Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Το 62% των τουρκοκυπρίων δηλώνει δυσαρεστημένο με την ηγεσία του.




Το 62% των Τουρκοκυπρίων δεν είναι ευχαριστημένοι με την κοινωνικοοικονομική κατάσταση του ψευδοκράτους ενώ μόνο το 14%είπαν ότι ήταν ικανοποιημένοι. Επίσης 49% από αυτούς είπε ότι το μέλλον θα είναι χειρότερο από ό,τι σήμερα, έναντι μόλις 17% που είπε ότι θα ήταν καλύτερα.

 Την αυξανόμενη αυτή δημόσια δυσαρέσκεια των τουρκοκυπρίων με τη διοίκηση καταγράφει μια ολοκληρωμένη μελέτη που διεξήχθη από το Ίδρυμα Ερευνών Οικονομικής Πολιτικής της Τουρκίας (TEPAV) και αποτελεί την ουσιαστική διάψευση της εικόνας δήθεν ευημερίας που πλασάρει το καθεστώς.
Με αφορμή την μελέτη η Άγκυρα πιέζει την ηγεσία του ψευδοκράτους να μεταρρυθμίσει το πολιτικό σύστημα και την οικονομία του ως διπλωματική κίνηση σε μια εποχή επαυξημένων διπλωματικών κινήσεων για την επανένωση του νησιού,γράφει η Hurriyet Daily News- εποχή, συμπληρώνουμε εμεις,που νομίζουν ότι θα έχουν περισσότερα οφέλη λόγω της κρίσης στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός κ. Μπεσίρ Αταλάι συναντήθηκε με τον Τουρκοκύπριο <<Πρωθυπουργό>> κ. İrsen Küçük (κ. Κουτσιούκ) και παρουσιάζοντας την μελέτη που διεξήχθη από την Ιδρύματος Ερευνών Οικονομικής Πολιτικής της Τουρκίας κάλεσε τους Τουρκοκύπριους αξιωματούχους να λάβουν την έκθεση στα σοβαρά και ότι η Άγκυρα είναι έτοιμη να επεκτείνει κάθε τρόπο την υποστήριξη για την ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας.

Η έκθεση αναφέρει ότι η πλειοψηφία των Τουρκοκυπρίων είναι απαισιόδοξοι για το μέλλον οφείλεται σε διάφορους λόγους.όπως η πολιτική αβεβαιότητα.που συνέβαλε στην αρνητική αντίληψη του κοινού για την κατάσταση και το μέλλον της <<ΤΔΒΚ>>.
onalert 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com