Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

KATΕΠΕΙΓΟΝ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ!!!



Ειδικά όσοι κάνετε δήλωση μέσω Internet. 

Ράγισαν και οι πέτρες... στη κηδεία του Κομάντο του Αλιβερίου (video).....



Ο Αυγενάκης σε ρόλο "λαγού" (Των καναλαρχών και των άλλων διαπλεκομένων δυνάμεων του "συνταγματικού τόξου")...



Για όσους δεν τον γνωρίζετε πρόκειται για τον βουλευτή της ΝΔ ο οποίος μη έχοντας να δείξει τίποτε άλλο στην πολιτική του σταδιοδρομία παρά μόνο την αφοσίωσή του στο "succes story" του αρχηγού του δηλαδή στην δυστυχία των Ελλήνων, βγήκε εν μέσω καταιγισμού δημοσιευμάτων απο τα ΜΜΕ
των "εθνικών ναταβατζήδων" (κατά τον Καραμανλή) για λουκέτο στην ΕΡΤ , να προτείνει στην κυβέρνησή του την κατάργηση του ανταποδοτικού τέλους για την ΕΡΤ,δηλαδή των 7,5 ευρώ που πληρώνονται κάθε δίμηνο μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ.

Θοδ. Δρίτσας: Τι θα απαντήσουμε στην οικογένεια, στους φίλους και στους συναδέλφους του στρατιώτη που σκοτώθηκε έξω από τον Ωρωπό;



Τα συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους συναδέλφους και φίλους του στρατιώτη που τραυματίστηκε θανάσιμα μετά την ανατροπή του Μ-113 που οδηγούσε, εκφράζει με δήλωση του, ο Θοδωρής Δρίτσας, βουλευτής Α’ Πειραιά και Νησιών και υπεύθυνος Τομέα Άμυνας Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ.


ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ" Βουλή: Για ποινή πάνω από 10 χρόνια κάθειρξη πάνε τον Γ.Παπακωνσταντίνου!



O υπουργός Οικονομικών που έβαλε την Ελλάδα στο ΔΝΤ και την έδεσε στα δεσμά του πρώτου Μνημονίου, ο Γ.Παπακωνσταντίνου είναι ο πρώτος που οδεύει προς το εδώλιο του ειδικού δικαστηρίου από την παπανδρεϊκή ομάδα του 2010.

Και ιδιωτικές Δ.Ο.Υ ως έσχατο μέσο πάταξης της φοροδιαφυγής εισηγείται το ΔΝΤ!!!!!



Από την επιτυχία του φοροεισπρακτικού μηχανισμού θα εξαρτηθεί η αποφυγή νέων οριζόντιων περικοπών σε μισθούς και κοινωνικές παροχές εκτιμά στην έκθεσή του που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα, τοΔιεθνές Νομισματικό Ταμείο. Οι συντάκτες της, αναφέρουν ως απογοητευτικές τις μέχρι τώρα επιδόσεις της φοροεισπρακτικής μηχανής και φθάνουν...έως του σημείου να εισηγηθούν μηχανισμούς εκτός κρατικής δικαιοδοσίας. Συγκεκριμένα στην.....

Πως δεν θα γίνει η Ελλάδα… πλατεία Ταξίμ!!!



Ασφαλώς Ελλάδα και Τουρκία έχουν τρομερές διαφορές. Και σε επίπεδο κοινωνίας, αλλά και σε επίπεδο πολιτικής και διακυβέρνησης. Ακόμη κι αν οι γείτονές μας έχουν ανάπτυξη 8%, φτιάχνουν φαραωνικά έργα και εξοπλίζονται σαν αστακοί γιατί έχουν χρήμα, έχουν.... άλλα προβλήματα, κυρίως δημοκρατίας και ελευθερίας της έκφρασης. Μπορεί όλοι οι σκελετοί της Τουρκίας να κρύβονται μέσα στη βαθιά ντουλάπα της Ανατολίας, όμως, όλοι γνωρίζουν ότι το… σουλτανάτο του Ερντογάν έχει πολύ σαπίλα.

Το προφίλ των διαδηλωτών στην Τουρκία: Ποιοι είναι, τι θέλουν και που ανήκουν ιδεολογικά...



Άρχισε στην Τουρκία το κυνήγι… του ξένου «δάκτυλου»!!!


Όπως ακριβώς το είχαμε προβλέψει, αν και όχι σε όλη του τη διάσταση, οι Τούρκοι ξεκίνησαν το κυνήγι του «ξένου πράκτορα» που υποκίνησε όλη αυτή την αναταραχή, αφού ο Ερντογάν εξακολουθεί να αρνείται την απλή πραγματικότητα, ότι οι ισλαμιστικές του πολιτικές πρωτοβουλίες δεν έχουν τη στήριξη σύσσωμου του τουρκικού λαού, με τους μισούς τουλάχιστον να μη θέλουν να τον καταστήσουν ρυθμιστή της ζωής τους σε όλες της τις εκφάνσεις…

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 20ΧΡΟΝΟΥ Στο μικροσκόπιο η εκπαίδευση στα τεθωρακισμένα...



Γιάννης Κοκκινίδης
Και ενώ αναμένεται τα επόμενα  εικοσιτετράωρα το πόρισμα από την αρμόδια επιτροπή του ΓΕΣ για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα με τον  20χρονο έφεδρο πεζοναύτηΣτάθη Κρόκο συζητιέται  στο Πεντάγωνο το θέμα αν η εκπαίδευση  που σήμερα  παρέχεται  αν  είναι επαρκής. Ο πατέρας του άτυχου φαντάρου Κυριάκος κατήγγειλε χτες, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι  ότι η δεν μπορούσε με ελάχιστη εκπαίδευση να του δώσουν να οδηγεί  ένα όχημα δεκάδων τόνων.

ΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ!!



Σάββας Καλεντερίδης

Αφοι Αγγελόπουλοι: Αιματηρές μειώσεις και απολύσεις στη Χαλυβουργική.....



Απολύουν καθημερινά και κόβουν δώρα και παροχές
Καθεστώς ανασφάλειας επικρατεί εδώ και αρκετό καιρό στην εταιρεία ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ Α.Ε. (συμφερόντων Αγγελόπουλου).

How Plato and Aristotle Help Us Understand the Tyranny of Bashar al-Assad.....



ENGLISH WRITTEN./UNCLASSIFIED.

For the last two years, American and European leaders have confidently predicted that President Bashar al-Assad of Syria would soon be gone. Yet not only does he still control what remains of the Syrian state apparatus, he also just kicked the rebels out of the key town of al-Qusayr. Desertions from the Syrian military, initially thought to presage the regime’s collapse, have slowed markedly; in recent months, Assad’s strength has clearly increased, thanks to an influx of Hezbollah fighters from Lebanon and large-scale military resupply efforts from Iran and Russia.

EΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ!ΔΙΑΚΟΠΗ(;) ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ.


ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ,ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟ,

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ KAI ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ Οι Έλληνες δεν μπορούν να ζήσουν τα παιδιά τους - Στοιχεία-σοκ από Παιδικά Χωριά SOS!!!



Στη χώρα της υπογεννητικότητας, που κινδυνεύει με αφανισμό ο ελληνικός πληθυσμός, οι Έλληνες αναγκάζονται να εγκαταλείπουν τα παιδιά τους και να ζητούν βοήθεια από διάφορους φορείς μη μπορώντας να τους προσφέρουν ένα πιάτο φαγητό, να τα ντύσουν και να τα ζήσουν. Στην ανθρωπιστική κρίση που δημιουργήθηκε με ευθύνη των πολιτικών-εκτελεστικά όργανα των ξένων κέντρων εξουσίας, η κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί για να διαλύσει και τις τελευταίες κοινωνικές δομές.

Η ιερή αγελάδα των ακινήτων...



Αγγίζει τα όρια του παραλογισμού πλέον η ιστορία με τη φορολογία των ακινήτων. Εντάξει βρέθηκε το «χρυσό αυγό» για να ξεπεραστεί το πρόβλημα των φορολογικών εσόδων, μόνο που υπάρχει ο κίνδυνος πλέον από την υπερφορολόγηση να αποδειχτεί κλούβιο. Κάθε λίγο και λιγάκι η κοινή γνώμη βομβαρδίζεται με σενάρια επί σεναρίων, για το ποιος και πόσος θα είναι ο περιβόητος ενιαίος φόρος που θα αντικαταστήσει από το 2014 το γνωστό "χαράτσι". Με αναπόφευκτη συνέπεια να καλλιεργείται σύγχυση στους πολίτες, που σε μια εποχή δραματικής απώλειας εισοδημάτων, δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει.

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΝΕΥΘΕΝΤΟΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ...TWITTER;;;


ΤΟ 2012 ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΗΤΑΝ 915 ΕΚ.! Κάθε πέρσι και καλύτερα: Kατάρρευση Προϋπολογισμού με μισό δισ. ευρώ έλλειμμα!!!



Ενδείξεις "χρεοκοπίας" δείχνει ο Προϋπολογισμός βάσει των στοιχείων εκτέλεσής του από την γενική κυβέρνηση: Μετά το μεγάλο χάσμα στα έσοδα του πρώτου τριμήνου τον Απρίλιο παρουσιάστηκε πρωτογενές έλλειμμα 462 εκατ. ευρώ, αντί για πλεόνασμα 915 εκατ. ευρώ που παρατηρείτο πέρυσι τέτοια εποχή.

STOP στον καρκίνο από το…ξύδι...




Εκπληκτικά χαρακτήρισαν οι γιατροί τα αποτελέσματα μιας μελέτης που παρουσιάστηκε στο Σικάγο σχετικά με ένα νέο, γρήγορο και φθηνό τεστ πρόληψης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Θεωρούν ότι, το συγκεκριμένο τεστ θα μπορούσε να σώσει ετησίως δεκάδες χιλιάδες γυναίκες στις αναπτυσσόμενες χώρες, εντοπίζοντας τον καρκίνο σε πρώιμο στάδιο και καθιστώντας δυνατή την έγκαιρη θεραπεία.

Τα παιδιά του Lidice επέστρεψαν σπίτι τους!!!

 
Lidice-paidia-dinfo-1
Στις 2 Ιουλίου του 1942, τα περισσότερα από τα παιδιά του Lidice, ενός μικρού χωριού της τότε Τσεχοσλοβακίας, παραδόθηκαν στο τοπικό γραφείο της Γκεστάπο....

«Για το λόγο αυτό αποφεύγει το ντιμπέιτ ο πρωθυπουργός»



Παναγιώτης Βασιλάκης

ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟ 26,8% ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ Χάθηκαν 4.600 θέσεις εργασίας σε ένα μήνα!!!


Νέο ρεκόρ κατέρριψε η ανεργία τον Μάρτιο του 2013, φτάνοντας στο 26,8% από 22,2% που ήταν τον Μάρτιο του 2012 και 26,7% τον Φεβρουάριο του 2013.  

Μεγαλογιατροί και δικηγόροι δηλώνουν εφοπλιστές για να φοροδιαφεύγουν!!!


Το ΣΔΟΕ ψάχνει πόρτα – πόρτα τις εταιρείες με τους μαϊμού εφοπλιστές
Την ώρα που συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη συνεχή και απροκάλυπτη ευνοϊκή μεταχείριση των εφοπλιστών, κάποιοι απροκάλυπτα επιχειρούν να μπουν στ παιχνίδι της φοροδιαφυγής με τον ίδιο τρόπο.

Συνέλαβαν Έλληνα στα επεισόδια της Κωνσταντινούπολης.


Το σενάριο ξένων πρακτόρων που ξεσήκωσαν τα πλήθη στην Κωνσταντινούπολη προσπαθεί να «παίξει» ο φιλοκυβερνητικός Τύπος στην Τουρκία και βέβαια εμπλέκει και την Ελλάδα!

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΙΝΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ… 14ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!



ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

ΧΑΝΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ- ΧΑΜΗΛΑ Η ΔΗΜΑΡ- ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Νέα δημοσκόπηση της Pulse: Μάχη μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ...



Ο Σκορδάς, ο Τουρκολιάς και οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας.....


Πάρτε τα σπίτια του  λαού για να σωθούν οι τράπεζες από τα θαλασσοδάνεια των καπεταναίων!

Βόμβες από το ΔΝΤ που εξοργίζουν: Η Ελλάδα δεν έπρεπε να μπει στο Μνημόνιο - "Από το πρώτο πακέτο τα περισσότερα λεφτά πήγαν στους Ευρωπαίους"



Όχι μόνο διαφοροποίηση αλλά τεράστια διάσταση απόψεων αποδεικνύεται ανάμεσα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, από εμπιστευτικό έγγραφο του ΔΝΤ, που αποκάλυψε η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal. 

Επίσκεψη Ομπάμα σε Γερμανία στις 19 Ιουνίου.


Ακολουθώντας το παράδειγμα του Τζον Κένεντι και του Ρόναλντ Ρέιγκαν, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα σκοπεύει να εκφωνήσει μια σημαντική ομιλία στις 19 Ιουνίου στο Βερολίνο.

Προκήρυξη διαγωνισμού για εισαγωγή στη Σχολή Αστυφυλάκων...



Μεταθέσεις: Πάνε για "θάψιμο" την υπουργική απόφαση Ραγκούση - Νίκη του "ρουσφετομαγειρίου"


Σε λιγότερο από ένα μήνα η υπουργική απόφαση Ραγκούση για τις μεταθέσεις πρέπει να εφαρμοστεί. Η εφαρμογή της έχει ήδη αναβληθεί δυο φορές χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο. Ακόμη και στην απάντηση που έδωσε ο ΥΕΘΑ Πάνος Παναγιωτόπουλος σε σχετική ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν ανέφερε κανένα πρόβλημα για την ουσία των όσων προβλέπει η απόφαση.
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com