Κυριακή, 27 Ιουλίου 2014

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ...ΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

«Κούρεμα» τόσο στα αναδρομικά που θα καταβληθούν σε δόσεις όσο και στις αυξήσεις αποδοχών που προκύπτουν για τους ενστόλους από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας εξετάζει το οικονομικό επιτελείο.

Ποια ονόματα ακούγονται ως διάδοχοι του Δ.Αβραμόπουλου στο ΥΠΕΘΑ: Ο Θεός να βάλει το χέρι του...
ΜΙΣΘΟΙ--Τέσσερις στους δέκα αμείβονται με λιγότερα από 750 ευρώ μεικτά ...
Ο Εσπερινός του Αγίου Παντελεήμονα στην Αθήνα ...
"H MHTEΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ" ...ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ !!!Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διαβουλεύσεις κυβέρνησης – τρόικα, σε παρασκηνιακό επίπεδο, για το θέμα της χρηματοδότησης των κομμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ρύθμιση που θα μειώνει τη χρηματοδότησή τους, αλλά θα ανοίξει το δρόμο για έλεγχο στα οικονομικά των κομμάτων και των βουλευτών, θα πρέπει κανονικά να ενταχθεί στο πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, που θα κατατεθεί στη Βουλή την ερχόμενη Δευτέρα.
Κυβέρνηση και τρόικα διαφωνούν....

Υπουργός του Γιούνκερ ο Αβραμόπουλος! Το παρασκήνιο και οι πιθανοί διάδοχοι στο ΥΠΕΘΑ ...BINTEO---Σε μαζικές αγορές κατευθυνόμενων αντιαρματικών βλημάτων προχωρά εσπευσμένα ο ΕΣ ...


Ελληνισμός Ουκρανίας: Η Αθήνα να αναλάβει τις ευθύνες της ...ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ:Για 10ο μήνα κατρακυλούν οι εξαγωγές και αυξάνεται το έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου ...Για δέκατο συνεχή μήνα, όπως δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, κατρακυλούν οι εξαγωγές και αυξάνεται το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου. Παρά τις άγριες περικοπές των μισθών, τη μαζική ανεργία και τη γενίκευση της επισφάλειας, οι εξαγωγές έπεσαν και τον Μάιο κατά 8,3%, ενώ το εμπορικό έλλειμμα αυξήθηκε κατά 21,9% υπερβαίνοντας το 1,7 δισ. ευρώ.

Πτήσεις "μυστήριο" από uav's σε Έβρο και νησιά του Αιγαίου ...Η Ευρωπαϊκού επιπέδου συνάντηση που χρίζει Επίτροπο τον Αβραμόπουλο ...ΟΡΙΣΤΙΚΟ "ΟΧΙ" ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΝΤΟΡΑ ΓΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΤΗΣ Ε.Ε.

ΦΗΜΕΣ ΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟΝ Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ή ΤΟΝ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ.

ΣΤΟ ΜΑΛΕΜΕ Ο Α/Γ.Ε.Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΝΙΚΗ" ...Αυτοί που έλεγαν «ψηφίστε μας για να μην σας πάρουν τα σπίτια» κάνουν τους Έλληνες ενοικιαστές στις ιδιοκτησίες τους ...Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr