Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ... ..........


Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Νίκος Παπαχρήστος, μίλησε στη ΝΕΤ και στην «Πρωινή Ενημέρωση» τονίζοντας ότι η τελική απόφαση για τις απεργιακές κινητοποιήσεις κατά την διάρκεια των Πανελλαδικών εξετάσεων θα παρθεί στις 15 Μαΐου.


«Οι περισσότερες παρατάξεις πρότειναν απεργία στις πανελλαδικές εξετάσεις, εκτός από το ΠΑΜΕ, υπήρξε μία εμπλοκή στην ψηφοφορία. Η ΔΑΚΕ πρότεινε κάλπη για μυστική ψηφοφορία, ωστόσο δεν συμφώνησαν οι παρατάξεις της αριστεράς», παραδέχθηκε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Νίκος Παπαχρήστος, ο οποίος συμπλήρωσε ότι «η συνεδρίαση διεκόπη και ορίστηκε να συνεχιστεί την Πέμπτη μετά το Πάσχα».
stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com