Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Slain London soldier was 'loving father' who served in Afghanistan...



Ψήφους Βορειοηπειρωτών «ψαρεύουν» οι Αλβανοί ...Αφού τους μηδένισαν !!!



Οι πολιτικοί αρχηγοί και ιδιαίτερα των δύο κομμάτων που μάχονται για την πρωτιά, ο Σαλί Μπερίσα του ''Δημοκρατικού'' Κόμματος και ο Έντι Ράμα του Σοσιαλιστικού 
υπερθεματίζουν σε υποσχέσεις και εξαγγελίες, επιδιώκοντας,  εκτός των άλλων,  να προσεταιριστούν τις ψήφους των Βορειοηπειρωτών. Κατά ειρωνική σύμπτωση μάλιστα αυτό γίνεται τον ίδιο χρόνο κατά τον οποίο ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της κωμικοτραγικής απογραφής του 2011, που εμφανίζει συρρικνωμένο το Ελληνικό και το Ορθόδοξο στοιχείο της Αλβανίας. 

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ!!ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!!!



ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ. ΑΘΑΝ. ΔΡΟΥΓΟΣ 

Ξαφνική πρόσκληση σε Β.Πούτιν για να έρθει στην Ελλάδα με κομιστή τον Πάνο...



Συζήτηση εφ'όλης της αμυντικής ύλης είχαν σήμερα στην Μόσχα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος με τον Ρώσο ομόλογό του, Σεργκέι Σοϊγκού, ενώ ο Έλληνας υπουργός επέδωσε και επιστολή του προέδρου της Δημοκρατίας Κ.Παπούλια προς τον Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν, με την οποία προσκαλείτε ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας να επισκεφθεί την Ελλάδα.

Κρίσιμη επίσκεψη Αβραμόπουλου σε Ισραήλ-Παλαιστίνη.....




Το Ισραήλ και την Παλαιστίνη πρόκειται να επισκεφτεί τις επόμενες ημέρες ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε μία προσπάθεια να προσφέρει τις καλές υπηρεσίες της Αθήνας στο Μεσανατολικό αλλά και να συσφίξει περαιτέρω τη συνεργασία με το Τελ-Αβίβ.

Σκηνές Φαρ Ουέστ στο Παγκράτι.............



Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν νωρίς το βράδυ της Πέμπτης στο Παγκράτι.
Ένας 42χρονος κακοποιός πυροβόλησε εναντίον αστυνομικών, κατά τη διάρκεια καταδίωξης. Ακολούθησε ανταλλαγή πυρών και στη συνέχεια ο δράστης εγκλωβίστηκε στο διαμέρισμα ενός ηλικιωμένου ζευγαριού σε πολυκατοικία επί της οδού Χρεμωνίδου 41.

Απίστευτο: Κανένα κόμμα δεν θέλει να απαγορευθεί η οπλοφορία μέσα στη Βουλή...




Οσο κι αν μοιάζει ακατανόητο, η αλήθεια είναι ότι κανένα πολιτικό κόμμα δεν επιθυμεί, ούτε καν ζητά για την τιμή των όπλων, να ψηφιστεί διάταξη που να απαγορεύει την οπλοφορία των βουλευτών μέσα στο κτίριο του Κοινοβουλίου.

Τα πετρέλαια του Αιγαίου πίσω από την δολοφονία Ηλιάκη....



Απίστευτη αποκάλυψη από τουρκική εφημερίδα

ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΔΑΚΤΟΡΟΣ-ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΥ κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΡΟΥΓΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΗΝ 8Η Μ/Π ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ!!!



ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ...
ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΤΗΣ VIII M/Π ΜΠ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ(ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ, ΟΤΑΝ ΔΙΑΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟΝ ΑΔΙΚΩΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΕΝΤΑ/ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΛΙΣΤΕΣ, ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΩΝ/ΝΟ ΤΣΑΓΓΑΡΑ) ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΒΟΥΚΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ 24ΩΡΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥΣ!!!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΟΡΘΙΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

ΥΠ. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ: Ιδού πόσο μας στοιχίζουν τα κρατικά αυτοκίνητα



Στοιχεία για τα κρατικά αυτοκίνητα που διατίθενται από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την κάλυψη των αναγκών της πολιτικής ηγεσίας, διαβίβασε στη Βουλή ο αρμόδιος υπουργός Αντώνης Μανιτάκης.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΣΟΚ ΕΛΑΣ Ένα παιδί εξαφανίζεται κάθε μέρα στην Ελλάδα!!!




Ένα παιδί εξαφανίζεται καθημερινά στην Ελλάδα, με τον συνολικό αριθμό των εξαφανισμένων παιδιών να ανέρχεται σήμερα στα 97, ενώ 23 είναι τα ανήλικα θύματα αρπαγής, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΑΣ, τα οποία παρουσιάστηκαν σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Εξαφανισμένων Παιδιών, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο Ζάππειο.

Οι πολιτικοί που φιλοδοξούν να σώσουν την Ελλάδα...




Πώς διαμορφώνεται ο χάρτης των πολιτικών κομμάτων

Επαναστατικό νέο τεστ ΠΑΠ για το στήθος. Τι θα ανιχνεύει...



Μία νέα επαναστατική εξέταση, με τη χρήση ενός μηχανήματος τελευταίας τεχνολογίας δύναται να ανιχνεύσει ύποπτα κύτταρα ακόμη και 7 χρόνια πριν αυτά εξελιχθούν και δώσουν γένεση στον καρκίνο του στήθους. Ένα από τα αποτελέσματα θα είναι η γρήγορη εστίαση του προβλήματος και πιθανώς αποφυγή χειρουργικών επεμβάσεων, όπως έκανε πρόσφατα και η Αντζελίνα Τζολί.
Λίγα λόγια για την τεχνική…

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ.ΣΤΟΝ ΥΕΘΑ ΠΕΡΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ Π.Δ. ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΕΩΣ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Σ.Ξ.


Η ερώτηση εδώ

ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ Η απόλυτη πρόκληση: Τουρκικά μαχητικά πάνω από τον "τάφο" του Κώστα Ηλιάκη!!!



Στην έσχατη πρόκληση προχώρησε η Άγκυρα σήμερα επέτειο του θανάτου του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη, τον οποίο θάνατο προκάλεσαν στις 23 Μαϊου του 2006, όταν τουρκικά μαχητικά (2F-16 και ένα RF-4E) πέταξαν επάνω από το Αγαθονήσι σήμερα το πρωί στις 08.43.
Όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές της Πολεμικής Αεροπορίας στο defencnet.gr τα τουρκικά μαχητικά που πέρασαν πάνω από το Αγαθονήσι συνέχισαν την πορεία τους, και πέρασαν επάνω από το σημείο όπου έγινε το επεισόδιο, όπου κατέληξε στην πτώση του F-16 Block 52+ και στο θάνατο του Κώστα Ηλιάκη!

Διατροφή στις πανελλήνιες....



Οι σχολικές εξετάσεις και οι πανελλήνιες, ομολογουμένως, είναι μίαπερίοδος αγωνίας και έντονου στρες για τους μαθητές και τις οικογένειές τους.
Απόλυτο στόχο της περιόδου αυτής αποτελείη συγκέντρωση και η καλή μνήμη για μέγιστη δυνατή απόδοση των κόπων μίας ολόκληρης χρονιάς.
Η διατροφή και η σωματική δραστηριότητα συμβάλουν σημαντικά στη διαχείριση του στρες και στη βελτιστοποίηση των επιδόσεων στις εξετάσεις.
Ακολουθήστε τις παρακάτω βασικές διατροφικές συμβουλές, για να εξασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών σας σε ενέργεια και θρεπτικά συστατικά, κατά την απαιτητική αυτή περίοδο, αποφεύγοντας τα δυσάρεστα συμπτώματα της κούρασης και τροφοδοτώντας με ενέργεια σώμα και… πνεύμα!

Η είδηση δεν είναι ότι τουρκικά μαχητικά πέταξαν στο Αγαθονήσι. Αλλά ο χρόνος που ήταν ανενόχλητα...



Η είδηση στη σημερινή πτήση τουρκικών μαχητικών πάνω από το Αγαθονήσι δεν εστιάζεται τόσο στο γεγονός της καταγραφης και ενδεχομένως της φωτογράφησης των εγκαταστάσεων στο νησί των Δωδεκανήσων αλλά στο γεγονός ότι για κάποιο λόγο τα δύο τουρκικά RF-4 και τα δύο F-16 που τα συνόδευαν παρέμειναν στο FIR Αθηνών και στον εθνικό εναέριο χώρο επί 40 ολόκληρα λεπτα!!!

Άοπλη Περιπολία με ποδήλατα σε μια πόλη που για να επιβιώσεις χρειάζεται ...Άρματα!!!



Σουρχεται να γελάσεις ή να κλάψεις άραγε;  ¨Ενας άσχετος ,μερικοί  που νομίζουν οτι κάνουν ποδηλατάδα ,φωνάζουν και δύο κάμερες για να βγούμε στα κανάλια και έχουμε θέμα !
Είναι δυνατόν να πατάξουν το παραεμπόριο μερικά παιδιά άσχετοι απο εκπαίδευση ,άοπλοι με ποδήλατα σε μια πόλη που ο Θάνατος κρύβεται ακόμη και στα δέντρα ;

Ευρώπη: Αντί να ασχοληθούν με την βόμβα της λαθρομετανάστευσης, ασχολούνται με τη φοροδιαφυγή!!!



Η Σουηδία είναι για όλο τον κόσμο μια χώρα – πρότυπο. Πλούσιο κράτος, ευκατάστατοι γενικά οι πολίτες της, με βαθιά δημοκρατική κουλτούρα, με τον Ούλοφ Πάλμε να βρίσκεται... στις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων.

Πολύγυρος: Ένστολη διαμαρτυρία αστυνομικών για την υπόθεση στις Σκουριές!!!




«Γίναμε ‘κόκκινο πανί” για τους κατοίκους της βορειοανατολικής Χαλκιδικής. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε μαζί τους. Η επένδυση χρυσού στις Σκουριές δεν είναι θέμα της Αστυνομίας».

Αλλάζουμε μαζί το πολιτικό σύστημα...




«Δεν πάει άλλο. Κάτι πρέπει να αλλάξει με το σάπιο πολιτικό σύστημα που μας οδήγησε στην καταστροφή».
Του Κώστα Χαρδαβέλλα

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΠΒ/ΓΕΣ: Διετάχθη ΕΔΕ για τα αίτια που οδήγησαν στην αυτοκτονία τον 46χρονο υπολοχαγό...


ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΔΙΩΡΟΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΗΘΟ

ΣΤΑΓΟΝΑ που ξεχείλισε το ποτήρι αποτέλεσε για τον 46χρονο υπολοχαγό Σπύρο Σκούρτη η άρνηση του Γενικού Επιτελείου Στρατού ν' ανακαλέσει την αίτηση αποστρατείας, που είχε υποβάλει πριν από 2 μήνες περίπου.

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!Πανελλαδικές: Σάλος με τη Φυσική- Θέμα είχε αναρτηθεί σε ιστοσελίδα καθηγητών που συνδιαχειρίζεται μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων...




Είχε αναρτηθεί σε ιστοσελίδα καθηγητών που συνδιαχειρίζεται μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων - Να διερευνηθεί η καταγγελία ζητά ο βουλευτής της ΝΔ Ι. Τζαμτζής με ερώτηση στη Βουλή

NEW YORK TIMES:Ξεκληρίζουν τους νέους μας!!!(ΕΛΛΑΔΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)



Όπως έφτασε το "πάκο" στην Αργεντινή τον καιρό του ΔΝΤ, έτσι και στην Ελλάδα του μνημονίου μας έφεραν το "σίσα". Και τα δύο φθηνά ναρκωτικά, και τα δύο περιέχουν υγρά μπαταρίας,και τα δύο ξεκληρίζουν νεολέες. Βλέπετε οι αγορές θέλουν να είναι σίγουρες ότι οι νέοι δεν θα εξεγείρονται κατά την διάρκεια του "βιασμού".

Η τελική ρύθμιση για τα χρέη στην Εφορία...



Μέχρι τις 28 Ιουνίου θα πρέπει να υποβληθεί η αίτηση υπαγωγής στη ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές. Προαπαιτούμενα αποτελούν, πέραν του «πόθεν έσχες», η προφανής... οικονομική αδυναμία και η επίδειξη συνέπειας στις τυπικές φορολογικές υποχρεώσεις.

Στάση πληρωμών από νοικοκυριά και επιχειρήσεις!!!




Στάση πληρωμών έχουν κηρύξει νοικοκυριά και επιχειρήσεις με αποτέλεσμα τα χρέη προς εφορίες και τελωνεία να αυξάνονται μήνα με τον μήνα με....γεωμετρική πρόοδο.

Η Αλβανική Διακλαδική Άσκηση «About-Grethi ’13″....



Τέλος οι φορολογικές δηλώσεις για μισθωτούς και συνταξιούχους – Τι προβλέπει το νέο φορολογικό...



Τα πάνω, κάτω φέρνει ο νέος τρόπος φορολόγησης με μισθωτούς και συνταξιούχους να πρέπει να ξεχάσουν τον τρόπο που φορολογούνται ως τώρα. 

Πάει για κακούργημα ο Παπακωνσταντίνου...



Καταιγιστικές εξελίξεις για Παπακωνσταντίνου και ΣΔΟΕ φέρνουν τα νέα έγγραφα που απέστειλαν οι γαλλικές αρχές τα οποία αποδεικνύουν ότι η λίστα Λαγκάρντ ήρθε στην Ελλάδα «επίσημα» και επισημαίνουν ότι πρέπει να...«αξιοποιηθούν φορολογικά».

Το δημόσιο χρέος στα επίπεδα προ μνημονίου στα 309 δις. Που είναι αυτοί που έλεγαν ότι το χρέος μειώθηκε κατά 100 δις ευρώ από το PSI;




Κούρεψαν μικροομολογιούχους, διέλυσαν τα ασφαλιστικά ταμεία για να κάνουν το PSI που αντί να μειώσει το χρέος όπως έλεγαν συνεχώς, αυτό συνεχίζει και αυξάνεται.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΝΥΚΤΟΥΝ ΛΙΓΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.......(ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ)!!!

    ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΓΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΛΑΜΠΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ....."Ο ΤΖΑΝΑΜΠΕΤΗΣ".....

ΝΔ: Η Ελλάδα έχει αντιρατσιστικό νόμο από το 1979....



Η Ελλάδα έχει αντιρατσιστικό νόμο από το 1979, εκτιμούν στην Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας ότι περιμένουν την επεξεργασία και την τελική γνωμοδότηση της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής για το νομοσχέδιο του Αντ. Ρουπακιώτη.

Κάποια διαφορετικά σενάρια που αποκαλύπτουν τη γενικευμένη υποκρισία…




Α) Εάν προχθές στη Βουλή, που προήδρευε ο κ. Δραγασάκης, αντί να μιλήσει ο φασίστας Ηλιόπουλος και να πει το περιβόητο «Μίστερ Αλέξης», μίλαγε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας και αποκαλούσε τον κ. Σαμαρά ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ, τι θα έκανε ο Δραγασάκης; (υπενθυμίζω ότι ακριβώς έτσι είχε γίνει πριν δυο-τρεις βδομάδες) ΘΑ ΣΗΚΩΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ «ΑΞΙΟΤΙΜΟ» αρχηγό του κ. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ; ΘΑ ΦΩΝΑΖΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΦΡΟΥΡΑΡΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ;

Πως κατερρίφθη ο Σμηναγός Ηλιάκης ...Και γιατι κάποιοι πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί !!!



Χτύπησαν με πύραυλο οι Τούρκοι το F-16 του Ηλιάκη !

Γιατί δεν μπορούμε να κοιμηθούμε ήσυχοι Αρχηγέ - Η "καταιγίδα" είναι μπροστά...



ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Κατανοητή απολύτως η προτροπή του Αρχηγού ΓΕΝ Ευάγγελου Αποστολάκη να κοιμηθούμε ήσυχοι. Ένας Αρχηγός και μάλιστα προερχόμενος από τα “βατράχια” δεν μπορεί παρά να μεταδίδει αίσθηση σιγουριάς και ψυχραιμίας . Δεν γνωρίζουμε βέβαια αν ο ίδιος κλείνει μάτι ...Και πολύ φοβόμαστε ότι γενικώς ο ύπνος μας δεν μπορεί να είναι και πολυ ήρεμος.

Μέχρι τα μέσα Ιουνίου το εισιτήριο για δωρεάν εξετάσεις στα νοσοκομεία! Που θα το βρείτε...



Μέχρι τα μέσα Ιουνίου θα πρέπει τελικά να περιμένουν οι άνεργοι και ανασφάλιστοι για να πάρουν το εισιτήριο για τρεις δωρεάν εξετάσεις στο σύστημα Υγείας. Ένα εισιτήριο που χρηματοδοτείται από την Ε.Ε. Αλλά και πάλι δίνεται με καθυστέρηση. 

Βάζουν στο χέρι και τα εφάπαξ!!!




Βροχή πέφτουν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα ειδοποιητήρια-κατασχετήρια των εφοριών προς τα ασφαλιστικά ταμεία για δικαιούχους του εφάπαξ που χρωστάνε στο Δημόσιο, ακόμα και αν έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση. Η εφορία έχει πλέον με τους μνημονιακούς νόμους, το δικαίωμα να παρακρατήσει έως και το 50% του βοηθήματος.

Ο Καλεντερίδης μιλά για τον Οτσαλάν σε Τούρκους δημοσιογράφους -Τι αποκαλύπτει...



Άγνωστες λεπτομέρειες της υπόθεσης Οτζαλαν παρουσιάζει σε συνέντευξή του στην τουρκική εφημερίδα  Haberturk ο - τότε - πράκτορας της ΕΥΠ, συνταγματάρχης ε.α. Σάββας Καλεντερίδης. Η εφημερίδα αναγγέλλει την συνέντευξη στην πρώτη σελίδα, με τον  τίτλο «Εστάλη από τη Συρία με το όνομα Αμπντουλάχ Κιουρτ», επισημαίνοντας ότι ο Έλληνας πράκτορας, που συνόδευσε, κατά τις ημέρες της φυγής του, τον Οτζαλάν, που είχε φύγει από τη Δαμασκό πριν από 15 χρόνια, εξήγησε τα πάντα: «Ήρθε στην Αθήνα, με τη Ροζερίν και με δύο Σύρους πράκτορες. Επάνω του είχε διαβατήριο στο όνομα Αμπντουλάχ Κιουρτ. Όταν μάθαμε ότι φυγαδεύτηκε από την Κένυα στην Τουρκία, κλάψαμε με τον Έλληνα Πρέσβη». Για δε την τελική φάση , λέει : 
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com