Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ" Μετά το IIF δεύτερο κτύπημα και από Focus: "Η Ελλάδα πεθαίνει και το κρύβουν"


Mε ένα άρθρο το οποίο απλά επιβεβαιώνει αυτά που είχε γράψει αρχικά το defencenet.gr στο αποκορύφωμα της τεχνητής προσπάθειας να αποδειχθεί ότι "Τελείωσε η κρίση και από εδώ και πέρα όλα θα πηγαίνουν καλά" το γερμανικό περιοδικό Focus αποδομεί την πλασματική ευφορία πίσω από την οποία φυσικά κρύβεται το παιχνιδι της αγοραπωλησίας των ελληνικών ομολόγων. 

MYΝΗΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.



Αλλαγές στην εισαγωγή στις Σχολές Ενόπλων Δυνάμεων προανήγγειλε ο ΥΕΘΑ.



Την ανάγκη αλλαγών στη διαδικασία εισαγωγής στις Σχολές Ενόπλων Δυνάμεων με στόχο να αναβαθμιστούν ακόμα περισσότερο οι σπουδές και οι διαδικασίες εκπαίδευσης και μόρφωσης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, επισήμανε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας σε 117 Ανώτατους και Ανώτερους Αξιωματικούς αποφοίτους της Σχολής Εθνικής Άμυνας, σε εκδήλωση που έγινε στη Λέσχη Αξιωματικών στην Αθήνα, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 63 χρόνων από την ίδρυση της Σχολής.

ΣΟΚ! Έρχετε και στην Ελλάδα από τους Μαύρους Πάνθηρες. «Όλες οι λεύκες γυναίκες μας ανήκουν» βίντεο που σοκάρει!!!



Μια γυναίκα λευκή που περπατάει στους δρόμους της Γαλλίας με την παρέα της, δέχεται το «φλερτ» ενός έγχρωμου άντρα. (BINTEO)...

Εθνικός Συντονιστής για την καταπολέμηση της διαφθοράς ο Ι. Τέντες.


Με απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ο Ιωάννης-Σπυρίδων Τέντες διορίζεται τη θέση του Εθνικού Συντονιστή για την καταπολέμηση της διαφθοράς.

Κύπρος: «Παγώνουν» περιουσιακά στοιχεία 3,8 δισ. των Α. Βγενόπουλου και Ε. Μπουλούτα...



Με διατάγματα δικαστηρίου

ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΒΑΤΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ....



Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία δεν έχει οποιαδήποτε επεκτατικά σχέδια στο Άγιο Όρος και επιδιώκει την εγκαθίδρυση ενός μηχανισμού διαβουλεύσεων ο οποίος θα απέτρεπε τις συγκρούσεις με το Φανάρι, δήλωσε ο πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίων ενόψει της επίσκεψης του Πατριάρχη Κυρίλλου στην Ελλάδα, που ξεκινά αύριο. 

Θορυβημένη η Αθήνα από τις τουρκικές αποβατικές ασκήσεις επιζητεί δυναμική απάντηση...


Μετά από 16 μήνες περίπου οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις πραγματοποιούν μεγάλες διακλαδικές ασκήσεις, σχεδόν "κολλητά" στην τουρκική ναυτική άσκηση "Θαλασσόλυκος 2013" και την διακλαδική αποβατική άσκηση "Efes 2013".

Ο κίνδυνος της «Διαδικτυακής Εξάρτησης»



  Το λειτούργημα των ρόλων της μάνας και του πατέρα ήταν ανέκαθεν απαιτητικό και δύσκολο αλλά έχει γίνει ακόμη πιο περίπλοκο στην εποχή μας, την εποχή της Υψηλής Τεχνολογίας και της πληροφορικής,  που συχνά μεταλλάσσεται και σε παρά-πληροφόρηση.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ Πανελλήνιες 2013: «Πέφτουν» Φυσικομαθηματικές και Πολυτεχνικές σχολές, «ανεβαίνουν» οι Νομικές.



Η δυσκολία των θεμάτων σε όλα σχεδόν τα μαθήματα των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεωνεπιτρέπει μια πρώτη προσέγγιση των πτωτικών ή ανοδικών τάσεων που θα παρατηρηθούν στα 5 επιστημονικά πεδία. H γενική πρώτη εκτίμηση που προκύπτει είναι ότι οι Φυσικομαθηματικές και Πολυτεχνικές σχολές θα ακολουθήσουν πτωτική τάση στις βάσεις τους ενώ οι θεωρητικές σχολέςαναμένεται να παρουσιάσουν αύξηση των βάσεων.


Πιο αναλυτικά:

1.808 ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΤΟ 2012...


Μαζική μετανάστευση (συνεχίζει να) καταγράφεται στον χώρο των Ελλήνων ιατρών. Το κύμα φυγής των γιατρών ολοένα δυναμώνει, καθώς σύμφωνα με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών (ΙΣΑ), οι αιτήσεις που έγιναν το πρώτο τρίμηνο του έτους εκτιμάται...

Δεύτερο «άδειασμα» στον Στουρνάρα!!!



Αυτή τη φορά το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο (IIF), διαψεύδει την δήλωση του υπουργού Οικονομικών ότι η χώρα μας θα μπορούσε να βγει στις αγορές το 2014.

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩ.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ΚΩ aegeanews.gr εξαφανίστηκε και αναζητείται την 30 /5/2013 πρωινές ώρες από το σπίτι του στην περιοχή Κακό Πρινάρι της Κώ ο στρατιωτικός (λοχίας , υπηρετεί στο Πυλί) με τα κάτωθι στοιχεία :

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΙΚΑ.!!!


Σε όσους συνταξιούχους που δεν πήραν την σύνταξη τους και πήγαν στο υποκατάστημα του ΙΚΑ Νέας Ιωνίας που πάνω από 400 άτομα έδιναν αυτό το χαρτί και ζητούσαν αυτά τα έγγραφα σήμερα.

H NEA ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ.



ΕΧΘΕΣ,ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΙΟΥ 2013,ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ ΚΥΣΕΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ
ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. Α.ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ
ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

"Υπηρεσιακό απόρρητο" τα δάνεια των κομμάτων ενώ κατάσχονται σπίτια Ελλήνων για λίγα ευρώ!!!


«Υπηρεσιακό απόρρητο» επικαλείται η Τράπεζα της Ελλάδας για τα δάνεια που έχουν λάβει τα πολιτικά κόμματα και αρνείται να δώσει τα στοιχεία στη δημοσιότητα. Αυτό συμβαίνει τη στιγμή που οι τράπεζες προχωρούν σε κατασχέσεις σπιτιών για μερικές δεκάδες ευρώ, έχουν στείλει τους λογαριασμούς των Ελλήνων στην εφορία για να μπορεί και εκείνη να προχωρά σε κατασχέσεις και μας έχουν όλους «φακελώσει».

ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ S-300 ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ..


Πέντε τρόποι για να αναγνωρίζετε τα ψεύτικα προφίλ στο facebook...


Η σωστή χρήση των social media και κυρίως του Facebook, είναι ένα «καυτό» θέμα στην ατζέντα της διαδικτυακής ασφάλειας, καθώς ανήλικα παιδιά μπορεί να είναι εκτεθειμένα σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν καν, ενώ πολλές φορές μάλιστα, τα άτομα που στέλνουν αιτήσεις φιλίας έχουν ψεύτικα προφίλ.

Υπό κατάσχεση το σπίτι ανέργου για οφειλές 831 ευρώ στην ΕΥΔΑΠ...


Στο σφυρί βγάζει η ΕΥΔΑΠ το σπίτι ενός άνεργου μεταλλεργάτη της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης για οφειλή 831 ευρώ!

Γιατί ο Μπόμπολας και ο Ψυχάρης φοβούνται τον Βαρδινογιάννη;


Σημάδια αυτονόμησής του έναντι των μετόχων του στο Mega δείχνει ο Β.Βαρδινογιάννης ο οποίος ισχυροποιεί το Star μετά και την αποτυχία συγχώνευσής του από το Mega. Ήδη η ένταξη του Νίκου Χατζηνικολάου στο δελτίο και οι συζητήσεις για... μεταφορά της Μάρας Ζαχαρέα από το star.gr στην παρουσίαση των ειδήσεων και οι διαπραγματεύσεις με την Πόπη Τσαπανίδου για πρωϊνή εκπομπή, φανερώνουν μια διάθεση ισχυροποίησης του καναλιού της Κηφισιάς και διάθεση απεμπλοκής από το καταχρεωμένο Mega.

Το ΙΝΚΑ Νομού Ηλείας συνιστά: Mην πίνετε ΠΟΤΕ από κουτάκια αναψυκτικών με το στόμα...


Το κουτάκι αναψυκτικού θα πρέπει να πλένεται καλά και η μόνη χρήση κατανάλωσης να γίνεται με καλαμάκι η ποτήρι.

Διαψεύδει τα αυτιά μας η Ρεπούση!!!(BINTEO)...


Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ παίζει με τη νοημοσύνη μας!

Το ξέσπασμα του Σαμαρά στο ΚΥΣΕΑ...


Ενα ξαφνικό ξέσπασμα του Αντώνη Σαμαρά για τις διαμαρτυρίες των ένστολων σχετικά με τη δραστική μείωση του μισθού τους εκδηλώθηκε πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ. Οπως αναφέρει το «Εθνος» περιμένοντας και τα υπόλοιπα μέλη του ΚΥΣΕΑ ο πρωθυπουργός συνομιλεί με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας, όπου ευθέως τους ζητά να βγουν και να πουν στα σώματα των στρατιωτικών όλη την αλήθεια για τις περικοπές της μισθοδοσίας τους.

Μήπως έχω δυσανεξία στη λακτόζη;



Δυσανεξία στη λακτόζη σημαίνει ότι το σώμα δεν μπορεί να χωνέψει εύκολα τη λακτόζη, η οποία είναι ένα είδος φυσικής ζάχαρης που βρίσκεται στο γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Δεν είναι το ίδιο πράγμα με μια τροφική αλλεργία στο γάλα. Όταν η λακτόζη κινείται μέσα στο κόλον, χωρίς τη σωστή πέψη, μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστα συμπτώματα όπως τα αέρια, ο πόνος στην κοιλιά και φούσκωμα. Μερικοί άνθρωποι που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη δεν μπορούν να αφομοιώσουν όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Άλλοι μπορεί να φάνε ή να πιουν μικρές ποσότητες γαλακτοκομικών προϊόντων ή ορισμένων τύπων των γαλακτοκομικών προϊόντων, χωρίς προβλήματα.

Πανελλήνιες 2013: Διαβάστε τα θέματα στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας...


Πέφτει σήμερα η αυλαία των πανελλαδικών εξετάσεων για τους περισσότερους υποψήφιους των ημερήσιων και εσπερινών γενικών λυκείων, οι οποίοι διαγωνίζονται στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων.

Η Ζωή στην Κοινωνία του Χρήματος (…Υπάρχει ζωή πέρα από αυτό…;)"


Τη ζωή μέσα σε μια χρηματική κοινωνία, σαν αυτή που ζούμε όλοι μας σε κάθε γωνιά του πλανήτη, δεν θα την έλεγες και ιδανική…ό,τι το καλύτερο θα μπορούσε να σου τύχει…την πιο δίκαιη και ασφαλή…ε;

ΑΠΟΒΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ EFES 2013 Εικόνες από το μέλλον; - Η Τουρκία "δείχνει τα δόντια της"



ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ.

Mε μια μεγάλη αποβατική ενέργεια στο Seferihisar του κόλπου Doğanbey, νότια της Σμύρνης, ολοκληρώθηκε χθες η ετήσια διακλαδική άσκηση EFES των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΤΕΔ) η οποία αν και συμμετείχαν 2.000 λιγότερο ρποσωπικό από πέρσι (7.000 αντί 9.000 ανδρών και γυναικών το 2012) εν τούτοις θεωρείται η καλύτερα οργανωμένη και με τα πλέον προηγμένα μέσα αποβάσεων που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Δύο τα αντιρατσιστικά πονήματα στη Βουλή ....



Με... δύο νομοθετικά κείμενα εμφανίζεται η κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή. Νωρίτερα –και όπως αναμενόταν– το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ κατέθεσαν από κοινού το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του Αντώνη Ρουπακιώτη που απέκλεισε από τη συζήτηση το Μαξίμου.

Ο Μόσιαλος κλείνει το μάτι στη ΔΗΜΑΡ!!!


Μήπως έπεται και συνέχεια; 

Σε Κέντρο Aντιβαλλιστικής 'Aμυνας αναβαθμιζεται το Πεδίο Βολής Κρήτης ! ( video)


Τα 49 χρόνια από την ίδρυση του συμπληρώνει το Πεδίο Βολής Κρήτης ενώ συζητείται η αναβάθμισή του ...Απο τις Χώρες Χρήστες του Π.Β.Κ !
Σε Κέντρο Aντιβαλλιστικής Άμυνας είναι  πολύ πιθανόν να αναβαθμιστεί το Πεδίο Βολής Κρήτης. 

ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ, ΛΕΕΙ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....




ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ


ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ, ΛΕΕΙ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Παραδιάς: ''Όμηροι της ληστρικής φορολογίας ακινήτων''


«Ομήρους της ληστρικής φορολογίας ακινήτων, και πραγματικά λύτρα τους φόρους που καλούνται να πληρώσουν», χαρακτήρισε τους ιδιοκτήτες ο Πρόεδρος της Πανελληνίου Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων Στράτος Παραδιάς κατά την ομιλία του στη δημόσια συζήτηση που διεξήχθη σήμερα στα γραφεία της ΠΟΜΙΔΑ.
 

Greek minister: Our countries have known each other for thousands of years...


ENGLISH WRITTEN.

Το ΑΠΘ ανοίγει το δρόμο για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης...


Τη μελέτη αποκατάστασης της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, που εκπόνησε η Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ, παρουσίασε σήμερα η ομάδα εργασίας του Πανεπιστημίου, με επικεφαλής τον Πρύτανη Γιάννη Μυλόπουλο, ενώπιον της Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Κωνσταντινούπολη και του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.
 

Διαδικασίες -εξπρές για άδεια διαμονής σε στελέχη και επενδυτές «στρατηγικού χαρακτήρα»


Με στόχο την απλοποίηση των διαδικασιών για τη διευκόλυνση ξένων επενδυτών το υπουργείο Εσωτερικών καθόρισε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη χορήγηση και ανανέωση της άδειας παραμονής στην Ελλάδα υπηκόων τρίτων χωρών οι οποίοι κάνουν «στρατηγικού χαρακτήρα» επενδύσεις, αλλά και για στελέχη για τα οποία η έκδοση άδειας διαμονής θεωρείται απαραίτητη προϋπόθεση για την....

Συνεχίζεται το φλερτ Σγουρού με τη Ν.Δ.!!!



Στόχος η επανεκλογή του με διακομματική στήριξη…

Ο Περισσός πάει Καναδά και Νέα Υόρκη...


Στους Έλληνες ομογενείς του Καναδά και των ΗΠΑ θα απευθυνθεί το ΚΚΕ...

Φεύγει ένας μεγάλος «βραχνάς» για τα στρατιωτικά νοσ/μεία...


Σε πορεία οριστικής ρύθμισης και εξόφλησης των οφειλών έναντι των προμηθευτών υγειονομικού υλικού και φαρμάκων εισήλθαν τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ Η 31η ΜΑΙΟΥ.


Συγκέντρωση στρατιωτικών στη Λάρισα- ΒΙΝΤΕΟ....


Ευχαριστημένοι δηλώνουν οι διοργανωτές της συγκέντρωσης στρατιωτικών στη Λάρισα. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν η προσέλευση κόσμου ήταν καλή και υπήρχε συμμετοχή από διάφορες περιοχές της χώρας, κυρίως βέβαια τις γειτονικές από τη Λάρισα. Συμμετοχή εν ενεργεία αδιευκρίνιστη αφού στολές δεν υπήρχαν. Στο κεντρικό πανό έγραφαν "Φωτιά και λάβρα θα είναι η ψήφος μας".

Εκθεση Κομισιόν: Προπαγανδιστική φούσκα η «ανάπτυξη»


«Η Ελλάδα ανακτά γρήγορα την ανταγωνιστικότητα κόστους μετά από σημαντικές απώλειες την προηγούμενη δεκαετία...

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com