Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014

ΕΙΚΟΝΕΣ-Ανθρωποι άστεγοι στους δρόμους της Αθήνας που πριν είχαν μια καλή δουλειά ...Ν.Κωνσταντόπουλος στον εισαγγελέα: "Τι ενοούσε η κυβέρνηση όταν έλεγε θα βρεθούν με κάθε τρόπο οι 180 βουλευτές"; ...ΒΙΝΤΕΟ-ΚΥΠΡΟΣ--Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ...ΕΠΟΜΕΝΟ “ΕΡΓΟ” ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ;Τσίπρας: Η Τουρκία παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου ...


Επίσκεψη Αρχηγού Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο ΥΠΕΘΑ- ΔΕΙΤΕ τι συζήτησαν Τσίπρας και Αβραμόπουλος (ΦΩΤΟ)...


ΤΑ 10 ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΤΗΣΙΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ...Κατάσχεση περιουσίας του Δημοσίου για οφειλές σε ιδιώτες ...Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης το οποίο προβλέπει εκδοση διαταγής πληρωμής κατά του Δημοσίου και κατασχέσεις της περιουσίας του αν δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις του σε ιδιώτες.

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, ο ιδιώτης που του χρωστά το δημόσιο θα μπορεί να στραφεί δικαστικά για την είσπραξη των απαιτήσεών του κατά του Δημοσίου εκδίδοντας  διαταγή πληρωμής η οποία πρέπει να εκτελείται αμέσως. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του δημοσίου  επιτρέπεται η κατάσχεση δημόσιας περιουσίας.

Φροντίζουν και πάλι τα «δικά τους παιδιά»… Σπάνε τα ισόβια για εγκλήματα κατά του Δημοσίου…


Το μνημόνιο της κατάρρευσης και η αλήθεια των αριθμών!...


Αυτό που επιχείρησε πριν από λίγες ημέρες η κυβέρνηση, να βγει δηλαδή από το μνημόνιο και να «εκδιώξει» την τρόικα, δεν γίνεται ούτε στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας.
Το «γιατί;» είναι προφανές. Διότι οι αριθμοί, μετά την εφαρμογή του μνημονίου, είναι πολλαπλώς χειρότεροι από την εποχή προ μνημονίου.

ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ- ΔEITE το BINTEO και γεμίστε Εθνική Υπερηφάνεια- ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΛΑ το ΚΕΦΑΛΙ!...


Στο ΣτΕ οι συγγενείς των θυμάτων του μοιραίου Chinook για τις αποζημιώσεις ...


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΕΘΑ...Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στην καθέλκυση του «Ωκεανός» ...


ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΝ .....Αμετάβλητος ο μισθός των βουλευτών, στα 7.270 ευρώ μεικτά! -800.000 ευρώ για εκσυγχρονισμό τυπογραφικής μονάδας -1,3 εκατ. ευρώ για ρεύμα -620.000 ευρώ για δαπάνες κινητής τηλεφωνίας -90.000 ευρώ για νερό -180.000 ευρώ για φυσικό αέριο -563.000 ευρώ για την καθαριότητα του κτιρίου

Την ώρα που ο ελληνικός λαός βλέπει τον μισθό του να μειώνεται δραματικά και το μέλλον να διαγράφεται δυσοίωνο, οι «ιερές αγελάδες» του Κοινοβουλίου παραμένουν στο απυρόβλητο.
Με τις ψήφους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός της Βουλής για τα έτος 2015 και ο απολογισμός δαπανών για το έτος 2013.

ΦΩΤΟ--Παρουσία του Β.Κικίλια ο εορτασμός του προστάτη της αστυνομίας Αγίου Αρτεμίου ...


Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr