Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014

ΡΩΣΙΑ:ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ...
Έρχονται οι πρώτοι περιορισμοί εισαγωγών φρούτων – Απούσα η Πρέσβης μας, εξακολουθεί να… ψαρεύει στη Βαϊκάλη
Στην ακέφαλη Πρεσβεία μας στη Μόσχα ακόμη δεν γνωρίζουν τίποτε. Απούσα η Πρέσβης (ψαρεύει στη Βαϊκάλη), απών ο επιτετραμμένος και ο δ/ντής του γραφείου ΟΕΥ (αυτοί με την κανονική τους άδεια). Απορίας άξιο πώς εγκρίνουν από το ΥΠΕΞ ταυτόχρονες άδειες και μετακινήσεις σε Πρέσβη και επιτετραμμένο, ειδικά σε τέτοιες εποχές!

Κοσμογονία στο πυροβολικό: 500 εκατ. ευρώ για ρουκετοβόλα MLRS και βαλλιστικούς πυραύλους ATACMS! ..."Κοσμογονία" στο ελληνικό πυροβολικό θα συντελεστεί μέχρι το 2017 με την ένταξη σε υπηρεσία 40 μεταχειρισμένων πολλαπλών εκτοξευτών ρουκετών MLRS και την αναβάθμιση των υπαρχόντων 36 εκτοξευτών, αλλά η ουσία της προμήθειας βρίσκεται αλλού: Σύμφωνα με την χθεσινή απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές , στο πακέτο αυτό περιλαμβάνεται η αγορά 1152 προηγμένων ρουκετών M26A1ERR και 100 (!) προηγμένων βαλλιστικών πυραύλων ATACMS οι  οποίοι θα προστεθούν με στους ήδη υπάρχοντες 172 πυραύλους!

Το κακό είναι οτι ετούτοι περνάνε το Ποτάμι και νύχτα και ο Μεμέτης την… Φοβάται τη νύχτα! ...
ΕΠΙΚΑΙΡΟ--Eurostat: Διατηρεί τη θλιβερή πρωτιά στην ανεργία η Ελλάδα ...
Το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση διατηρεί η Ελλάδα, σύμφωνα με νέα στοιχεία της ευρωπαϊκής στατιστικής υπηρεσίας Eurostat για τον μήνα Ιούνιο.

Πυρπολητής 6/14: Worst Case Scenario - Αναχαίτιση τουρκικής προέλασης στο Στρυμόνα !!!

Σε άσκηση αναχαίτισης ενδεχόμενης τουρκικής προέλασης στην έσχατη γραμμή άμυνας, στη γέφυρα του Στρυμόνα, προχώρησαν πριν από λίγη ώρα Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού και συγκεκριμένα μονάδα από τη Ρεντίνα.

ΣΗΜΕΡΑ-- «Όποιος θα κάνει αίτηση από σήμερα και μετά, το εφάπαξ θα υπολογιστεί με το νέο τρόπο» ...Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τις μειώσεις σε εφάπαξ και επικουρικές από τις ρυθμίσεις του πολυνομοσχεδίου. Οι ένστολοι αντιδρούν και ζητούν από την κυβέρνηση να βάλει «φρένο» στις μειώσεις και γι’ αυτό τονίζουν ότι αυτές οι μειώσεις θα φέρουν παραιτήσεις και πρόωρη συνταξιοδότηση.

ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΕΝΑΛ/LESVOSHOP;;;


TO YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ;ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ;ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΕΝΑΛ(ΜΥΤΙΛΗΝΗ);ΟΙ Δ/ΝΤΕΣ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΔΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.

Προσκλητήριο από τράπεζες για ρυθμίσεις καρτών και δανείων ...ΕΠΙΚΑΙΡΟ--ΝΟΜΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ...ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣτΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)--Έφτασε το 9ο ελικόπτερο ΝΗ-90 για την Αεροπορία Στρατού! ...Αυστηρό μήνυμα Αρχηγού ΓΕΕΘΑ προς Αλβανούς: “Καθίστε καλά”! ...Δεν κινδυνεύει το εφάπαξ των ενστόλων λέει η κυβέρνηση ...
«Δεν θα έχουν πρόβλημα όσοι έχουν θεμελιώσει», ξεκαθαρίζουν ΥΕΘΑ και υπουργείο Εργασίας
Αναταράξεις στις Ένοπλες Δυνάμεις έχει προκαλέσει η πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε αλλαγές στα ταμεία του ένστολου προσωπικού των ένοπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας.

Με επιπρόσθετες κυρώσεις απειλούν τη Ρωσία οι G7 ...“EΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΤΕ ΤΗ ΛΙΒΥΗ” – ΦΛΕΓΕΤΑΙ Η ΤΡΙΠΟΛΗ ...
"Τέχνασμα" με "ρήτρα αξιόμαχου" για να περάσει το νομοσχέδιο ταφόπλακα για τα ταμεία ...ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ--Αστραπιαία αντίδραση της Δύναμης «ΔΕΛΤΑ» με αεραπόβαση Καταδρομών κατά «ΑλβανοΤσάμηδων» ...
Οι σκληροπυρηνικοί του Ράμα απειλούν. Ποια θα είναι η αντίδραση των ελληνικής καταγωγής βουλευτών; ...
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Δες τι σημαίνει η ώρα που γεννήθηκες!!! ...Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr