Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2014

Το νέο τουρκικό ελικοπτεροφόρο μεταβάλλει την κατάσταση στην ανατολική Μεσόγειο για Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ ...
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ...«Η διαφθορά ήταν τόσο εκτεταμένη εντός του ελληνικού Πενταγώνου, που, ακόμα κι ένας σχετικά χαμηλός στην ιεραρχία αξιωματούχος -ο Α. Κάντας- μπορούσε να συγκεντρώσει 19 εκατομμύρια δολάρια, μόλις μέσα σε 5 χρόνια σ’ αυτή τη θέση».

Πόσο πουλήθηκε το σπίτι του Κωστόπουλου στη Μύκονο; ..."ΒΟΜΒΑ" ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ... Καταγγελία για συγκάλυψη διαφθοράς και σκανδάλων σε Στουρνάρα-Αθανασίου!!!

Για απόπειρα συγκάλυψης της διαφθοράς και των οικονομικών σκανδάλων, αλλά και για εξυπηρέτηση αλλότριων προς το Δημόσιο συμφερόντων εγκαλεί ο εισαγγελέας Διαφθοράς της Θεσσαλονίκης τους δύο υπουργούς της κυβέρνησης Γιάννη Στουρνάρα και Χαράλαμπο Αθανασίου.
 

Η δίκη της συζύγου του υφυπουργού Οικονομικών έχει αναβληθεί τέσσερις φορές. Συνήγορος υπεράσπισης ο Νίκος Κωνσταντόπουλος...“Υπεράσπιση” του Α/ΓΕΕΘΑ για την αποστολή οπερέτα στην Αφρική ...Η Ελληνίδα που ενημέρωσε τους Τεξανούς για το ελληνικό πετρέλαιο! Τι στοιχεία έδωσε ...
Ποιους Αρχηγούς θέλει το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων; Ακούει κανείς;
ENA ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΟΥΙΖ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ ...Εικόνα εγκατάλειψης στο parking του ΓΕΕΘΑ ...


ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ--Στα άκρα η κόντρα κυβέρνησης - αγροτών ...
Δείτε ποια εγκλήματα δεν θα περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό βραχιολάκι εντοπισμού – 15 ευρώ τη μέρα από τη τσέπη του ο κρατούμενος ...
Έτοιμες να ηχήσουν χαρμόσυνα οι καμπάνες στο Μαξίμου για το νέο Μνημόνιο διάρκειας 50 ετών!!!


ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΣΤΟ "ΜΑΞΙΜΟΥ" ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ...ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΓΑΓΟΥΝ;;;


Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr