Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Σφοδρή επίθεση στην Τατιάνα Στεφανίδου από στενή φίλη της Νατάσας Λιβάνη.

Σοκαρισμένη και γεμάτη οργή μια κολλητή φίλη της Νατάσας Λιβάνη, η Αλίκη Παπαχελά, κάνει λόγο για ξεκάθαρη δολοφονία και προειδοποιεί την Τατιάνα Στεφανίδου να μην κάνει τατιανιές!
Συγκλονισμένη απ το γεγονός και της απώλειας και της διαδικασίας.Φίλη επί πολλά χρόνια είχαμε μοιραστεί πολλά… Εύχομαι στο παιδί της, την μάνα της, τ αδέρφια της αντοχή, κουράγιο.Οσο για το κάθαρμα, ελπίζω να μην λειτουργήσουν τα γνωστά κυκλώματα και να μην βλέπει άλλο φως παρά μέσα από κάγκελα το υπόλοιπο του βίου του. Δολοφόνος χωρίς δικαιολογία. Καλό Παράδεισο Νατασσού… Για τους φίλους της Νατασα Λιβανη, ενημερώνω ότι ακόμα δεν έχει οριστεί ημερομηνία, ώρα και τόπος της κηδείας της. Μόλις οριστούν θα με ειδοποιήσει ο γιός της και θα σας ενημερώσω. Επίσης παρακαλείται η Τατιάνα ν αφήσει τις τατιανιές. Είναι ντροπή και κρίμα να διασύρεις έναν άνθρωπο που έχει φύγει απ την ζωή με τόσο φρικτό τρόπο και με ξεκάθαρη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ! Με ειρωνείες και με φράσεις τύπου “η Διακιοσύνη θ αποφασίσει αν ήταν έγκλημα ή ατύχημα” δεν βγάζετε λάδι τον “κύριο” Πολυζώη Οικονομίδη, δολοφόνο της Νατάσσας. Επίσης δεν την αφορά ούτε κανέναν άλλον η διαφορά ηλικίας του δολοφόνου με το θύμα. Μαθαίνω ότι ήδη κάποιος δικηγόρος πάει να του δώσει ελαφρυντικά λέγοντας ότι δεν καταλάβαινε τι έκανε κι ήταν σε κατάσταση μέθης, όπως επίσης ότι είχε εκδορές απ τον καυγά που προηγήθηκε και θα τα χρησιμοποιήσει στην δίκη. Σεβαστείτε το παιδί της Νατάσσας, σταματήστε τον διασυρμό. Ολοι οι φίλοι κι οι άνθρωποί της είμαστε κοντά στον Κώστα και θα κάνουμε τα πάντα γι αυτόν και την ψυχούλα της.Πηγή:www.paraskhnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com