Τρίτη, 1 Ιουλίου 2014

Νέα σύνθεση για την τρόικα στην Ελλάδα ...Ο Μ. Μορς εγκαταλείπει την τρόικα καθώς αναβαθμίστηκε στις Βρυξέλλες.


Επιτέλους: "Μίνι" εξοπλιστικό για τις ΕΔ από τα "θαμμένα" Α.Ω. - 200 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ "ΑΝΑΣΑ ΖΩΗΣ" ΓΙΑ ΕΔ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ !!!Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστράτευσης της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ...


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ--Εκπαιδευτικές Επισκέψεις της 50ης Σειράς ΣΥΔ ...Νέο Κρούσμα Μηνιγγίτιδας σε Στρατιωτική Μονάδα (ΠΒ) της Αττικής ...Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών, με βακτηριακή μηνιγγίτιδα,νοσηλεύεται ο υποψήφιος έφεδρος αξιωματικός (ΠΒ) Χ. Δ., ο οποίος υπηρετεί στην Μοίρα ΥΕΑ της Σχολής Πυροβολικού στη Νέα Πέραμο Αττικής.

Τάσσονται υπερ της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια και ζητούν απελευθέρωση της κάνναβης !!!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ..."ΚΑΥΣΩΝΕΣ" !!!


ΚΑΛΟ ,ΔΡΟΣΕΡΟ,ΧΑΛΑΡΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ...ΑΔΕΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ...

ΕΛΕΟΣ....43.000 Έλληνες ψάχνουν δουλειά στην Ευρώπη!!!!!Ο Χ.Σταϊκούρας αναφέρει ότι τα χρήματα που θα επιστρέψουν θα τους τα πάρουν με άλλο τρόπο !!!
Την εκτίμησή του ότι στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η ελληνική οικονομία δεν ωφελεί να κατατίθενται από κοινωνικές ομάδες μαξιμαλιστικές απαιτήσεις και να επιδιώκονται ασύμμετρες εξαιρέσεις, επισήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ "αποκαλύπτει" ποιοι επιχειρούν "να κλονίσουν την ψυχολογία των στελεχών των ΕΔ" ...Χτυπήστε τις εισπρακτικές. Tι να κάνετε όταν σας τηλεφωνούν από απόκρυψη – Κι όμως μπορείτε να απαλλαγείτε ...Είναι συχνό φαινόμενο οι εισπρακτικές εταιρείες ή διαφημιστικές να καλούν από απόκρυψη και οι υπάλληλοί τους να γίνονται ιδιαίτερα επίμονοι κι ενοχλητικοί.Υπάρχουν φυσικά και τα φαινόμενα φάρσας από απόκρυψη ή ενοχλήσεις για προσωπικούς λόγους.Διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε όταν σας παρενοχλούν τηλεφωνώντας σας από απόκρυψη:

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΙΣΧΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ...Σε ισχύ τίθεται από την 1η Ιουλίου ο νέος νόμος για τα οχήματα που είναι ανασφάλιστα. Με τον Ν. 4261/14 η κυβέρνηση ευελπιστεί πως θα εντοπίσει πιο γρήγορα όσους κατόχους αυτοκινήτων δεν έχουν ασφαλίσει τα οχήματά τους, ενώ οι ποινές θα είναι πολύ πιο αυστηρές απ' ότι στο παρελθόν.

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ "ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ" !!!

Ακόμη και τα Τσέσνα τρομάζουν τους Τούρκους …Ενώ διαμαρτύρονται για «Lock» απο Ελληνικά F-16!!!ΠΑΡΟΥΣΙΑ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ (φωτογραφίες) ...Υπουργικό συμβούλιο λόγω ανόδου των αριθμών των λαθρομεταναστών - στο 120% η αύξηση του αριθμού !!!!!" ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΡΩΜΑ " !!!ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΑΘΕΜΙΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ !!!ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ ΝΥΧΤΑ ...
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr