Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2014

Με τους γονείς του Ρωμανού θα συναντηθεί τη Δευτέρα ο Πρωθυπουργόs A. Σαμαράς .....


Κατατέθηκε η πρόταση της ΝΔ για την αναθεώρηση του Συντάγματος ...

Εύβοια: Χαροπαλεύει νεαρός ανθυπολοχαγός που τραυματίστηκε σε τροχαίο - Το αυτοκίνητό του ''καρφώθηκε'' σε δέντρο!...ΒΙΝΤΕΟ--6η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ,ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ "ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥΣ" MΑΣ ...

ΒΙΝΤΕΟ--ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΜΗΝΕΣ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;«Αν οι Έλληνες τύπωναν δραχμές δε θα είχαν χρέος» ...


ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΗΣ “ΦΑΝΕΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 9″, ΜΕΝΗ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΑ...


Το μαρξιστικό καθηγηταριό καλεί σε εξέγερση αλλά η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» δε βλέπει, γιατί είναι… τυφλή – να ποιοι διδάσκουν τα παιδιά μας!!!


ΕΚΤΑΚΤΟ: Πρωτοφανής τουρκική πρόκληση με δέσμευση ολόκληρων περιοχών στο Αιγαίο ενώ ο Νταβούτογλου ήρθε στην Αθήνα!!!ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ!!!

Wall Street Journal--EKΛΟΓΕΣ Προέδρου μετά τα Χριστούγεννα λένε στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ...


[εικόνες]--Ορκίστηκαν οι νέοι Έφεδροι Αξιωματικοί στην ΣΕΑΠ ...ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!Νέα πρόκληση του Αχμέτ Χατζηοσμάν στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ζήτησε το κοράνι "να διδάσκεται στα μειονοτικά σχολεία στη μητρική γλώσσα", στην παρέμβαση του επί του Προϋπολογισμού. !!!

Δήλωση-σοκ από Α.Νταβούτογλου: «Μπορούν να αλλάξουν τα πάντα εκτός από την γεωγραφική τοποθεσία»! - Τι θέλει να αλλάξει; ...ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ στη δικαιοσύνη! Οι δικηγόροι αντιδρούν στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και ξεκινούν αποχή διαρκείας από Δευτέρα ...


2 ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ...

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr