Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΔΩΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!!!



Μέσα σ΄ όλα, και τα ευτράπελα... Μετά την απόφαση της κυβέρνησης να μπει λουκέτο στην ΕΡΤ ένας κάτοικος από το Ηράκλειο της Κρήτης, ο Μανώλης Βραχνάκης ζητά πίσω τη δωρεά που έκανε στο τμήμα Αρχείου και Μουσείου της ΕΡΤ, των πάνω από χιλίων δίσκων βινυλίου και cd, με σπάνιες εκτελέσεις έργων κλασσικής μουσικής.

"ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ". ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ(VIDEO)



Λάβρος κατά του πολιτικού συστήματος και ειδικά του πρωθυπουργού αλλά και του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Δένδια, εμφανίστηκε στην εκδήλωση για τον έναν χρόνο από την "εκλογική νίκη" της Χ.Α, ο γγ του Λαικού Συνδέσμου, Νίκος Μιχαλολιάκος. Ο κ.Μιχαλολιάκος χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα χαρακτήρισε συμβιβασμένους όλους όσοι υποστηρίζουν το καθεστώς της ρεμούλας ενώ ξεσπώντας κατά του κ.Δένδια χαρακτήρισε ψέμμα ότι καθάρισε το κέντρο της Αθήνας "από την αραπιά", ΄οπως χαρακτηριστικά είπε.

5 μυστικά για να ζήσετε περισσότερο....



Μαγική συνταγή που θα μας βοηθήσει να «πατήσουμε» τα 100, δεν υπάρχει. Ωστόσο, διάφορες επιστημονικές έρευνες αναδεικνύουν κατά καιρούς μικρά… μυστικά τα οποία, όπως διαφαίνεται, αυξάνουν το προσδόκιμο της ζωής, στα πλαίσια πάντα μιας ισορροπημένης διαβίωσης. 

ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΙΧΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Τρόικα: Σαμποτάρουν τις αποκρατικοποιήσεις και μετά ζητάνε τα ρέστα...



Όπως πάντα οι επισκέψεις της τρόικα έχουν να κάνουν με ένα μόνο θέμα "μπαμπούλα" για όλη την ελληνική κοινωνία, και αυτό είναι η αποδέσμευση της δόσης, μια δόση που δεν θέλει να μας παραχωρήσει λόγω "πολιτικής αναταραχής".

ERT A.E.- O σύμβουλος του σύμβουλου ώ σύμβουλοι! Οι γραμματείες και οι γραμματείς...



Οι απόστρατοι τα «έψαλαν» στον Παναγιωτόπουλο!!!!


EJC calls for enhanced community security at special OSCE conference...


ENGLISH WRITTEN-E.J.C.

ΤΩΡΑ: Ισχυρός σεισμός στην Κρήτη!!!!!!



ΑΥΡΙΟ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ.



ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Σώστε τους σπόρους! Είναι η ζωή μας...



Ήταν απλά θέμα χρόνου οι ελληνικές ντόπιες ποικιλίες σπόρων να βρεθούν στο στόχαστρο της επίθεσης, όπως αυτή εξαπολύεται με την μορφή του κλεισίματος της Τράπεζας Διατήρησης Γενετικού Υλικού. 

Παρέμβαση Αβραμόπουλου για ΕΡΤ - "Ξορκίζει" την "ασύμμετρη ζημιά" των εκλογών.



ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΝΙΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΗΣ ΕΡΤ Οι ισοπεδωτικές κινήσεις και ο ξαφνικός θάνατος δεν «σώζουν» το Δημόσιο...


Η διοικητική μεταρρύθμιση και ηαναδιάρθρωση του δημόσιου τομέα εκτός από μνημονιακή ανάγκη αποτελεί και εθνική ανάγκη καθώς η διάρθρωση του κράτους όπως αυτό διαμορφώθηκε από τη Μεταπολίτευση και έπειτα είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενόςαναποτελεσματικού και δαπανηρότατου μηχανισμού. 
 

«Συμπαράσταση» Βενιζέλου στην ΕΡΤ από το… Παρίσι!!!


Αφού ως υπουργός Οικονομικών υπέγραψε τον νόμο 4002/11 για την κατάργηση της ΕΡΤ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στη Γαλλία…

Τρία κανάλια, τρία ραδιόφωνα και 800 εργαζόμενοι στη νέα ΕΡΤ - Το σχέδιο Σαμαρά και ο στόχος να βγεί "αέρα" τον Ιούλιο...



Την ώρα που συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το λουκέτο στην ΕΡΤ και η συνοχή της τρικομματικής κυβέρνησης φαίνεται πως έχει γίνει κομμάτια, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, επιμένει και τονίζει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να πάρει πίσω την πράξη Νομοθετικού περιεχομένου και να ανοίξει την ΕΡΤ. 

Στις 21 Ιουνίου ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των πανελληνίων.....



Την Παρασκευή 21 Ιουνίου και ώρα

Οι τραπεζίτες, η ΕΡΤ και... ο τρόμος της κάλπης.....



Την ώρα που ο πρωθυπουργός δείχνει έτοιμος να ρισκάρει ακόμη και την προσφυγή στις πρόωρες εκλογές, οδηγώντας σε ένα ακραίο τέλος το πολιτικό θρίλερ για την ΕΡΤ, τα ανώτερα στελέχη της τραπεζικής αγοράς παρακολουθούν με έκδηλη ανησυχία τη νέα πολιτική αναταραχή: «δεν έχουμε τελειώσει καν την ανακεφαλαιοποίηση, ενώ όλα είναι ανοικτά και στη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με την τρόικα. Πώς μπορούμε, σε αυτές τις συνθήκες, να μιλάμε για πρόωρες εκλογές;», λέει χαρακτηριστικά  ανώτερο στέλεχος μεγάλου τραπεζικού ομίλου.

Βενιζέλος: «Μην μας προκαλείτε με εκλογές»



Κατά του ενδεχομένου πρόωρων εκλογών, με αφορμή τις εξελίξεις στην ΕΡΤ, τάσσεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος με συνέντευξή του…

Οι Μεταθέσεις... «πάγωσαν»



Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, οι μεταθέσεις «πάγωσαν» μέχρι να ξεκαθαρίσει η αναδιοργάνωση.

Το παρασκήνιο της μυστικής συνάντησης για την ΕΡΤ – Βενιζέλος σε Σαμαρά: Μας ζητάς να κοροϊδεύουμε εαυτούς και αλλήλους.



Η θύελλα που έχει ξεσπάσει μετά την απόφαση της κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ με πράξη νομοθετικού περιεχομένου έχει και πολιτικές προεκτάσεις. Φαίνεται να έχει προκαλέσει ρήγμα στη σχέση των κομμάτων της κυβέρνησης και δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέπουν στο βάθος του ορίζοντα ακόμη και το ενδεχόμενο των εκλογών, ένα χρόνο μετά από εκείνες της 17ης Ιουνίου του 2012. 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΒLOOMBERG...


Mπροστά η ΝΔ σε δύο νέες δημοσκοπήσεις.



Θολό τοπίο αποτυπώνουν οι μετρήσεις

"Λάθος συνταγή" ομολογεί το ΔΝΤ και ζητάει... κατασχέσεις σπιτιών!!!


Του Γιώργου Δελαστίκ

''ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ''...


...ΕΚΤΑΚΤΟ...

Γιατί ανησυχεί η Μέρκελ.....


Βερολίνο: Της Φαίης Καραβίτη

Αν η Αθήνα βρισκόταν ως τώρα υπό συνεχή παρακολούθηση από το Βερολίνο, από την περασμένη Τρίτη οι συνεργάτες της Άγκελα Μέρκελ που ασχολούνται με την Ελλάδα βρίσκονται σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού. Η απειλή πρόωρων εκλογών και κοινωνικής αναταραχής έχουν εκνευρίσει τη γερμανική κυβέρνηση, η οποία, παρά τις διαβεβαιώσεις που λαμβάνει από την Αθήνα, ανησυχεί ότι χάνεται σταδιακά ο έλεγχος των κοινωνικών αντιδράσεων και ότι η κατάσταση προσλαμβάνει ήδη ευρύτερα πολιτικά χαρακτηριστικά.

Σαμαράς: Συντεχνία συμφερόντων η ΕΡΤ - Προνόμια και σπατάλες τέλος...



MILKO: ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΓΑΛΑ!!!



Οὐαὶ δε ὑμῖν δημοσιογράφοι και πολιτικοί υποκριτές…


Ξεχειλίζει η υποκρισία του δημοσιογραφικού και του πολιτικού κόσμου στην υπόθεση της ΕΡΤ και προσφέρουν απόδειξη για την ποιότητα και των δύο «κυκλωμάτων» που έχουν συνεισφέρει… γενναιόδωρα στο σημερινό κατάντημα της χώρας, παράλληλα με την απαξίωση των δυο αυτών χώρων, που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να είναι στηρίγματα ενός κατ’ ουσίαν – όχι μόνο κατ’ όνομα – δημοκρατικού πολιτεύματος.

ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΩΝ ΔΑΣΜΩΝ Ιστορική συμφωνία ΕΕ-ΗΠΑ: "Ατλαντική Κοινή Αγορά" αντίβαρο στην Ευρασιατική Ένωση...



Ιστορική συμφωνία που προβλέπει  τη δημιουργία ζώνης ελεύθερου εμπορίου ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και την Ευρωπαϊκή Ένωση, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη ζώνη ελευθέρου εμπορίου στον κόσμο επετεύχθη κατ'αρχήν στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο υπουργών Εμπορίου που έλαβε χώρα στο Λουξεμβούργο.

Λοβέρδος και πολιτική ηγεσία «συγκάλυψαν» τον εφιάλτη στην Υγεία!


Έρευνα-σοκ για την κατάσταση της Υγείας στην Ελλάδα από διεθνείς ερευνητές.

Οι κρυφές δημοσκοπήσεις, η αλλαγή στάσης Σαμαρά και το σχέδιο για συμφωνία.



Έντονο είναι το παρασκήνιο στην κυβέρνηση αναφορικά με τις εξελίξεις στο θέμα της ΕΡΤ αλλά και τις σχέσεις της ΝΔ με τους άλλους δύο κυβερνητικούς εταίρους, το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ.

Αρβελέρ: «Μου διεμήνυσαν ότι θα έχετε κράτος μέχρι το Σεπτέμβριο του 2013, μέχρι τις γερμανικές εκλογές. Μετά τέλος.»


Παρέμβαση Βρυξελλών για να εκτονωθεί η κρίση- Μην πάτε σε εκλογές, βρείτε τα γρήγορα...



Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις που δρομολογούνται, όλα όμως δείχνουν πως η κυβερνητική κρίση βαίνει προς εκτόνωση. Σύμφωνα με πληροφορίες του koolnews, στα επιτελεία των άλλων δύο κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση έχει φτάσει η πρόταση της κυβέρνησης για την άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ. Αυτή η εξέλιξη δρομολογείται πιθανώς για το τέλος της επόμενης εβδομάδας ή νωρίτερα προκειμένου να δωθεί το μήνυμα προς το εξωτερικό ότι δεν τείθεται θέμα πολιτικής αστάθειας στη χώρα.

ΞΕΦΤΙΛΑ ! 124 ΠΒΕ - Παρελαύνουν με σελοτέιπ στα όπλα και δεμένους αορτήρες!


Αυτή την τραγική εικόνα είδαν όσοι παρευρέθηκαν στην ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων της 124 ΠΒΕ (Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης) στην Τρίπολη. Στην παρέλαση που ακολούθησε οι πιο παρατηρητικοί είδαν την άθλια κατάσταση που βρίσκεται ο ατομικός οπλισμός των υπηρετούντωνστην μονάδα με κοινές κολλητικές ταινίες οι οποίες συγκρατούν τα όπλα και οι αορτήρες δεμένες με κόσμους!

ΤΩΡΑ Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ.............



ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΡΑΤΑ Η ΔΗΜΑΡ - «ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ» ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Κίνηση εκτόνωσης από Σαμαρά για άνοιγμα της ΕΡΤ.



Να κατευνάσει τα πνεύματα προσπαθεί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος σε μια κίνηση εκτόνωσης ανακοίνωσε την πρόθεσή του να προχωρήσουν άμεσα από τον ειδικό διαχειριστή όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να ανοίξει η ΕΡΤ και να αρχίσει η μετάδοση ενημερωτικού προγράμματος της δημόσιας τηλεόρασης. 

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ «Διαλέγουμε το δρόμο των μεγάλων μεταρρυθμίσεων για την πατρίδα μας»



Σε ιδιαίτερα  υψηλούς τόνους ήταν η ομιλία του πρωθυπουργού στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ όπου τόνισε ότι πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά στη χώρα. «Υπάρχουν ακόμη ταμπού. Κάποιοι μάλιστα, πιστεύουν ότι η δημόσια περιουσία ανήκει σε αυτούς που πρόλαβαν να την καταπατήσουν» υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς.

ΒΟΜΒΑ ΖΙΑΖΙΑ: "Η Θράκη χάνεται, η Αθήνα κοιμάται" - Τι αποκάλυψε για τις συνέπειες των περικοπών στις ΕΔ......


Μια ομιλία- βόμβα του πρώην Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνου Ζιαζιά. Τα όσα έχει πει για τις επιπτώσεις των περικοπών στην Εθνική Άμυνα κανονικά θα πρέπει να προκαλέσουν συναγερμό στην κυβέρνηση.

Τα αγωνιώδη μηνύματα που καλούν στην πολιτική ηγεσία να αφυπνιστεί και να στρέψει την προσοχή της ειδικά τώρα ,μέσα στην οικονομική κρίση, στα εθνικά θέματα, πληθαίνουν. Και όταν μια φωνή όπως του πρώην Α/ΓΕΣ στρατηγού Κωνσταντίνου Ζιαζιά , φωνάζει “ξυπνήστε” προς τους πολιτικούς, δείχνοντας στον χάρτη τη Θράκη ,τότε δεν μπορείς παρά να ανησυχείς ! Εκτός βέβαια από τους πολιτικούς μας. 

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΛΟΓΩ ΕΡΤ; Προβάδισμα 2,5% για ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση - Στο 14% η Χ.A.



Προβάδισμα 2,5 μονάδων στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει νέα δημοσκόπηση της VPRC με τον Λαϊκό Σύνδεσμο να φτάνει το 14%. Όλα αυτά με αναγωγή επί των αναποφάσιστων.
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com