Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Το ψηλότερο κτίριο στις ΗΠΑ στη θέση των Δίδυμων Πύργων!!!!!! (BINTEO).


                                          GOD BLESS AMERICA-IN GOD WE TRUST.

Κύπρος: Σύλληψη τριών Ελλήνων στα κατεχόμενα, άμεση απελευθέρωση ζητά το ΥΠΕΞ...




Την άμεση απελευθέρωση των τριών Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι κρατούνται παράνομα στα κατεχόμενα, με την κατηγορία ότι εισήλθαν άνευ αδείας στην ουδέτερη ζώνη στην Κύπρο, ζήτησε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Να βρούμε τον δρόμο μας.......



Το ασυνείδητο εκτός από "μπαούλο" κακών εμπειριών και απωθημένων, θα μπορούσε να αποτελεί και πηγή δημουργίας;

Σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στην επέτειο της Άλωσης!



Τρεις δράστες φέρονται πως σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στις 29 Μαΐου την ημέρα της 560ης επετείου της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης σύμφωνα με την τουρκική αστυνομία.

Δυσφορία και αμηχανία μετά την αποχώρηση Πεπόνη - Μουζακίτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Έντονες και πολύ σοβαρές πολιτικές διαστάσεις λαμβάνει η αποχώρηση των οικονομικών
εισαγγελέων κ.κ. Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη, η οποία κάθε άλλο παρά αιφνίδια θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί.

Από Αξιωματικός Ταξιτζής και ντελίβερι (ΒΙΝΤΕΟ)....


ΘΛΙΞΗ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ.
(staratalogia.gr)


O ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...

 ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

OIKONOMIKH KΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.


ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ,ΑΠΟ 01/01/2009 ΕΩΣ 31/08/2012, ΠΕΡΙΠΟΥ 3,217 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ.ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΑΥΤΗ Η ΑΥΞΗΣΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΜΒΑΘΥΝΩ ΣΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΑΣ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ.

Αστυνομικός προπηλάκισε βουλευτή μέσα στο τμήμα για τις περικοπές!


Αστυνομικός που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα Καρπάθου προπηλάκισε τον βουλευτή Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας Μάνο Κόνσολα όταν αυτός επισκέφθηκε το τμήμα για εθιμοτυπική επίσκεψη το απόγευμα της Πέμπτης.

Όπως έγινε γνωστό, ο αστυνομικός, διαμαρτυρόμενος για τις περικοπές μισθών, επιτέθηκε φραστικά στον βουλευτή και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ...

cid:image001.jpg@01CA4156.4E5F9400

Citigroup: Έρχεται κούρεμα καταθέσεων και στην Ελλάδα!!!



ΕΣΥ πού ΗΣΟΥΝ ???


China looks for growing role in Middle East...



China’s media, directed by its government, used the simultaneous visits by Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu and Palestinian Authority President Mahmoud Abbas this week to highlight the country’s ostensibly growing role in the Middle East – in accordance with the effort by its new leaders to expand China’s profile in the international arena. 

Πήραν πίσω το απίθανο ν/σ περί "αντιρατσισμού" και "αλλοίωσης ιστορικών γεγονότων"



Άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης στο θέμα του δήθεν "αντιρατσιστικού" και κατά της "αλλοίωσης ιστορικών γεγονότων" νομοσχεδίου, είχαμε πριν απόλίγο με σχετική ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου.

Τι είχες Γιώργη τι είχα πάντα για τον Καρατζαφέρη...



Στην σημερινή καθημερινή τηλεοπτική του εκπομπή στο ΑΡΤ (πρώην Τηλεάστυ), ο εν πολλαίς αμαρτίες, Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, διατράνωνε υπερηφάνως πως θα έπρεπε η πατρίδα μας να στραφεί προς την Κίνα, προκειμένου να εξασφαλίσει πρόσθετο φθηνό δανεισμό. Προς ενίσχυση των όσων σήμερα έλεγε, παρέπεμπε τους τηλεθεατές σε ομιλία του το 2011 στην Ελληνική βουλή, όπου ισχυριζόταν και πρότεινε ακριβώς τα ίδια.

Σκουριές: Άντρας των ΜΑΤ ειρωνεύεται κατοίκους - Νέα επεισόδια το πρωί!!!(BINTEO)


Σάλος από το βίντεο που θα δείτε και δείχνει άντρες των ΜΑΤ να κοροϊδεύουν κατοίκους στις Σκουριές - ''Σας αγαπάμε και θα αγοράζουμε χρυσό από εδώ για να σας ενισχύσουμε'' τους λένε μεταξύ άλλων...

Όλα αυτά την ώρα που η κατάσταση στις Σκουριές δεν λέει να ηρεμήσει. Το πρωί 200 κάτοικοι της Ιερισσού ανέβηκαν στο ρέμα Καρατζά στο όρος Κάκαβος στις Σκουριές για να εμποδίσουν εργασίες αποψίλωσης που έκαναν εργαζόμενοι στα μεταλλεία. 

Χαρά Νικοπούλου: Δεν παίρνω βραβείο από κάποιον που υπέγραψε την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας…




Κεραυνός εν αιθρία, το βράδυ της Πέμπτης 9 Μαΐου 2013, για τον βουλευτή Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Στάθη Κωνσταντινίδη, σε εκδήλωση του Δήμου Αμυνταίου όπου τιμήθηκαν, εκτός της Χαράς Νικοπούλου, οι Δασκάλες Καραλή Σβάρνα Αρσινόη, Σταγγόλη Ανδρονίκη και Αλεξανδρή Ρούλα, η Ένωση Επιστημόνων Γυναικών Αθηνών, οι μαθητές που πέτυχαν στις Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές καθώς και ο τ. Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φράγκος Φραγκούλης, ο οποίος ήταν κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης.

Η ΘΛΙΨΗ ΣΤΑ ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ…


AN KAΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ,ΘΑ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΥΠΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ!!!


TYXAIA ΠΡΟΧΘΕΣ,ΚΑΙ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣΓΙΑ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ,ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟΝ ΩΜΟ.ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑ ΕΝΑ ΚΥΡΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ,ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΥΡΟ ΝΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΟΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΩΝ ΧΕΙΛΙΩΝ ΤΟΥ.

ΟΤΑΝ Η ΕΥΠ ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ........




Η πυκνή ομίχλη τύλιγε εκείνο το ξημέρωμα το Τσιακιρλί της Τουρκίας, όπως η ομίχλη τυλίγει την Εθνική Υπηρεσία πληροφοριών και τους διάσημους αρχηγούς της.
Μάλλον στην πιο συναρπαστική αποστολή στις εσχατιές της Ασιατικής γης, εκεί στο Τσιακιρλί της επαρχίας Νεβσεχίρ, τα “γεράκια” της ΕΥΠ – κάτι άγριοι ΚΥΠατζήδες σπάνιοι Κένταυροι μισοί καθάρματα και μισοί άγγελοι – κατάφεραν να βρουν Έλληνες αιχμαλώτους!!!

11 Τροφές που σε κάνουν να γερνάς γρηγορότερα! Τις ήξερες;



Όλοι θέλουμε να δείχνουμε νέοι και υγιείς, όμως οι κρέμες και οι θεραπείες δεν πρόκειται να σε βοηθήσουν εάν δεν τρέφεσαι σωστά.
Διάβασε παρακάτω για 11 τροφές που έχεις σίγουρα στη διατροφή σου και δεν ήξερες το πόσο κακό μπορούν να κάνουν στο δέρμα και τη φυσική σου κατάσταση. Μερικές από αυτές που ίσως θεωρούσες άκακες, μπορεί να σε σοκάρουν με το πόσο κακό μπορεί να σου κάνουν!

'Ερευνες μετά την αποκάλυψη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου...



Νοθευμένα «έξτρα παρθένα ελαιόλαδα» με… κεχρωσμένο τεχνητά σογιέλαιο...



 «Εξτρα παρθένο ελαιόλαδο»… νοθευμένο με σογιέλαιο τεχνητά κεχρωσμένο ανακάλυψε τις τελευταίες ημέρες ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην ελληνική αγορά. Τα προϊόντα αυτά ήδη έχει ζητηθεί να ανακληθούν, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, πολλοί επιτήδειοι έχουν γεμίσει με «διατροφικές βόμβες» τα ράφια.

"Έχετε ευθύνες για την αυτοκτονία του υπολοχαγού" - Κατηγορώ αποστρατων........


Να αναλογιστούν τις ευθύνες τους για την αυτοκτονία του υπολοχαγού καλούν την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων οι απόστρατοι της ΑΚΙΣ .

Οι πενηντάρηδες που μπορούν να βγουν στη σύνταξη...




Οι ευνοϊκές ρυθμίσεις για άντρες και γυναίκες
Σύνταξη με ευνοϊκούς όρους δικαιούνται 400.000 ασφαλισμένοι, που μπορούν να...
ανοίξουν την πόρτα εξόδου πριν από τη συμπλήρωση του 60ού έτους.

Βόλφγκανγκ Γκέρκε. "Δεν υπάρχει απόλυτη προστασία για τραπεζικές καταθέσεις"


Δεν υπάρχει απόλυτη προστασία για τις (τραπεζικές) καταθέσεις, προειδοποίησε ο γερμανός οικονομολόγος και ειδικός σε τραπεζικά θέματα Βόλφγκανγκ Γκέρκε, ο οποίος χαρακτηρίζει «μεγάλο, ασυγχώρητο λάθος της πολιτικής» την απόπειρα να θιγούν οι μικροκαταθέτες στις τράπεζες της Κύπρου.

Ετοιμαστείτε για πολύ ζεστό καλοκαίρι!!!



Η στατιστική ανάλυση είναι μια μέθοδος εκτίμησης της τάσης του καιρού για μεγάλες χρονικές περιόδους. Βασίζεται στην ανάλυση αριθμητικών δεδομένων (θερμοκρασία στα 850hPa) τα οποία δίνουν μια στατιστική εκτίμηση/πιθανότητα για την καιρική τάση της εκτιμώμενης περιόδου.
Aς δούμε λοιπόν αναλυτικά την τάση του καιρού για το καλοκαίρι του 2013:

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ 310 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ. ΠΑΡΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ.



Η Ελλάδα και η Ιταλία είναι οι δύο χώρες με τον μεγαλύτερο αριθμό Αλβανών μεταναστών και από εκεί προέρχονται οι κύριες αποστολές εμβασμάτων προς την Αλβανία.
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com