Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Παγώνουν έως το 2016 οι αντικειμενικές αξίες - Τι σημαίνει αυτό για χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων - Ποιοί θα είναι οι κερδισμένοι...



ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ 9 ΦΑΓΩΣΙΜΑ...



Και όμως, αυτή η προσπάθεια να δοκιμάσει κανείς τα όριά του, είναι αυτό  που τον κάνει να αισθάνεται άνθρωπος, εναρμονισμένος με τη φύση και τις δυνατότητές του. 

ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ...Στο… χρονοντούλαπο του ΠΑΣΟΚ τα πορίσματα για τα οικονομικά!



ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ...



Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ...



Αυθαίρετα: με 50 ευρώ και ως 102 δόσεις η τακτοποίηση – Αναλυτικά ο νόμος...



Το νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα παρουσίασε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σταύρος Καλαφάτης... 

Η φυγή των Εβραίων επιστημόνων από την ναζιστική Γερμανία.....




ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ...Σχης Σ.Καλμπουρτζής: Ένας άγνωστος ήρωας του 1974...



Ένας άγνωστος ήρωας του πολέμου της Κύπρου το 1974, ο Συνταγματάρχης Πυροβολικού (αντιστράτηγος πλέον, μετά θάνατον) Στυλιανός Καλμπουρτζής δείχνει στους αιώνες τον δρόμο της τιμής στους διαδόχους του με την μαχητικότητα, την ευστροφία και εν τέλει την θυσία του στο μαρτυρικό νησί.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.



Tο πρόβλημα “γήρανσης” του προσωπικού των Ειδικών Δυνάμεων απασχολούσε εδώ και αρκετά χρόνια τις στρατιωτικές ηγεσίες. Η οικονομική κρίση έκανε ακόμη δυσκολότερη την “επιχείρηση ανανέωσης” με το πάγωμα των προσλήψεων, ωστόσο φαίνεται ότι τώρα οδηγούμαστε προς μια λύση.

AΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..... 13.000 κρατούμενοι - Θα αποσυμφορήσουν τις φυλακές με το... "βραχιολάκι"!



Η κατάσταση στο σωφρονιστικό σύστημα έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, καθώς σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Δικαιοσύνης πλέον μέσα στις φυλακές ο αριθμός των κρατουμένων έφθασε τις 12.900 και δεν μπορεί το τελευταίο διάστημα να εισαχθεί ούτε ένας κρατούμενος, τη στιγμή μάλιστα που οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι δεν ξεπερνούν τους 1.800!

Νεκρός ο νούμερο 2 στην ηγεσία της Αλ Κάιντα ...



Νεκρός μετά από επίθεση αμερικανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους στην Υεμένη έπεσε ο Σαουδάραβας, Σάιντ αλ Σεχρι, δεύτερος τη τάξει στην ηγεσία της Αλ Κάιντα στην Αραβική Χερσόνησο.

Προγράμματα μαζικών αναχρηματοδοτήσεων από τις τράπεζες για τα «κόκκινα» δάνεια...



Με προγράμματα ρυθμίσεων δανείων που περιλαμβάνουν μειώσεις επιτοκίων, επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής έως και 40 χρόνια, αλλά και περιόδους χάριτος πολλών μηνών, επιχειρούν οι τράπεζες να αντιμετωπίσουν τα κόκκινα δάνεια που έχουν μετατραπεί σε εφιάλτη για τις ίδιες, αλλά και για εκατομμύρια νοικοκυριά.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!Οι "άγνωστοι" Εξτρεμιστές-Ισλαμιστές των Βαλκανίων. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!!!



O ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ...



ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΜΕ ΤΑΙΝΙΑ...


Ποιοι δικαιούνται το νέο οικογενειακό επίδομα…



Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιουλίου θα καταβληθούν στους πρώτους 39.381 δικαιούχους, τα νέα οικογενειακά επιδόματα, το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων και το ειδικό επίδομα τριτέκνων και πολυτέκνων οικογενειών.

ΝΤΟΥΜΠΑΪ ...16 μήνες φυλακή σε Νορβηγίδα επειδή την βίασαν!!!!



Ο όμορφος κόσμος του Ισλάμ: Δικαστήριο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έκρινε ένοχη μια Νορβηγίδα η οποία είχε καταγγείλει τον βιασμό της στις αρχές της χώρας!
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com