Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – Κλείνουν τα ΕΑΣ: Καταλαβαίνει κανείς ότι από αύριο ούτε σφαίρες δικές μας δεν θα έχουμε;



Μετά την ΕΡΤ σειρά παίρνουν οι αμυντικές βιομηχανίες με την τρόικα (η κυβέρνηση απλά εκτελεί τις εντολές της τρόικα) να κλείνει τα ΕΑΣ και την ΕΛΒΟ να πετσοκόβει την ΕΑΒ και να ολοκληρώνεται το έγκλημα των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που κατέστρεψαν την αμυντική βιομηχανία της χώρας (μαζί με την χώρα).

ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο BΑΞΕΒΑΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ !



Η Τουρκία καλύπτει το κενό στα ερτζιανά Αιγαίου και Δυτικής Θράκης - "Αρετή και Τόλμη", τέλος!



Η άθλια διαχείριση της κρατικής τηλεόρασης τα τελευταία 40 χρόνια - σε όλα τα δυνατά επίπεδα - πολιτική προγράμματος, κομματικές προσλήψεις προσωπικού, σπατάλες κ.α. -  άφησε ανοικτή την «κερκόπορτα» από την οποία διάβηκαν οι τροικανοί  και οι οποίοι το μόνο που έκαναν ήταν να της κατεβάσουν και τα» ρολά».

ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΟΓΩΝ....Τι έλεγε ο Κεδίκογλου πριν από ένα χρόνο για την ΕΡΤ!!!(VIDEO)...



Τέλος εποχής! (video) -Κλείνει η ΕΡΤ από απόψε τα μεσάνυχτα - 2.656 εργαζόμενοι απολύονται άμεσα!


ΕΚΤΑΚΤΟ!ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ;;ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ δεν ψηφίζουν την ΠΝΠ για το κλείσιμο της ΕΡΤ.


Με ανακοινώσεις τους οι δύο κυβερνητικοί εταίροι ΠΑΣΟΚ καιΔΗΜΑΡ ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να ψηφίσουν στη Βουλή την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για το κλείσιμο της ΕΡΤ.
Οι δύο κυβερνητικοί εταίροι φαίνεται πως θα τραβήξουν το σχοινί με απρόβλεπτες συνέπειες για την ύπαρξη της κυβέρνησης, μετά την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να κλείσει την ΕΡΤ.

Η κατάθλιψη βασικός παράγοντας κινδύνου για αυτοκτονία...



Ο κυριότερος παράγοντας κινδύνου για αυτοκτονία είναι η κατάθλιψη, ενώ οι αυτοκτονίες των ανδρών είναι σχεδόν τριπλάσιες των γυναικών, σύμφωνα με μια νέα σουηδο-αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Αζναβούρ: Ο Ερντογάν είπε ότι μισεί τους Έλληνες και τους Αρμένιους...



Χουλιάρας - Που θα είχαμε τσουνάμι στη Ελλάδα μετά από ένα μεγάλο σεισμό?


Σε συνέντευξη του γνωστού Έλληνα σεισμολόγου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, κύριου Χουλιάρα πριν κάποιους μήνες, υπήρξε ερώτηση για το...
 
ποιες περιοχές θα χτυπούσε ένα τσουνάμι, ύστερα από έναν μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα.

«ΠΕΦΤΟΥΝ» ΣΤΟΥΣ 69.288 ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ Λιγότεροι κατά 8,94% οι εισακτέοι φέτος σε ΑΕΙ και ΤΕΙ - Συγκριτικός πίνακας.



ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ: Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ «Λουκέτο» στην ΕΡΤ από σήμερα το βράδυ - Ποια είναι η επόμενη ημέρα...



ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Economist: Οι έλληνες επαίτες δεν έχουν επιλογές...



Ως «επαίτες» που «δεν μπορούν να έχουν επιλογή» παρουσιάζει τους Έλληνες το περιοδικό«Economist» σε δημοσίευμα με θέμα το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. «Το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας άνοιξε με πολλές φανφάρες πριν από 12 χρόνια, αλλά φαίνεται πως έχει δει καλύτερες μέρες, γράφει το σχετικό άρθρο στο οποίο χρησιμοποιούνται σκληροί χαρακτηρισμοί. 

Ποιος στρατιωτικός ζητά "να διαφυλάξει το Σύνταγμα το ένοπλον Έθνος" - Άρθρο που θα συζητηθεί...



Μ΄ ένα "επιθετικό" κατά του πολιτικού συστήματος άρθρο το μέλος του Ανώτατου Πολιτικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας Αναστάσιος Φαραντάτος, δίνει το "στίγμα" για το πως θα κινηθεί το κόμμα του από δω και πέρα. 

"Είναι το ένοπλον Έθνος, αυτό που εξασφαλίζει την διαφύλαξη του Συντάγματος", γράφει μεταξύ άλλων και προσθέτει:

" Είναι αναντίρρητη ανάγκη, όλοι μαζί οι αδικούμενοι Έλληνες να πάρουμε την εκδίκησή μας, να στερήσουμε από τους αδικούντες το προνόμιο της ατιμωρησίας και να ανακτήσουμε την ποδοπατημένη υπερηφάνεια μας". 

Όλο το άρθρο :


Γράφει ο
Αναστάσιος Φαραντάτος, Αξκός ε.α.,
Μέλος του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας


Παραδέχθηκε τορπιλισμό από Βρυξέλλες και ΗΠΑ στην "βύθιση" της ΔΕΠΑ ο Α.Σαμαράς!






Mια αποικία ή ένα προτεκτοράτο το οποίο άγεται και φέρεται από τις Βρυξέλλες περιέγραψε ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς στην κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε με τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και πρώην πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ, επιβεβαιώνοντας την παρέμβαση και ακύρωση από την πλευρά των Βρυξελλών της αγοράς των ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ από τις ρωσικές εταιρείες Gazprom και Sintez.

ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΣ- Γ. Τσελέντης: Στατιστικά πιθανός ισχυρός σεισμός μέσα στο 2013...



ΕΠΕΙΓΟΝ: Έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων!!!



«Δεν θα θυσιαστούν οι επαγγελματίες οπλίτες στο βωμό της τρόικας»



Γιάννης Κοκκινιδης.

Βερολίνο και Κομισιόν μπλόκαραν την πώληση της ΔΕΠΑ στους Ρώσους!



ΟΛΕΣ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ...



Οι τράπεζες θα προχωρήσουν στην κατηγοριοποίηση των δανειοληπτών, ανάλογα με το προφίλ τους, προκειμένου να καταλήξουν στα νέα μοντέλα ρυθμίσεων, θα οποία θα είναι βιώσιμα. Τα νέα πακέτα ρυθμίσεων και αναδιάρθρωσης.....

Εικόνα από την πλατεία Ταξίμ...



Σκηνικό τρόμου από το πρωί στην πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη, με εκατοντάδες μέλη των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας να εισέρχονται στην πλατεία Ταξίμ.

Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για αλλαγή σε κράτος, δημόσια διοίκηση, Αυτοδιοίκηση.



«Τελικά, δεν θα είναι η Αριστερά που θα φέρει τις αλλαγές, αλλά η διεκδίκηση για τις αλλαγές που θα φέρει την Αριστερή διακυβέρνηση, είπε ο Αλέξης Τσίπρας στο Ναύπλιο, παρουσιάζοντας τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τη Δημόσια Διοίκηση - Αυτοδιοίκηση.

ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ TWITTER ΕΞΕΤΑΖΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ...


Μολότοφ, φωτιές και τραυματίες στην πλατεία Ταξίμ (Βίντεο και φωτό)

Έβρος: Νέο ατύχημα στον ποταμό Έβρο με άρμα Μ113 στα νερά του;



Η καταγγελία των φαντάρων, λίγο καιρό μετά το προηγούμενο ατύχημα με τεθωρακισμένο Μ113 που κόστισε τη ζωή σε έναν πεζοναύτη:

ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΈΣ ΙΔΙΌΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ- ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΕΙ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΎΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΌ



ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΑΣΕΙ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - Kατάσχεση καταθέσεων πάνω από 1500 ευρώ!


Kατάσχεση καταθέσεων για χρέη στο δημόσιο για όσους καταθέτες έχουν στην τράπεζα πάνω από 1500 ευρώ προβλέπει τροπολογία του ΠΑΣΟΚ για ατομικό λογαριασμό και πάνω από 2.000 ευρώ για κοινό λογαριασμό.

Έρχεται νέος Αρμαγεδώνας στους μισθούς των ένστολων ή θα βρεθεί "αναίμακτη" λύση;..



Αμυδρές ακόμη, αλλά άρχισαν ν' αχνοφαίνονται οι ελπίδες για περιορισμό νέων απωλειών από το μισθολόγιο του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας.

Νέα όρια και ρόλοι μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων.....



Καθοριστικής σημασίας η επόμενη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ!!!



Σήμερα το υπουργείο Παιδείας ανακοινώνει τον αριθμό των εισακτέων στην Ανώτατη Εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.

ΜΕ TAP ΚΑΙ ΔΕΣΦΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ «ΡΕΦΑΡΕΙ» Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «Ρώσικη ρουλέτα» για αποκρατικοποιήσεις και μαύρη τρύπα στα έσοδα...



Νίκος Τριαντάφυλλος.

Όχι της κυβέρνησης στην παράταση αναστολής των πλειστηριασμών!!!


Η κυβέρνηση δήλωσε ότι δεν μπορεί σήμερα να αποδεχθεί την τροπολογία της ΔΗΜΑΡ για παράταση της αναστολής των πλειστηριασμών έως το τέλος του 2015.

Δημόσιο: φεύγουν 12.500 μέσα σε 20 μέρες – Τι έγραψε στο twitter ο Αντώνης Μανιτάκης...


Με δυο twitter ο υπουργός Α. Μανιτάκης επιβεβαίωσε ότι ως το τέλος του μήνα, μέσα στις επόμενες 20 ημέρες δηλαδή θα έχει ολοκληρωθεί το σχέδιο κινητικότητας 12.500 υπαλλήλων του δημοσίου.

500 ΕΚΑΤ. Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ Νέα μέτρα μετά το κυβερνητικό φιάσκο της ΔΕΠΑ - "Κούρεμα" επιδομάτων, εφάπαξ και παροχών!



Μέσα από το κυβερνητικό φιάσκο με την ιδιωτικοποίηση των ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ προβάλει ο κίνδυνος νέων μέτρων σε βάρος των πολιτών, αφού το μνημόνιο προβλέπει «ρήτρα αυτόματης διόρθωσης» η οποία ενεργοποιείται από τη στιγμή που δεν μπουν στα δημόσια ταμεία τα προβλεπόμενα έσοδα. Την ανικανότητα δηλαδή της κυβέρνησης να παράσχει τις εγγυήσεις που οι Ρώσοι ζητούσαν προκειμένου να βάλουν «ζεστό» χρήμα στην ελληνική αγορά θα πληρώσουν και πάλι οι Έλληνες φορολογούμενοι.

ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΥΧΤΗΔΕΣ.......

                             
                                           ΚΑΘΗΣΤΕ  ΚΑΙ  ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ...

Για απολύσεις, συγχωνεύσεις, καταργήσεις θα αποφασίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί.....



Η πορεία όλων των προγραμμάτων, δράσεων, παρεμβάσεων και νομοθετικών πρωτοβουλιών εξετάστηκαν, κατά τη σημερινή συνάντηση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη με τους επικεφαλής της τρόικας, με τονυπουργό να ξεκαθαρίζει ότι το ζήτημα των συγχωνεύσεων - καταργήσεων φορέων του δημοσίου θα αποφασιστεί σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.

Πτώση ή παραμονή Ερντογάν; Τι προτιμά η Ελλάδα;



Η συζήτηση που γίνεται δημόσια και ειδικά μέσα στο διαδίκτυο για τα όσα γίνονται στην Τουρκία μοιραία καταλήγει στο τι συμφέρει την Ελλάδα: να μείνει ή να πέσει ο Ερντογάν.

Ρωσικό πλοίο "συλλογής πληροφοριών" στη Συρία ...Κι άλλο ρωσικό πλοίο για Συρία.



Φάρμακα-δολοφόνοι: Ένα ακόμη θύμα των ανώνυμων γενόσημων της Teva!!!



Το τελευταίο θύμα των επικίνδυνων, ανώνυμων γενόσημων είναι ένας 80χρονος Γάλλος. Ο άτυχος ηλικιωμένος νόμιζε ότι έπαιρνε διουρητικό, όπως αναγραφόταν στη συσκευασία, όμως το επικίνδυνο σκεύασμα περιείχε και υπνωτικό.
- Γάλλος φαρμακοποιός ανακάλυψε κατά τύχη την ελαττωματική παρτίδα επικίνδυνων γενόσημων
- Να διορθωθεί  άμεσα το έγκλημα κατά του ελληνικού λαού

ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ GAZPROM - ΔΕΠΑ... Επανέρχονται τα σενάρια για συνάντηση Σαμαρά-Ομπάμα...

IT WAS ABOUT TIME FOR THE GREEK PRIME MINISTER TO FIND OUT.

Ξαφνικά και μετά από μια περίοδο σχετικής «ψύχρανσης» οι ελληνο-αμερικανικές σχέσεις φαίνεται «αίφνης» να  προχωρούν σε αναθέρμανση καθώς και σύμφωνα με πληροφορίες η πολυπόθητη –για την ελληνική πλευρά- συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Αμερικανό πρόεδρο θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Ιούλιο.
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com