις φορολογικές δηλώσεις – Καμία παράταση λέει το υπουργείο Οικονομικών.....



Σε νευρική κρίση βρίσκονται οι φορολογούμενοι και οι φοροτεχνικοί με τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στο Taxisnet για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων.

Φορο-παγίδες στο νέο Κώδικα Φορολογίας: Ποιες αλλαγές ζητά η Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής...



Καλά κρυμμένες φορολογικές παγίδες του νέου Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος αποκαλύπτει η Έκθεση της Επιστημονικής Υπηρεσίας της Βουλής που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Η ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΤΗΜΑΤΑΓΟΡΑ!!! Στα... αζήτητα 250.000 σπίτια - Θα μείνουν για πολλά χρόνια...



Περισσότερα από 250.000 σπίτια παραμένουν στα… αζήτητα και απ’ ότι φαίνεται θα είναι για πολλά ακόμη χρόνια μετά την κατάρρευση της κτηματαγοράς και της συνεχής επιβολής φόρων. Παράγοντες της αγοράς εκτιμούν πως θα χρειαστούν περισσότερα από 8 χρόνια για να επανέλθει η κτηματαγορά στα επίπεδα του 2005.

Βάσεις 2013: «Βουτιά» των βάσεων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ !!!



Σε ποιες σχολές θα σημειωθεί η μεγαλύτερη πτώση στις βάσεις και σε ποιες η μικρότερη.

Φορολογικό νομοσχέδιο! Τα 13 θετικά στοιχεία και τα 13 αρνητικά που θα δυσκολέψουν τους πολίτες...




"Ο Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος έχει αρκετά θετικά στοιχεία απλοποίησης και σύγχρονης μεταρρύθμισης της φορολογίας των επιχειρήσεων, αλλά οι φορολογικοί συντελεστές σε όλες τις κατηγορίες, εξακολουθούν να παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, ενώ εκφράζονται φόβοι για φορολόγηση πλασματικών κερδών των επιχειρήσεων" επισημαίνει σε σχετικές δηλώσεις του ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βασίλης Κορκίδης.

ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!Stratfor ανάλυση: Που θα ξεσπάσουν οι επόμενες κρίσεις-Τι θα γίνει στην Ελλάδα το φθινόπωρο...



Στις αρχές του 2013, το Stratfor έλεγε πως αυτή θα είναι η χρονιά κατά την οποία οι βαθιές, δομικές αδυναμίες στην Ευρώπη και στην Κίνα θα φέρουν τους ηγέτες των δύο αυτών πυλώνων του διεθνούς συστήματος αντιμέτωπους με μια οδυνηρή πραγματικότητα:

Πώς να απαλλαγείτε από την τριχοφυΐα στο πρόσωπο....



Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για να μειώσετε ή να εξαλείψετε την τριχοφυΐα από το πρόσωπο, αν και μπορεί να είναι εξαιρετικά επώδυνη και εξαιρετικά δαπανηρή. 

Θέμα ωρών η μείωση (καρότο) του ΦΠΑ στην εστίαση…



Αντίστροφα μετράει η κυβέρνηση για τα…

Σοβαρευτείτε, κύριοι…



Θεωρώ τον εαυτό μου μάλλον ψύχραιμο άνθρωπο. 

Μ 113 : ούτε σύστημα ενδοεπικοινωνίας δεν είχε το μοιραίο τεθωρακισμένο - Που είναι το πόρισμα;




Ο πρώην ΥΕΘΑ Πάνος Παναγιωτόπουλος είχε δεσμευτεί ότι το πορισμα για το τραγικό δυστύχημα με το Μ 113 ,που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός νεαρού πεζοναύτη θα είχε ολοκληρωθεί μέσα σε δυο μέρες. Μέχρι σήμερα επισήμως τουλάχιστον δεν έχει ανακοινωθεί ότι η έρευνα ολοκληρώθηκε και εντοπίστηκαν οι αιτίες .

Τα 3/4 όλων των Smartphones περιέχουν κώδικα της NSA...




Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com