Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013

Το Εθνος αποδομεί τον νέο υφυπουργό Γιάννη Ανδριανό: «Πήγε στο Μαξίμου απόφοιτος λυκείου και έφυγε. διδάκτωρ»

Πώς ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή κατάφερε να σπουδάσει, να αποκτήσει διδακτορικό τίτλο και να διδάξει στο Πανεπιστήμιο, παρά τις «φορτωμένες» επαγγελματικές του υποχρεώσεις, εξηγεί η εφημερίδα Εθνος και αφήνει υπόνοιες για την περιουσία του.
andrianos
Γράφει το Εθνος:

Χειρούργος Έπαθε Έμφραγμα Την Ώρα Που Χειρουργούσε...Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στο Νοσοκομείου του Άργους όταν, κατά τη διάρκεια μιας επέμβασης χολής.

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση διατίθεται να παραχωρήσει τα πάντα στην COSCO!!!Eπίθεση στην κυβέρνηση πραγματοποίησε το Τμήμα Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ για την ανακοίνωση υπογραφής Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύΟΛΠ και COSCO επισημαίνοντας ότι «διατίθεται να παραχωρήσει τα πάντα» στην κινεζική εταιρεία.

Η καχυποψία ανάμεσα σε Σαμαρά - Βενιζέλο συνεχίζεται παρά τον ανασχηματισμό!!!Νίκος Τριαντάφυλλος

Συντάξεις και ασφαλιστικό,τέλος! Μας σπρώχνουν για ιδιωτική ασφάλιση.....Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και μιλάνε από μόνοι τους: Ανενεργός πληθυσμός: 4,7 εκατομμύρια – Εργαζόμενοι: 3,6 εκατομμύρια.

Δείτε πώς θα συμπληρώσετε ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό...Από την Παρασκευή 28-6-2013 έως και την Παρασκευή 12-7-2013, οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr και να υποβάλουν ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό Δελτίο (Μ.Δ.).

Ζουν σε άλλο πλανήτη! Έδωσαν παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις αλλά δεν δίνουν για το πόθεν έσχες!Ζούμε τον απόλυτο παραλογισμό! Για ακόμα μια φορά η δεξιά δεν γνωρίζει τι ποιεί η αριστερά! 

Η κυβέρνηση του νεο-κυνισμού.Στέλιου Κούλογλου.

Απίστευτο! Πέταξε τα ράσα ο μητροπολίτης Δωδώνης ...
Πέθανε σύμβουλος στην πρεσβεία μας στην Νότιο Αφρική - Δεν έχουμε λεφτά να την φέρουμε πίσω!!!Η εκπαιδευτικός σύμβουλος της Πρεσβείας στην Νότιο Αφρική βρέθηκε προ ημερών νεκρή στην κατοικία της. 

Αγωγή στον Καρατζαφέρη από βουλευτή των ΑΝΕΛ...Aγωγή για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση κατέθεσε εναντίον του Γιώργου Καρατζαφέρη η βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
 
Η υπόθεση αφορά διαδοχικές επιθέσεις που δέχτηκε η βουλευτής Μαγνησίας από τον Γιώργο Καρατζαφέρη μέσω του τηλεοπτικού σταθμού του (ΑΡΤ) μετά από αποκαλύψεις που έκανε η ίδια στη Βουλή για την υπόγεια εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων του τέως βουλευτή από την ΝΔ.
 

Ο χώρος της παιδείας και οι ΟΤΑ στο στόχαστρο των απολύσεων...Αναζητούν το πλεονάζον προσωπικό για τις 2.000 απολύσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα.

Πως θα γίνεται το κούρεμα καταθέσεων - Γιατί κινδυνεύουν ακόμα και οι καταθέσεις κάτω από 100.000 ευρώ που θεωρούνταν ως εγγυημένες!!!Σε συμφωνία κατέληξαν χθες το βράδυ οι υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ για ένα από τα πιο καυτά ζητήματα, δηλαδή τη σειρά επιβάρυνσης κατά την εκκαθάριση και ανακεφαλαιοποίηση των ευρωπαϊκών τραπεζών.

Στους εργαζόμενους της ΕΡΤ τα πρώτα ειδοποιητήρια απόλυσης...Έγγραφο με αποστολέα το υπουργείο Οικονομικών και συγκεκριμένα τον ειδικό διαχειριστή Γκίκα Μάναλη, το οποίο φέρει αριθμό πρωτοκόλλου με ημερομηνία 17 Ιουνίου παραλαμβάνουν από σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ.

                                       

Ν. Νικολόπουλος: «Ζητάμε να κατατεθεί στην Βουλή
η απόρρητη έκθεση Στουρνάρα για την ΕΡΤ»

Ριζική ανακατανομή πόρων, εξουσιών και ανθρώπινου δυναμικού...Του Θόδωρου Τσίκα.

New York Times: Η ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών είναι εις βάρος του δημοσίου!!!Το σχέδιο διάσωσης των ελληνικών τραπεζών ενδέχεται να ανταμείψει τελικώς τους τραπεζίτες, επισημαίνει ανταπόκριση από το Λονδίνο του Landon Thomas στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας NEW YORK TIMES, με τίτλο «Greek Plan May Reward Some Bank Executives». Το σχέδιο που συμφωνήθηκε μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των διεθνών πιστωτών της για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών της χώρας θα προσφέρει στους επενδυτές δωρεάν εγγυήσεις που θα επιτρέπουν τη μελλοντική  αγορά επιπρόσθετου μετοχικού κεφαλαίου σε προκαθορισμένη τιμή.

Ιεράρχες ανάξιοι έρμαιο ποίμνιο-Πετάει το "γάντι" στους Ιεράρχες ο Ν.Χειλαδάκης!Ορθόδοξοι πολίτες που δεν θέλησαν να σφραγιστούν με το Άμκα, τους κόπηκε η σύνταξη. Ψηφίστηκε νομοσχέδιο που επιβάλει την δωρεά οργάνων σώματος αν δεν κάνεις υπεύθυνη δήλωση. Στα σχολικά βιβλία ο ευτελισμός της Oρθοδοξίας διδάσκεται πλέον με ανοιχτό τρόπο ώστε....

Aλλο πάλι και τούτο-Παρασημοφόρηση του προέδρου της Cosco αύριο από τον Βενιζέλο!Το Παράσημο του Μεγαλόσταυρου του Τάγματος του Φοίνικα θα επιδώσει αύριο στις 12 το μεσημέρι στον Πρόεδρο της COSCO, Πλοίαρχο...

Στο δρόμο 1.000 εργαζόμενοι της «Κατσέλης»-Θα κάνουμε μια πορεία γι' αυτούς;


Ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών θα εξεταστεί στις 18 Σεπτεμβρίου 2013 η αίτηση πτώχευσης της εταιρείας «Κατσέλης», του...

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ…ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΕΣΩ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ;


Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr