Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης απαντά στα δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν πρόσφατα στο Διαδίκτυο και αφορούν αποβολή μαθητή ...


"ΒΟΜΒΕΣ" Γ. ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .....Την ώρα που σύσσωμη η κυβέρνηση μιλάει για έξοδο από τα Μνημόνια και αποδέσμευση από τους δανειστές μας και κυρίως από το ΔΝΤ, έρχεται ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης και με δηλώσεις του στο Reuters δείχνει πως είτε δεν είναι σε συνεννόηση με το Μέγαρο Μαξίμου είτε κάποιοι δεν μας λένε όλη την αλήθεια.

"Ο Ν.Δένδιας επιλέχθηκε γιατί απορρίφθηκαν άλλα ονόματα από τους ΝΑΤΟϊκούς"!!!


“Οργανωμένη επίθεση κουκουλοφόρων παρακρατικών στους Εθνικιστές εκπαιδευτικούς" ...


ΕΠΙΚΑΙΡΟ--Οι 14 νομοθετικές ρυθμίσεις που εκθέτουν την κυβέρνηση .....Δεκατέσσερις νομοθετικές ρυθμίσεις που εκθέτουν την κυβέρνηση φέρνει στο φως ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, σε έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή έπειτα από σχετική ερώτηση του πρόεδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου. Όπως διαπιστώνεται οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις «καλύπτουν αναδρομικά παραβάσεις ή απαλλάσσουν σε παρόντα και μέλλοντα χρόνο από ευθύνες δημόσιους λειτουργούς».!!!

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ- Oι “ΣΥΜΜΑΧΟΙ” Νομιμοποιούν την “ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ” του “BARBAROS”- Μεγάλη κοινή άσκηση του ΝΑΤΟ με την Τουρκία από το ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ μέχρι την ΚΥΠΡΟ!...


«ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ» - ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ...

Προσωπική επίθεση προς τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά κάνει με ανοιχτή επιστολή, μια Χανιώτισσα, μητέρα παιδιών η οποία έχει ξενιτευτεί.
Στο συγκλονιστικό της γράμμα, περιγράφει πώς η κυβέρνηση την ανάγκασε να ξενιτευτεί για να μπορέσει να παρέχει στα παιδιά της τα βασικά της επιβίωσης, ενώ καταφέρεται στην κυβέρνηση και τους εκπροσώπους της χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς.
Αναλυτικά η επιστολή:

“Συνεκμετάλλευση της Κυπριακής ΑΟΖ ή αλλιώς πάμε σε ΠΟΛΕΜΟ” ...


Πως θα θωρακίσετε ένα τραπεζικό λογαριασμό από κατασχέσεις ...


Φρεγάτα για την Κύπρο, τέλος! - Ματαιώθηκε η αποστολή "για να μην κλιμακώσουμε"...


Δείκτης ευημερίας της ΕΕ: Ελλάδα 59η θέση παγκοσμίως! Δεν πάει πιο κάτω, πιάσαμε ΠΑΤΟ! ...


Μαθητής σε Λύκειο της Κατερίνης πήρε αποβολή επειδή ζήτησε να γίνεται έπαρση της Σημαίας και να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος!!!


Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ !!!


Τουρκικό πολεμικό πλοίο θα δέσει στην Πάτρα !!!


Οι περισσότεροι Έλληνες ΖΟΥΝ στο όριο της ΦΤΩΧΕΙΑΣ! Ο οικονομικός Γολγοθάς που τραβούν τα νοικοκυριά! ...


Nα γελάσουμε ή να κλάψουμε; - Καινοφανής αντιμετώπιση της κρίσης από την κυβέρνηση ...


Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr