Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ...


Με συνέντευξη στο προστατευμένο τηλεοπτικά περιβάλλον της ΝΕΡΙΤ (και όχι με διάγγελμα) παίζει το τελευταίο του χαρτί ο Αντώνης Σαμαράς σήμερα στις 6 το απόγευμα - Αντίστροφα μετά πλέον ο χρόνος για την κρίσιμη ψηφοφορία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας που θα διεξαχθεί στις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (29/12/2014)στη Βουλή.
Και μόνο το γεγονός ότι δεν θα απευθύνει νέο διάγγελμα στον ελληνικό λαό και στους βουλευτές, αλλά επιλέγει να παραχωρήσει συνέντευξη στο «δημιούργημά του», τη ΝΕΡΙΤ, δείχνει την κατάσταση πανικού εις την οποία έχει περιέλθει τόσο ο ίδιος όσο και οι στενοί του συνεργάτες. 
Ο Αντώνης Σαμαράς παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ , η οποία θα μεταδοθεί - σε βίντεο - σήμερα, Σάββατο (27/12/2014), στις 18:30, στο πλαίσιο του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ.

ΓΕΣ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ...


ΤΣΙΠΡΑΣ: ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ...


Βέβαιος για προσφυγή στις κάλπες και νίκη του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας, κάνοντας λόγο για μία νίκη η οποία θα είναι η αρχή μιας μεγάλης εθνικής προσπάθειας για την κοινωνική σωτηρία και την ανασυγκρότηση του τόπου.

Την ίδια στιγμή, σε παρέμβασή του στην «Αυγή τη Κυριακής» ορίζει το «πρόγραμμα Θεσσαλονίκης» ως το πεδίο σύγκλησης με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις για συμμαχίες, ενώ μιλά για μία ακόμη φορά για την Ελλάδα της Ευρωζώνης, θέτοντας όμως ως ζητούμενο την εγκατάλειψη των πολιτικών λιτότητας.
Διαβάστε απόσπασμα από το άρθρο του κ. Τσίπρα:

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο: Όποιος ψηφίζει Σταύρο Δήμα παίρνει… συγχωροχάρτι! ...


ΣΤΑΘΑΚΗΣ: ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ...


Σε συνολική διαπραγμάτευση του χρέους χωρίς μονομερείς ενέργειες θα προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, εάν εκλεγεί κυβέρνηση, τονίζει ο βουλευτής, Γιώργος Σταθάκης, υπογραμμίζοντας ότι «οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ φαντάζουν περισσότερο ρεαλιστικές από αυτές της σημερινής κυβέρνησης».

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΟΙΜΠΛΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ "ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ"(!!!) ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ...


Στο "μικροσκόπιο" της τρόικας οι φοροαπαλλαγές !!!



Στο «στόχαστρο» της τρόικας έχουν μπει οι απαλλαγές για φόρους.
 
Με επιχείρημα την αύξηση των εσόδων, οι εκπρόσωποι των δανειστών επιμένουν ότι πρέπει να πάψουν να υπάρχουν στρεβλώσεις και αδικαιολόγητες ελαφρύνσεις.
 
Συνολικά, στο μικροσκόπιο βρίσκονται εξαιρέσεις ύψους 3,6 δισ. ευρώ.
 
Οι φοροαπαλλαγές για τα νοικοκυριά υπολογίζονται στα 264 εκατ. ευρώ και αφορούν:
 
• τις ιατρικές και νοσοκομειακές δαπάνες,
 
• τις μειώσεις φόρων για άτομα με αναπηρία,
 
• τον ειδικό τρόπο φορολόγησης των ναυτικών και
 
• τις εκπτώσεις για δωρεές και χορηγίες.
 

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ... ΑΛΛΑΓΗ; ...



Ο Ευάγγελος Βενιζέλος πετά τον «μουτζούρη» της διάσπασης στον ΓΑΠ- Αυτός ετοιμάζει το νέο κόμμα…Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις και ποια γνωστά ονόματα θα βρεθούν δίπλα στον Παπανδρέου.
Τον εμφανέστατο φόβο του για το τι μέλλει γενέσθαι από την ίδρυση νέου κόμματος από τον Γιώργο έβγαλε ο Βενιζέλος με την οξεία επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ΓΑΠ μέσω… «άτυπης ενημέρωσης» από τη Χαρ. Τρικούπη.
Με την «ενημέρωση» αυτή, αφενός -εμμέσως πλην σαφώς - εγκαλεί τον ΓΑΠ ότι νοιάζεται μόνο για καρέκλες, όταν επισημαίνει ότι είναι πρόθυμος να τον τοποθετήσει ή στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ή σε όποια εκλογική περιφέρεια αυτός επιθυμεί και αφετέρου του «προσφέρει» το συνέδριο που έχει ζητήσει. 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ--Άνθρωποι τρώνε από τα σκουπίδια! Αναζητούν ένα κομμάτι ψωμί!!!


ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ και οικογένειες ΘΡΗΝΟΥΝ πάνω από τα μνήματα…Πάνω από 4000 αυτοκτονίες έφερε η κρίση! .....


WALL STREET JOURNAL: ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ...


Πολλοί Έλληνες ήδη στηρίζονται στον ΣΥΡΙΖΑ σε ενδεχόμενες εκλογές, οι οποίες μάλλον θα προκηρυχθούν στις αρχές Φεβρουαρίου, αναφέρει και η Wall Streeet Journal.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία τα οποία αναφέρει το άρθρο, πολλά υπερχρεωμένα νοικοκυριά δεν μπαίνουν σε κάποια από τις ρυθμίσεις που προσφέρει η κυβέρνηση, ελπίζοντας ότι μια μελλοντική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα έχει κάτι καλύτερο να τους προτείνει.

ANAΜΕΝΕΤΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ...


Τ. Κουίκ: Την Δευτέρα οι ΑΝΕΛ θα δώσουν τέλος στην συγκυβέρνηση της δυστυχίας ...


Υπό προϋποθέσεις ΝΑΙ στον Δήμα από τον Ουζουνίδη! ...


Τι είπε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και για την υπόθεση Χαικάλη...

ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ MΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ DEB ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ;

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com