Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Νέα προθεσμία για την απολογία του έλαβε ο Θ. Λιακουνάκος .....





Πρόσληψη 110 υπαξιωματικών στο Λιμενικό Σώμα .....


ΤΡΑΓΙΚΟ---Πουλάνε ακόμη και τα ρούχα των παιδιών τους!!!




Πουλάνε ακόμα και τα ρούχα τους για να επιβιώσουν! - Αυτή την Ελλάδα προφανώς δεν την βλέπουν Βενιζέλος και Σαμαράς – Μια Ελλάδα που... ξεπουλάει όσο-όσο για να ξεπληρώσει χρέη.
Η ανεργία, οι αμοιβές της... πείνας, η υψηλή φορολογία, το δρεπάνι των ασφαλιστικών ταμείων με μηδέν παροχές ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε συνδυασμό με την ακρίβεια και την ένδειξη φωτός στο βάθος του τούνελ, έχουν βγάλει στο σφυρί της ζωές χιλιάδων συνανθρώπων μας οι οποίοι βγάζουν στο σφυρί την πραμάτεια τους είτε για να πληρώσουν χρέη, ή για να βγάλουν το μήνα και να δώσουν μια δόση στη ΔΕΗ ή γιατί μεταναστεύουν!
Αυτό είναι το αποτέλεσμα της επιτυχημένης συνταγής του μνημονίου που δήθεν σώζει μια χώρα, αλλά χωρίς τους... πολίτες της.
Αυτή την Ελλάδα προφανώς και δεν την βλέπουν Σαμαράς και Βενιζέλος. Και βεβαίως είναι εξόχως δύσκολο να την δεις κατά τη διάρκεια του περιπάτου σου από τη Βουλή μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου.
Αυτήν την Ελλάδα δεν την βλέπουν ούτε στις τηλεοράσεις οι οποίες αρκούνται στην προβολή φαντασμαγορικών reality shows και τουρκικών σαπουνόπερων.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ κομπίνα! Διευθυντής Ιατρικής δεν είχε πτυχίο ΑΛΛΑ είχε Φεράρι, και ιδιωτικό αεροπλάνο! Αυτά είναι τα χάλια μας…




Το κρέας αλόγου κοστίζει ακόμα στη «Νίκας» ...




"Καταιγίδα" στο Αιγαίο για δοκιμή νέων τακτικών του Στόλου - 70 πλοία στην άσκηση ...




ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Efes 2014Q .....





Συγκρούσεις ΜΑT και εργαζομένων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά .....




Από την Αλβανία στην αγκαλιά της Δούρου .....





Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com