Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτοί είναι οι 51 βουλευτές που είπαν το "ΝΑΙ" στον δημευτικό φόρο του ΕΝΦΙΑ ...ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ Ο ΑΛΕΞ ΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ Μ.Κ.Ο.
Η ΔΗΜΑΡ ΖΗΤΑ ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΝΕΡΙΤ" ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ...Εφαρμογή της απόφασης για τους ενστόλους ζητά το ΣτΕ εντός δύο μηνών ...Κοροϊδία στους ένστολους: Δεν προβλέπεται πλήρης αποκατάσταση των μισθών τους ...ΤΩΡΑ---“Με εντολή Σαμαρα απαγορεύτηκε η ΜΕΤΑΔΟΣΗ της συνέντευξης Τύπου της Χρυσής Αυγής στην ΔΕΘ” !!!Βούλτεψη που δίδασκες!!!Η κυβερνητική εκπρόσωπος έχει απολέσει κάθε ίχνος ψυχραιμίας και σοβαρότητας – Μετά τις δηλώσεις της για τα ακίνητα, σε συνεννόηση με το Μαξίμου διέταξε τη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ να μεταδώσει μόνο τη συνέντευξη Τύπου του Αλ. Τσίπρα και όχι την ομιλία του Σαββάτου στη ΔΕΘ.
Η κυβέρνηση βρίσκεται σε νευρική κρίση και λόγω της «κατηφόρας» προχωρά σε κινήσεις πολιτικής αυτοκτονίας που θυμίζουν άλλες εποχές. Την ίδια ώρα η αλαζονεία της κυβερνητικής εκπροσώπου ξεπερνά κάθε προηγούμενο αφού η κυρία Βούλτεψη για όσο διάστημα δεν είχε κυβερνητικό πόστο ήταν αυστηρότατος κριτής της κυβέρνησης, ενώ από τη στιγμή που ανέλαβε υπουργείο έχει μετατραπεί σε πειθήνιο όργανο του πρωθυπουργού και των δανειστών.

"Η αυτοκαταστροφική πορεία του "συνδικαλιστικού" μας κινήματος" ...ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΣΤΙΣ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ!!!


"ΑΚΕΦΑΛΗ" Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ...


Ακέφαλη είναι πλέον η ΝΕΡΙΤ αφού παραιτήθηκαν από το Δ.Σ. ο πρόεδρος κ. Αντώνης Μακρυδημήτρης και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος κ. Ροδόλφος Μορώνης.

“Ξυπνάει” το ρήγμα της Ανατολίας-Έρχεται μεγάλος σεισμός μέχρι και 7 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη! ...ΟΙ ΕΞΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ...


ΒΙΝΤΕΟ---ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ: Η ιστορία και τα μυστικά του ...


ME ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr