Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013

KEΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣΗΜΕΡΑ!Δημοσκόπηση Vprc: Μεγάλη πτώση ΔΗΜΑΡ, μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με 0,5%...Οι δικές μας απαιτήσεις, εκτός από τη δόση, ποιές είναι;Αυτές τις μέρες βιώνουμε πάλι, σε πληκτική επανάληψη, ένα νέο επεισόδιο από το γνωστό σίριαλ των  διαπραγματεύσεων με  την τρόϊκα.
Απαιτήσεις, απειλές για τη διακοπή της χρηματοδότησης, εκβιασμοί. Οι γνωστές τακτικές …φίλιων δυνάμεων, δηλαδή!

«Ξεχάστε το κούρεμα. Μόνη λύση η λιτότητα και νέο χαράτσι στα ακίνητα»Μήνυμα από το Βερολίνο του Γερμανού «σοφού» Π.Μπόφινγκερ..

Βάσεις 2013: Πτώση στις περιζήτητες και υψηλόβαθμες σχολές...«Ασανσέρ» οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ σε όλα τα επιστημονικά πεδία φέτος.

ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ A-7E Μνημόνια και σκανδαλολογία μετατρέπουν τις ΕΔ σε ένα απέραντο… πολεμικό μουσείο.Οι  δηλώσεις του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου  αναφορικά με την διατήρηση σε υπηρεσία των αεροσκαφών A-7E/TA-7C  όσο και δικαιολογημένη, βάσει των δεδομένων συνθηκών, μπορεί να είναι,  τόσο όμως δημιουργεί και σοβαρά ερωτήματα.

Τι θα γίνει με τα «κόκκινα» δάνεια των υπό εκκαθάριση τραπεζών...Δημοτική Αστυνομία: Έρχεται λουκέτο εξπρές...


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη με την τρόικα, εν μέσω διαμαρτυριών από την ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν «Κάτω η Χούντα των Τροϊκανών» και «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία», διαμαρτυρόμενοι για τις απολύσεις και τις μετακινήσεις δημοτικών αστυνομικών. 

Κρανιδιώτης κατά "τζιτζιφιόγκων συμβουλων" που θέλουν κλείσιμο της αμυντικής βιομηχανίας!!!Προγράμματα ΟΑΕΔ για Πρόσληψη 224.637 Ανέργων από Επιχειρήσεις...Ο ΟΑΕΔ παρουσιάζει προγράμματα απασχόλησης για επιχειρήσεις που αναμένεται να δημιουργήσουν 224.637 θέσεις εργασίας, οι οποίες μπορούν να καλυφθούν από ανέργους όλων των κοινωνικών ομάδων. Τα προγράμματα αυτά είναι:

Αμφισβητείται η καταβολή της επόμενης δόσης.Με παρακράτηση της δόσης των €8.1 δις απειλούν οι δανειστές, αν η ελληνική κυβέρνηση δεν προχωρήσει στη μείωση του δημόσιου τομέα, μέσω απολύσεων, έως την Παρασκευή, σύμφωνα με δημοσίευμα των FINANCIAL TIMES Greece under Pressure from Lenders over Public Sector Cuts») με την υπογραφή των Joshua Chaffin και Dimitris Kontogiannis.

Όλο το νομοσχέδιο και οι προβλέψεις για την ΝΕΡΙΤ ΑΕ...Κατατέθηκε απόψε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ίδρυση του νέου φορέα δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, που θα αντικαταστήσει την ΕΡΤ, η οποία καταργήθηκε με την πρόσφατη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. 
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr