Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Μήπως δεν είστε ανίκανοι και αφελείς; Μήπως είστε προδότες;

Το "ζόρικο" στρατηγικό παιχνίδι των δύο Πατριαρχών...



Βαρθολομαίος και Κύριλλος κάνουν τις κινήσεις τους στη γεωπολιτική σκακιέρα

ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΣΥΜΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ Άνοιξε η ψαλίδα υπέρ Σαμαρά και Νέας Δημοκρατίας.



Προβάδισμα 2,3 μονάδων στην εκτίμηση ψήφου έχει η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπησηπου δημοσιεύει η Realnews και στην οποία εμφανίζεται αύξηση του ποσοστού της Χρυσής Αυγής, καθώς και μείωση για ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ........



Το ΔΝΤ μετανιώνει, αν και με όχι πολύ μεγάλο ζήλο, για το πρόγραμμα σωτηρίας που χαντάκωσε την Ελλάδα. Η Κομισιόν όμως δεν μετανιώνει και δηλώνει ότι διαφωνεί, και μάλιστα θεμελιωδώς, με όποιον μετανιώνει. Και ο Ντράγκι της Ευρωπαϊκής Τράπεζας επίσης δεν μετανιώνει για τίποτε - όλα όσα κάναμε στην Ελλάδα καλώς καμωμένα, δηλώνει αυτός.

To φάντασμα της διάσπασης κυνηγά ξανά την Τουρκία.....



Η ΤΡΟΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ – ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑΡΑΧΕΣ Ή ΑΠΛΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;


Με ένα πολύ ύπουλο τρόπο η τρόικα επιχειρεί να αφαιρέσει τα πάσης φύσεως όπλα (σκοπευτηρίου, κυνηγετικά κλπ) από τους Έλληνες - κυρίως: Με ερωτηματολόγιο το οποίο έχει τεθεί προς διαβούλευση εδώ και δύο μήνες, προσπαθούν να αποδείξουν ότι κάθε όπλο προορίζεται για εγκληματική χρήση!

''Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ PKK ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ'' Κούρδοι βουλευτές επισκέφθηκαν τον Οτσαλάν.



Ο επικεφαλής του κόμματος Σελαχατίν Ντεμίρτας και η βουλευτής του κόμματος Περβίν Μπουλντάν επισκέφτηκαν το Ιμραλί όπου κρατείται ο Οτσαλάν και τον ενημέρωσαν για την πορεία της αποχώρησης των μελών του ΡΚΚ από την Τουρκία, όπως προβλέπει η σχετική συμφωνία που έχει επιτευχθεί μεταξύ του ηγέτη του PKK και του τουρκικού κράτους. Η πρώτη αυτή φάση συμφωνίας, που εθεωρείτο και η πλέον δύσκολη, ολοκληρώθηκε συνεπώς χωρίς προβλήματα.
 

Τέλος το τραπεζικό απόρρητο.....



Διαδικασίες-εξπρές προωθεί το Υπουργείο Οικονομικών και ο Γιάννης Στουρνάρας για το άνοιγμα εγχώριων τραπεζικών λογαριασμών σε βάρος φυσικών προσώπων, που ελέγχονται για φοροδιαφυγή ακόμα και για «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος».

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ…


ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ,ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΕΘΕΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΜΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΛΟΓΟΥΣ.

ΤΟ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑΥΜΑ" ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ 23,600,000 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ.



Επιμέλεια Λ.ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 

Στην Ελλάδα η παρουσίαση του μεγαλύτερου αεροσκάφους παγκοσμίως - Φωτογραφίες...



Απίστευτος χορός αποκαλύψεων - Και άλλο ''λάθος'' παραδέχτηκε τώρα το ΔΝΤ !!!



Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και οι Ευρωπαίοι "έχασαν χρόνο" στην οικονομική διάσωση της Ελλάδας, αρνούμενοι να μειώσουν από το 2010 το βάρος του χρέους της, παραδέχτηκε ο επικεφαλής οικονομολόγος του ΔΝΤ Ολιβιέ Μπλανσάρ, σε συνέντευξη που μεταδόθηκε σήμερα από το γαλλικό κρατικό ραδιόφωνο "France Inter".

ΑΜΗΧΑΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΔΝΤ ΚΑΙ Ε.Ε. ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ πιέζουν να αξιοποιηθεί το… λάθος....


Νίκος Τριαντάφυλλος

ΣΤΟ "ΣΦΥΡΙ" ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΞΙΑΣ ΜΕΧΡΙ 200.000 ΕΥΡΩ "Bόμβα" τρόικας για πλειστηριασμούς από το 2014!!!



Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΞΕΘΩΡΙΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Οι ψευδαισθήσεις με τη Μέρκελ προκαλούν ανησυχίες στο εσωτερικό της ΝΔ...



Ιωάννης Μαρτέλλος

ΜΠΥΡΑ - ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΣΤΑ ΟΣΤΑ , ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ , ΣΤΑ ΝΕΦΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...



Για πολλά χρόνια οι λάτρεις του κρασιού το απολάμβαναν χωρίς ενοχές, αφού έχει αποδειχτεί ότι προστατεύει από τις καρδιαγγειακές παθήσεις.
Όπως δείχνουν όμως πρόσφατες μελέτες, μάλλον ήρθε η ώρα να απενοχοποιηθεί και η μπύρα, χάρη
στα πολλαπλά οφέλη της: από τη μείωση του κινδύνου οστεοπόρωσης μέχρι την πρόληψη από το διαβήτη και την άνοια.

Ελληνοτουρκικές ζυμώσεις στη συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.


Για μια ακόμα χρονιά, η οικονομική κρίση που ταλαιπωρεί την ελληνική κοινωνία αλλά και οι κυοφορούμενες γεωπολιτικές αλλαγές στην ευρύτερη περιοχή απασχολεί τα μέλη της «Λέσχης Μπίλντεμπεργκ» και τους δόκιμους προσκεκλημένους της.

NEA EΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΝΤΑΟΥΝ ΣΤΑ ΕΜΒΡΥΑ...



Μια νέα μη επεμβατική εξέταση αίματος που θα εντοπίζει το σύνδρομο Ντάουν στα έμβρυα χωρίς περιθώριο λανθασμένης διάγνωσης, αρχίζει να εφαρμόζεται στη Βρετανία.
Η εξέταση αναλύει το DNA του εμβρύου ...

Β.Πούτιν: "Η Ρωσία είναι έτοιμη να αντικαταστήσει τους Αυστριακούς στα υψίπεδα του Γκολάν"



H Ρωσία συνεχίζει τις στρατηγικές κινήσεις της στο καλά εξελιχθέν για αυτή συριακό ζήτημα, και προχώρησε σε μια εντυπωσιακή πρόταση αντικατάστασης των Αυστριακών κυανόκρανων με Ρώσους στρατιώτες. 
 

ΑΡΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ! Αυτό θα πει πρόοδος: Με email-sms οι κατασχέσεις μισθών!





Συστήματα IRS με κατασχέσεις μέσω email ή SMS, αλλά και με «σπάσιμο» τραπεζικών λογαριασμών μέσα σε 24 ώρες, ετοιμάζεται να εφαρμόσει το υπουργείο Οικονομικών. Αυτές και άλλες διατάξεις-σοκ θα περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο για τη Λογιστική Τυποποίηση και τον Έλεγχο, που θα κατατεθεί τη Δευτέρα στην Βουλή. Με αυτές καθιερώνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής κοινοποίησης ειδοποιήσεων για κατασχέσεις μισθών, συντάξεων, επιδομάτων, ενοικίων, επιδοτήσεων και λοιπών εισοδημάτων καθώς και καταθέσεων!

Μανιτάκης: 12.500 υπάλληλοι μετακινούνται μέχρι το τέλος Ιουνίου!!!



Μέχρι το τέλος Ιουνίου θα έχουν μετακινηθεί 12.500 δημόσιοι υπάλληλοι είπε ο υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Το δικό της κόμμα φτιάχνει η Διαμαντοπούλου.....


Το δικό της κόμμα ετοιμάζεται να ανακοινώσει, το επόμενο διάστημα η Άννα Διαμαντοπούλου. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, έχει ήδη... σχηματιστεί η βασική ομάδα που θα ακολουθήσει την Α. Διαμαντοπούλου στο νέο της εγχείρημα.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ Το 35% αξιωματικών και υπαξιωματικών τρώνε από το συσσίτιο των φαντάρων!!!



ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΤΕ; Μόνιμα γίνονται τα χαράτσια στα σπίτια - "Βάζουν χέρι" και στις καταθέσεις ερήμην μας...



Ένα νέου τύπου μόνιμο φόρο που θα επιβάλλεται σε κάθε ακίνητο που βρίσκεται εντός και εκτός σχεδίου αποκαλύπτει η πρόταση του υπουργείου Οικονομικών για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων που παρουσίασε προφορικά την Παρασκευή στους εκπροσώπους των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, ο Γ. Στουρνάρας.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΧΑΜΗΛΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ.....



Η κρίση επηρεάζει το...μηχανογραφικό!!!


Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες θα είναι φέτος η συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου συμμετοχής στην επιλογή για τα Πανεπιστήμια και τα Τεχνολογικά Ιδρύματα. Χιλιάδες υποψήφιοι θα κληθούν σε λίγες μέρες να επιλέξουν σπουδές που επιθυμούν αλλά συγχρόνως θα τους δίδουν και ελπίδες για επαγγελματική αποκατάσταση.

Ηλεία: Ζητούνται 4.160 εργάτες γης για τη φράουλα...



Ως μια απίστευτη «όαση» στην «έρημο» της ελληνικής ανεργίας φαντάζει η κίνηση που κάνουν 116 παραγωγοί – καλλιεργητές φράουλας από τη Ν. Μανωλάδα και τη Βουπρασία ευρύτερα.

Δύο νέες προκηρύξεις για 772 προσλήψεις σε φυλακές...


Στην τελική ευθεία βρίσκονται δύο νέες προκηρύξεις του υπουργείου Δικαιοσύνης που αφορούν την πρόσληψη 700 μονίμων σωφρονιστικών υπαλλήλων και 72 επιστημόνων και διοικητικών σε καταστήματα κράτησης όλης της χώρας.

Kάναμε λάθος που σας μαστιγώσαμε τόσο αλύπητα αλλά θα συνεχίσουμε να το κάνουμε επειδή σας αρέσει!!!


Ισως είναι πρωτόγνωρο ακόμη και για τα χρονικά του ΔΝΤ.

Η υπομονή στερεύει στις Ένοπλες Δυνάμεις - Τι θα συμβεί αν έρθουν νέες περικοπές;



Η συζήτηση στον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων περιστρέφεται πάλι τα τελευταία 24ωρα γύρω από ένα θέμα : την μετωπική σύγκρουση του Α/ΓΕΕΘΑ με τον ΣΥΣΜΕΔ και τους στρατιωτικούς τους οποίους εκπροσωπεί. 

"Διάβημα" ΕΕ σε ΗΠΑ για τις υποκλοπές...



Η Ευρωπαϊκή Ένωση προχώρησε σε άτυπο διάβημα μετά την αποκάλυψη ότι οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν τις τηλεφωνικές επικοινωνίες και όλων όσων έχουν πρόσβαση στους διακομιστές μεγάλων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο, όπως είναι οι Google και Facebook σκοπεύει να ζητήσει από την Ουάσινγκτον να της παράσχει περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση αυτή.

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.....



ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ
ΑΡΓΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ Η ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com