Κυριακή, 7 Ιουλίου 2013

ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΗ... Τους θεωρούν ήρωες σε αλβανική ιστοσελίδα!
Εθνικιστικό παραλήρημα υπέρ των φονιάδων-δραπετών ομοεθνών τους σε δημοσίευμα της αλβανικής ιστοσελίδας shekulli.com.al
Διαβάστε την περίεργη στάση που κρατάει απέναντι στους κατά συρροή δολοφόνους η δημοσιογράφος Nikoleta Kovaçi:
 

✡✡ Israeli Secret Intelligence Service... THE MOSSAD.-BINTEO.ΣΟΚ στις ΗΠΑ: Ο πρώην πράκτορας της CIA Τζον Κυριάκου στον Εντουαρντ Σνόουντεν: Το FBI είναι μεγάλος εχθρός, δεν είναι η λύση.Κι όμως ο Σαμαράς δεν έπεισε τη βάση.....Αναλόγως με τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το νέο κομματικό μηχανισμό θα διαμορφωθεί και το κίνημα αμφισβήτησης της συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ.
Η σημερινή ομιλία Σαμαρά στην πολιτική επιτροπή της ΝΔ, είχε- μεταξύ άλλων- κι ένα ξεκάθαρο απολογητικό στίγμα, ιδιώς σε ότι αφορά το σημείο που αναφέρεται στη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ. Το επιχείρημα που προέβαλε ο Πρόεδρος της ΝΔ για να δικαιολογήσει την συγκυβέρνηση με το κόμμα του κ. Βενιζέλου,...

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ «ΠΛΗΓΩΝΕΙ» ΤΗ ΝΔ Μουρμούρες και γκρίνιες στην γαλάζια Κοινοβουλευτική Ομάδα ...Ιωάννης Μαρτέλλος

ΖΙΑΖΙΑΣ: "Θέμα χρόνου η αδυναμία υποστήριξης των μονάδων μας"


ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ


Η παραίτησή του πριν από ένα χρόνο από την θέση του Α/ΓΕΣ προκάλεσε θύελλα στις Ένοπλες Δυνάμεις αλλά και στην κυβέρνηση. Ο στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, παραιτήθηκε για να εκφράσει την αντίθεσή του σε πολιτικές παρεμβάσεις στις κρίσεις των αξιωματικών. Ένα χρόνο μετά μιλά χωρίς να “μασά τα λόγια του”, για τις επιπτώσεις των περικοπών στις Ένοπλες Δυνάμεις. 

Ενα κείμενο σοκ για την κόλαση που μας περιμένει μετά τον Σεπτέμβριο. Η κατάρρευση Κίνας-ΗΠΑ!Λαθρομετανάστευση και στοχοποίηση της Ελλάδος για εθνική αποδόμηση...ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ....

                 ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ε.α. ΚΑΙ  ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ τ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.


Έχασαν τα «ίχνη» των δραπετών των Τρικάλων- Κλειστά τα σύνορα από την ΕΛ.ΑΣ.!!!Αναστασία Γαλάνη.

Για πάντα νέοι! – Μπορούμε;;;Όλο και περισσότεροι άνθρωποι συμπεριφέρονται σαν να μην έχουν μεγαλώσει. Πρόκειται όμως για μια πραγματικά καλή ιδέα; Το να ενεργεί κάποιος σύμφωνα με την ηλικία του είναι πια κάτι παρωχημένο; Μπορούμε να αναστρέψουμε το βιολογικό ρολόι;

Επιδρομή κουκουλοφόρων κατά των γραφείων της ΧΑ.Παρακρατικοί κουκουλοφόροι, μια ομάδα 20-30 άτομα αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, επιτέθηκαν με μολότοφ και ρόπαλα στα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή στην Κόρινθο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν στελέχη του κόμματος.

Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ;Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ τ. Δ/ΚΤΗ ΤΗΣ 8ΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ.upd.Η ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Η ιστορία του δολαρίου αρχίζει στις 6 Ιουλίου 1785...Το δολάριο (dollar) αποτελεί τη νομισματική μονάδα των ΗΠΑ από το 1785. Χάριν συντομίας, απεικονίζεται με το σύμβολο $. Είναι το πιο διαδεδομένο νόμισμα στον κόσμο, καθώς υπολογίζεται ότι το 2005 κυκλοφορούσαν 760 δισεκατομμύρια δολάρια, τα δύο τρίτα των οποίων εκτός ΗΠΑ.
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr